hmmm kaplama ile uğraşma...
yakınındaki yapı markete git istediğin ren yanmaz boya al onunla boya...
hmmm kaplama ile uğraşma...
yakınındaki yapı markete git istediğin ren yanmaz boya al onunla boya...
motor bugun boya söküldü işte resimler yarında boya yapılırkenki resimleri atarım
emre sen motorun neresini boyatcaksın
bide mavi ve krmızı renkteki motor sahiplerine önerim koltukların rengini tek renk yaptırın bu şekilde hiç güzel görünmüyo ben bunun için gri aldım
motorün göğüs kısmını neyle parlatabilirim parlatıcıların etkisi çabuk geçiyo
Rüzgara Sevdalılar
Hayırlı olsun. Güzel olur umarım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:17 ----------
Arkadaşlar bu ısıtmalı elcik olayı biraz dikkatimi çekti. Havalar soğuk iken eldivende giysek farketmiyor adamın elleri üşüyor. Isıtmalı elcik hiç taktıran varmı. Ayrıca ne kadar elektrik yer bu aletler..
IMAGINATION IS THE EVIDENCE OF THE DIVINE
Aslında benim istediğim de o avcumun içi ve parmaklarım ısınsın. Şu anda bu eldiveni kullanıyorum ve oldukça iyi bir eldiven. Ama yinede üşüyor ellerim.
Bu elcikleri bizim ZC takabilmemiz mümkünmüdür. Tex marka ve fiyatı oldukça uygun.
Tex Elcik
IMAGINATION IS THE EVIDENCE OF THE DIVINE
Emre fren merkezlerini boyatıcakmısın?
onlarıda aradan çıkart olmassa...
ya arkadaşlar lutfn şu arka far nasıl sökülüyor biri bna ayrntlı bi biçmde anlatablrmi
önce çamurluğu sökmen gerekecek...
sonra bagajı sökeceksin...
sonra nasıl söküldüğünü göreceksin volky(:
peki unnamed benim uzunlar yandı kendim değiştirmek istiyorum. öncelikle alacağım ampul kaçlık olması gerek ve sökme işlemi öndeki iki vida ile mi sınırlı sadece. valla burda sizden aldığım cesaret ile bu tür işleri yapmaya öğrenmey başlayacağım :D
o arkadaki dmiri sökmem lazmmı tşekkurlr
emre süper olmuş kardeşim...
kardeşim far ile hiç uğraşma istersen benim eski farı verebilirm sana eski dediğime bakma 2 aylık bir far..peki unnamed benim uzunlar yandı kendim değiştirmek istiyorum. öncelikle alacağım ampul kaçlık olması gerek ve sökme işlemi öndeki iki vida ile mi sınırlı sadece. valla burda sizden aldığım cesaret ile bu tür işleri yapmaya öğrenmey başlayacağım :D
bütün tesisatı kurulu sadece zenon beyni alman gerekiyor...
düşünürsen özel mesajla dönüş yaparsın...
güzel olmuş emre.. diğer zc lerden bir farkı olmuş. benimde aklımda motoru komple mat siyah jantlarıda kırmızı yapmak var. lakin motorun rengini ruhsata işletme maliyeti uygun olursa düşünüyorum.
emre çok güzel olmuşda bu motora bu kasar masrsr fazla değilmi sence
motoru tam zamanında fenerbahçe renklerine boyatıyosun bu bile ayrı bi güzellik , o değil ön paneli bile boyatıyosun vallahi helal olsun nasıl görüncek çok merak ediyorum
Rüzgara Sevdalılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)