ikinci el zc alıcam forumdan
Sağolasın
ikinci el zc alıcam forumdan
Sağolasın
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
hayırdır kimin motorunu alıyorsun?
ortalığı karıştırayım biraz(:
1000 liraya benimkini veririm diyormuşum yanlışlıkla(:
selam arkadaşlar. daha öncede belirttiğim gibi daha yeniyim motor kullanıcısı olarak ve açıkçası pek bilgi sahibi değilim.motorsikletimi daha iyi tanımak daha iyi bakmak için birşeyler öğrenmek ve ekstradan motora modifiye vs uğraşmak istiyorum. bu yüzden çevremde buluşup bu konuda yardımcı olabilecek öğretecek bilgi sahibi arkadaşlarla tanışmak görüşmek isterim.ikinci el almıştım.5 ay doldu alalı.
benim bildiğim alper150zcninkini alıyo hem daha seninkiyle işimiz bitmeden satıyosun olmaz böyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 ----------
6sında pazar günü buluşmayı düşünüyoruz sende katılırsın bize
konusu açılmışken artık buluşmayı kesinleştirelim diyorum...
Alper150zc den valla anlaştık :D herşey hazır :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------
Valla buluşmaya gelmek isterdim ancak daha motorum yok olsada ilk motorumla direk karşı tarafa gelebileceğimi sanmıyorum bu tarafta olsaydı gelirdim heralde
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
arkdaşlar herkesi bekliyoruz...
gelirsin kardeşim birşey olmaz...tecrübe sahibi olursun hemde..
inan trafikte çok kolay ilerleniyor korkun olmasın bundan..
Emre kardeşim benim benimki zaten şaka yav(:
satarmıyım ben onu...
yeni bir arkadaş katılmış aramıza hoşgelmiş...
6 sıdna bir buluşma ayarlıyoruz burdan duyuru yapacağız yine gelirsin bekleriz senide...
Sipariş etmiş olduğum 4 ledli lambanın siparişini iptal ettim. Yerine 5 ledli olan ı verdim. Linki. Lazer falan diyor diğer 4 ledli parklardan farklımıdır acaba bunlar..
IMAGINATION IS THE EVIDENCE OF THE DIVINE
al kardeşim, kendine güvensizlik yapma...
motoruna hakim ol yeter...
emre senin avatarın aynısını ben yarın yapıp koyacağım(:
Aralarında sadece 2 Tl fark var. Normalde iptal etmek gibi bir niyetim yoktu ama sipariş verdikten 2 gün sonra baktım hala tedarik sürecinde yazıyor açıkçası biraz bozuldum o arada gözüme hemen altında 5ledli olanı ilişti baktım hızlı kargo yazıyor hemen öbürünü iptal edip bunların siparişini verdim birde fırçaladım. Bu sefer hemen kargoya verdiler.
Tasarımları biraz farklı olmuş 5 liler daha bir hoş duruyor sanki.
inflock hiç uğraşma emreye rica et sanada bir far yapsın...
kesinlikle tavsiye ederim...
5 ledli beyaz sarıyı bayağı bastırır gibime geliyor bir görelim bakalım nasıl durucak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:07 ----------
Böyle ulu orta rica edersek, herkez rica eder sonra emre kardeşimizi zor durumda bırakırım. Anladığım kadarı ile meşakkatli bir iş.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)