oltu da taş mermer de
oltu da taş mermer de
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
bi kere senin amacın ne 150zc sahibide dielsin eskiden sahibiydin belki orasini bilemem ama suan dielsin gidin japon laın idyosun okdr zekisin ki biz bilemiyorduk yamaha xt125r ve 150zc nin fiyatını karsılastır sonra gel buraya japon daha ii de ztn biz herşeyin bilincinde aldık 2bin tl lik motordan çok bişey bekliyerek alaln varmıdır burda acaba
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
2.500tl 19binde öbür tarafta 1.850 0 km rede insanlar 0 almak ister senin benim artıklarımı neden kullansınlarki kardes ben burda bi fanatiklik yapmıyorum demeye çalıstığım ne kadar ekmek okdr köfte herkezin bütçesi 1 deil 30bin tl olsa giderim arkama bakmadan burgman alırım ama yok 2bin tl param vardı gıtım bunu aldım mutlumuyum mutluyum beni pek üzmedi deydimi 2bin tl ye deydi benim dicem budur
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
saçma...
japonla çini kim kıyaslıyor ki?
amacın nedir senin?
kalkıp geliyorsun çin almayın diyorsun...
şuna inanıyorum motor tecrübem senden kat kat yüksektir...
bu zamana kadar japonumda oldu çin motorumda..
baktıktan sonra motora hepsi on numara olur....
yarın öbür gün bak bu sayfaya 1 senelik motorun resimlerini ekleyeyim...
bakalım hakikaten dökülüyormuymuş görürsün...
benim motorumda 2009 model ve 20binde emin ol dökülüyo inanmıosan bi önceki sayfadaki resimlere bak
Bırakın ya adam kendı motorunu satıyor reklam yapıp satmak ıcın bızım foruma gırıp ortaya bı laf atım sonrasında ılan resmı verıyor
boşverin zırtı pırtı resim koyun
bende resim koyucamda önce bi yıkayıp cilalamak lazım
ya biride çıksın yıkamadan koysun şu resimleri...(:
ben sıramı saldım başkalarını bekliyorum ayrıca bugun motorumun önü yok :D sıcaklık göstergesi için fiberden bölüm yapılıyor bitince resimleri eklerim ayrıca haftaya pazarda jantlar boyanıyor :D kısaca yaza hazırlıklar tam gaz devam ediyor...
emre...
ne iş(:
birkaç gundur istanbulu dolasiyorum. Led isini hallettim. Mercek için sabah erkenden kadıkoye gececegim. Motor içinbaska ekipman arıyorum ama bulamıyorum. istanbulda koruma ve aksesuar alabileceğim yerleri nereden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba motor dostları.
Uzun zamandır iş güç sebebi ile uzak kaldığımız bu sayfadan selam göndereyim istedim.
Motosiklet Fuarına gelecek olan var mı ?
[CENTER][/CENTER][CENTER]Özgürlük iki teker üzerindedir...[/CENTER]
motor bir yazda dökülüyor diyene ithafen resimleri ekliyorum;
arkadaşlar ne yıkadım ne cila çektim...
garajdan çıkartıp fotoğrafladım sadece...
MaşaAllah demeyi unutmayınız
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
maşallah güzelmiş
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
unnamed maşallah motorun pırıl pırıl bakarsan böyle pırıl pırıl kalır tabi
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
eyvallah...
@unnamed
Evin salonunda falan mı tutuyorsun sen bu motoru
Maşallah çok fazla temiz hep içide dışıda öyle kalır..
@kuturkutur
Abicim sen neredesn yahu Özlettin kendini bende öyle yapıcam bundan sonra p
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)