Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Şubat 2011, 20:27
Reklamlar
-
16 Şubat 2011, 23:52
-unnamed- adlı üyeden alıntı
emre...
ne iş(:
ince iş bu akşam macun çekildi bitmek üzereymiş cuma gününe resimleri gönderirim.
kuturkutur adlı üyeden alıntı
Merhaba motor dostları.
Uzun zamandır iş güç sebebi ile uzak kaldığımız bu sayfadan selam göndereyim istedim.
Motosiklet Fuarına gelecek olan var mı ?
a.s. ben fuara gelmeyi düşünüyorum fakat bilet işi ne olcak bilmiyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:50 ----------
motor bir yazda dökülüyor diyene ithafen resimleri ekliyorum;
arkadaşlar ne yıkadım ne cila çektim...
garajdan çıkartıp fotoğrafladım sadece...
MaşaAllah demeyi unutmayınız
Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]
maşallah motorun gerçekten çok temiz aynı sıfır gibi bide appleri keşke vidalamadan yapıştırsaydın. banada ayarlasak şu plakalardan iyi olur geçenkiler çöp oldu
-
17 Şubat 2011, 00:52
motor bir yazda dökülüyor diyene ithafen resimleri ekliyorum;
arkadaşlar ne yıkadım ne cila çektim...
garajdan çıkartıp fotoğrafladım sadece...
MaşaAllah demeyi unutmayınız
Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]
unnamed öle diyosun da aga lastiklerden buram buram arap sabunu kokusu alıyorum :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
17 Şubat 2011, 01:09
Alper hayatta sürmem sabunu...
ecelimemi susadım zaten lastikler jilet...
kullandığım malzeme lastik parlatıcı ki size yeminle söylüyorum yıkayıp çekmedim...
hava soğuk olduğundan donuyor malzeme ondan parlak duruyor öyle...
Emre yok yapıştırmata tövbeliyim..
vida olsun sağlam olsun(:
-
17 Şubat 2011, 01:42
Alper hayatta sürmem sabunu...
ecelimemi susadım zaten lastikler jilet...
kullandığım malzeme lastik parlatıcı ki size yeminle söylüyorum yıkayıp çekmedim...
hava soğuk olduğundan donuyor malzeme ondan parlak duruyor öyle...
Emre yok yapıştırmata tövbeliyim..
vida olsun sağlam olsun(:
kaç km oldu unnamed senin :D 1senede
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
17 Şubat 2011, 01:50
-
17 Şubat 2011, 02:13
4000 küsür....
ohh kız gibi motor valla kazasız belasız
kendi motoruma baktımda eskimiş artık plastikler felan kaymaya başlamış resimlerde dikkatli bakınca belli oluyor. bakalım yaza kadar bi kardeş gelebilir şöyle bi maxi scooter ii olur yani
-
17 Şubat 2011, 02:23
bende yaza bi vitesli düşünüyorum bide vitesli denemek lazım :D bakalım
-
17 Şubat 2011, 02:25
alper150zc adlı üyeden alıntı
bende yaza bi vitesli düşünüyorum bide vitesli denemek lazım :D bakalım
ben arabada düz viteste bıktım valla motorda çekemem alıştım rahata zaten şehir içi kullanıyorum genellikle scooter iş görür gibime geliyo aklımda yeni kasa sym gts 250i evo var görüntüsü çük güzel ama daha karar veremedim
-
17 Şubat 2011, 02:27
ben honda cbf 150 alıcam ama o bile beni baya zorluyor 4.500tl fiyatıyla senin dedigin motor 9bin tl küsür schooter ın rahatlığı bişeyde yok bence ama aldımıda gts 250i evo-nexus 500-burgman-honda silvir wing fialn lamak isterim esas schooter onlar uzun yolada geliyolar x9 uda unutmıyım:D
-
17 Şubat 2011, 02:38
ben honda cbf 150 alıcam ama o bile beni baya zorluyor 4.500tl fiyatıyla senin dedigin motor 9bin tl küsür schooter ın rahatlığı bişeyde yok bence ama aldımıda gts 250i evo-nexus 500-burgman-honda silvir wing fialn lamak isterim esas schooter onlar uzun yolada geliyolar x9 uda unutmıyım:D
evet sym hariç saydığın büyün motorlar 10bin tl üzeri ve parçaları çok pahalı symninkilerde pahalı fakat onlar kadar değil ayrıca en güzel görünen sym ve enjeksiyon sıvı soğutma olunca akıldaki soru işaretleri gidiyor bakalım kısmet olursa yaza kadar alıcam gibi görünüyor.
-
17 Şubat 2011, 02:42
sym de bide tek onda olan porselen pistonmu ne vardi ömür boyu garantili unutum vardı ole bişey ama :D kymco yada bakabilirsin yeni 2 schoter olucak fuarda bakarsın:D 300cc biri
-
17 Şubat 2011, 02:44
sym de bide tek onda olan porselen pistonmu ne vardi ömür boyu garantili unutum vardı ole bişey ama :D kymco yada bakabilirsin yeni 2 schoter olucak fuarda bakarsın:D 300cc biri
evet sym ilk seramik pistonu kullananlar aşınma sıfıra yakın olduğu için ömür boyu garanti veriyorlar kymco hiç düşünmedim ama fuara girmek için biletim yokki
-
17 Şubat 2011, 02:52
benimde şuan yok ama emin ol beleşe girersin kapıda fazla ibleti oaln varmı die bi soruyosun olan veriyor yerden bile buldugum oldu geçen gitigimde yere atilmiş bol bol var emin ol:D kymco http://vimeo.com/19881138 su sayfada altınelbiseli adam yenisini test ediyor çok süper bi alet bak istersen bi :D
-
17 Şubat 2011, 03:02
benimde şuan yok ama emin ol beleşe girersin kapıda fazla ibleti oaln varmı die bi soruyosun olan veriyor yerden bile buldugum oldu geçen gitigimde yere atilmiş bol bol var emin ol:D kymco
http://vimeo.com/19881138 su sayfada altınelbiseli adam yenisini test ediyor çok süper bi alet bak istersen bi :D
evet görüntü olarak güzel fakat oturuş pozisyonu biraz sıkıntılı gibi geldi bide fiyatları ne kadar?
-
17 Şubat 2011, 03:03
sym den pahalı oldugu kesin :D 13 küsür heralde
-
17 Şubat 2011, 03:07
sym den pahalı oldugu kesin :D 13 küsür heralde
ben beyenmedim zaten
-
17 Şubat 2011, 03:09
ben beyendimde beyendim yani sadece beyendim izledim üstünede suyumu içtim :D
-
17 Şubat 2011, 03:27
SYM çok güzel fakat Kymco Xciting tavsiye ederim şahsen. Kullandımda Goldwing gibi gelmişti. Üstünden inmekte baya bi zorlanmıştım. 500cc, 12 bin küsür TL.
Seramik piston Kymco'da ve başka motorlarda yıllardır var sadece SYM'ye özgü birşey değil.
-
17 Şubat 2011, 12:11
arkadaşlar bende x 8 200 var ve zc 150 den sonra aldım dehşet zevkli piaggionun x evo 250 olanları çok güzel sıfırı 5500 euro düşük km li ikinci elleri 9 10 000 arası değişiyor geçen gün eminönünde gördüm sym gts 250 i evoyu allah için güzel motor ama bana biraz dar gibi geldi piaggioda son hız 155 gören biri arkadaş vardı ikisini yanyana koyun farkı anlıyorsunuz tabi biraz pahalı ama güzel makinalar
bende 150 zc den sonra bir ara cbf 150 düşündüm ama scooterin rahatlığı ve x 8 200 ün devasa bagajı beni cezbetti top caseye gerek kalmıyor yakıt olarak 100 kmde ortalama 14 15 kuruş yakıyor son zamlarla hesapladım yolu boş bulunca arada basıyorum sakin kullanımda yakıt dahada düşer
motorunuz ne olursa olsun allah kaza bela vermesin
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler