Havada karada yakalar bunu zc :D
Emre bu cuma zc alıyorum inş. ruhsat devri için yanımda ne getirmem gerek biliyormusun?
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
motoru sıfır alıyorsan zaten bayi bu işleri yapacaktır eğer ikinci else yaşın 18den büyükse sadece nüfüs cüzdanın ve devir ücretleri için para olsa yeterli diye biliyorum ama daha iyi bilen birileri varsa yardımcı olurlar. bide notere gittiğinizde sizi yönlendirirler zaten bu arada hayırlı olsun ...
dosyanı verdikten sonraki 2.inci gün veriyolar:D la bende böel heycan eidyodum yok b yok a2 yok 18 bi hayrini görmedim ehliyet almaktan başka:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
evet çok doğru pazartesi verirsen en erken cuma derler heralde ama sen ertesi gün git söyle bana bugun vericeğinizi söylemiştiniz felan de belki insafa gelip verirler zaten direk kart basılmış oluypr ısıtıp veriyorlar mühür attıktan sonra benim bir iki arkadaşım ole yaptı. demokraside çağre tükenmez...
2 günse iyidir yaa bazıları 5 gün 10 gün sürer diyordu kimiside sabah ver akşama al şehirden şehire farklılık gösteriyor heralde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------
vay iyimiş denerim şansımı
ben b ve a2 yi ayri ayri aldim her gitigimde öle verdiler tanıdıklarımada öle verdiler beylikdüzü ilçe emniyet böle çalısıyor :D ins esenyurta bağlı deil dimi orhan senin belde yoksa bilemem:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
ozm benim dediğim gibi hadi iyi geceler size :D
muhabbet kaynamış gitmiş(:
gelemiyoruz bir kaç gündür...
Phantom aldınmı motoru?
unnamed inşallah bu cuma günü alıyorum hayırlısıyla..
zc mi alacaksın?
sıfır mı ikinci elmi?
hadi hayırlısı olsun...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)