Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    emreakyol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---waiting---
    Alıntı canekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emre çabalarını gerçekten takdir ediyorum.
    Motosikletini belli ki seviyorsun ama hepsinden önemlisi uğraşıp emek vermeyi daha çok seviyorsun ve bunu işi çirkinleştirmeden, göze batırmadan ,sade ve şık yapıyorsun..
    gerçekten tebrik, çizgini bozmamanı ve hep böle değişiklikleri düşün ama hepte hem kullanışlı hemde sade kal ;)

kullanışlı işler peşinde olduğun mercek far yapmandan belli zaten.
    teşekkürler.. benim amacım biraz değişiklik ve apaçiliğe kaçmadan yani heryeri farklı renk yapıp sticker yapıştırmadan motorun daha çok dikkat çekmesi ve güzel görünmesini istiyorum ve gerçekten motorumu çok seviyorum ve satmaya kıyamadığım için onu hep saklıcam hatta yazın sonunda komple boyatıp sıfır gibi yapmayı, en yakın zamandada jantlarımı boyamayı düşünüyorum çünkü bazı yerlerinde dökülmeler başladı onun sebebide oto yıkamalarında çok fazla tazlikli su kullanmam size tavsiyem motorunuzu kendiniz temizleyin..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 ----------

Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emre motor kaç km rede senin suan :D
    geçen yazın başında 8000kmdi satılığa çıkarmıştım daha sonra vazgeçtim ve çok yol yaptım ve şimdi 19.900kmde :D:D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Alper özel mesaj atamıyorum :s msn adresini verirsen ben ekleyeyim sen eklemişsin ama göremedim :s

Teşekkürler
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

sky_forever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Emre madem şu an popüler bi konumdasın o zaman artık motorun MOTOR kısmında bi dalsan ordada eklentiler iyileştirmelere veya tavsiyeler takviyeler yapsan ??

Dışı güzel peki ya içi ?

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı Phantom264 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alper özel mesaj atamıyorum :s msn adresini verirsen ben ekleyeyim sen eklemişsin ama göremedim :s

Teşekkürler
    alperkaya91@hotmail.com bütün zc kardesligi ekliyebilir :D:D[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:10 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:12 ----------

Alıntı emreakyol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler.. Benim amacım biraz değişiklik ve apaçiliğe kaçmadan yani heryeri farklı renk yapıp sticker yapıştırmadan motorun daha çok dikkat çekmesi ve güzel görünmesini istiyorum ve gerçekten motorumu çok seviyorum ve satmaya kıyamadığım için onu hep saklıcam hatta yazın sonunda komple boyatıp sıfır gibi yapmayı, en yakın zamandada jantlarımı boyamayı düşünüyorum çünkü bazı yerlerinde dökülmeler başladı onun sebebide oto yıkamalarında çok fazla tazlikli su kullanmam Size tavsiyem motorunuzu kendiniz temizleyin..

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 23:35 ----------[/sıze]

geçen yazın başında 8000kmdi satılığa çıkarmıştım daha sonra vazgeçtim ve çok yol yaptım ve şimdi 19.900kmde :d:d
    napmısın yıyen sen ya okdr km re ben 2009 hazıranda aldım 19 hazıran 4 ay sonra 2yıl olcak 6200 gelıyom oda zorla yapabıldım yanı nerelere gıdıyonuz:d
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    emre sahibinden de satılıyor jant boyası...
    bende alıp boyamayı düşünüyorum...
    metalik sarıya...

Motosikleti
    ---waiting---
    Alıntı sky_forever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emre madem şu an popüler bi konumdasın o zaman artık motorun MOTOR kısmında bi dalsan ordada eklentiler iyileştirmelere veya tavsiyeler takviyeler yapsan ??

Dışı güzel peki ya içi ?
    aslında aklımdan geçmedi değil ama biliyoruzki motorlar biryere kadar performans veriyor ve motoru kurcalamaya başlasam eminimki başıma dert alırım onun için şuanda olduğu gibi biniyorum fakat bir ara açık hava filtresi takmıştım ama ustam hava ayarını iyi yapamadığı için söktüm eğer tavsiye edeceğiniz bir usta varsa tekrardan hava filtresi işine girebilirim tabi iyi bir ayar gerekecek..

Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alperkaya91@hotmail.com bütün zc kardesligi ekliyebilir :D:D[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:10 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:12 ----------

napmısın yıyen sen ya okdr km re ben 2009 hazıranda aldım 19 hazıran 4 ay sonra 2yıl olcak 6200 gelıyom oda zorla yapabıldım yanı nerelere gıdıyonuz:d
    sana syle söylim arkadaşlarım daha yeni ehliyet almıştı ve çok sıkılıyorduk bide ramazan bayramıda olduğu için 2 günde bir tuzladan kalkıp sultanahmete bebeğe felan gidiyorduk hatta 1 ay boyunca her akşam caddeye gittik bende anlamadım km nasıl bu kadar oldu ama allaha sükür bir problem yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 ----------

Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emre sahibinden de satılıyor jant boyası...
    bende alıp boyamayı düşünüyorum...
    metalik sarıya...
    ben beyaz düşünüyorum ama kafaya koydum kendim yapıcam ama önce başka işlerim var biliyorsun

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    işlerini biliyorum..
    hmmm metalik sarıda iyi giderdi senin motora ama zevk senin...
    opak mı yapacaksın?

Motosikleti
    ---waiting---
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işlerini biliyorum..
    hmmm metalik sarıda iyi giderdi senin motora ama zevk senin...
    opak mı yapacaksın?
    evet opak olcak motorun egzozu ve üzerindeki çizgiler beyaz diye beyaz olması daha iyi gibi. artık mavi +sarı çok klasik oldu ve subaru çakması oluyor bide motorda hiç sarı yokken jantların sarı olması sırıtır bence

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    oda konunun diğer noyutu haklısın...
    ben sarı yapmayı düşünüyorum...bakalım...

Motosikleti
    Mondial 150 ZC
    Arkadaşlar merhaba. Albüm oluşturamıyorum 25 msja daha ulaşmamışım.Ancak tek bir tane profil resmi falan koyamıyoruz mu bu konuda bilgilerinizi bekliyorum. Yağı değştirdim bir motorcuda kendim değiştirmedim çünkü güvenemedim kendime. Dün plakamı aldım ancak üzücü bir gelişme oldu İzmir varyanttan aşağı inerken yolda otobüslerin akıttığı yağ varmış, İzmir'i bilen varyantın dönemeçlerini bilir işte orda kayıp düştük bizde ufak tefek morluklar var motordada hafif bir çizik var sol tafarında. Çizikğin resminide çektim 25 msja ulaşınca koycam arkadaşlar. Bu arada motoru alırken üzerinde bulunan lastiklerleyim hala bu konuda ne dersiniz?

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    üzerindeki lastikler pek değil hiç iyi değil...
    geçmiş olsun...
    resim eklemen için 25 mesaj kaidesi yok bildiğim kadarıyla...
    upload yapıp resmini ekleyebilirsin yorumuna...

Motosikleti
    150 zc

sözal

geçmiş olsun kardeş.dikkatli olun gerçi asfalta yağ akmışsa ne lastik takarsan tak faydasız düşebilirsin.kota yok resim eklersin www.imagevanue.com yükle yapıştır.
    KARAMANOĞLU MEHMET BEY DERKİ "Bugünden sonra divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır."
    13 Mayıs 1277

Motosikleti
    suzuki burgman AN 400 k6
    arkadaşlar 2011 istanbul motosiklet fuarı nerede ve ne zaman olacak bilen varsa yazabilirmi
    ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:

Motosikleti
    ---waiting---
    Alıntı serkanyeliz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 2011 istanbul motosiklet fuarı nerede ve ne zaman olacak bilen varsa yazabilirmi
    sitede arama yaparsanız bulabilirsiniz işte size linki
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...at-2011-a.html

Motosikleti
    ---waiting---
    evet beyler uzun zamandır motosikletlerinizin resimleri ortada görünmüyor güncel kmleriyle beraber resimleri eklerseniz hem forum renklenmiş olur hemde biribirimizde olmayan belki farklı aksesuarlar görürüz ben hafta içi yeni bir uygulama yapıcam süpriz olsun cuma gününe kadar resimleri eklemiş olurum

Motosikleti
    Mondial 150 ZC
    arkadaşlar lastik almayı düşünüyorum güvendiğiniz bir site var mı? ayrıca iyi bir lastık almak istiyorum öneriniz nedir?

sky_forever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    ben güncel resim ve km ile gelebilmem için burda havanın ve benim havamın güzel olması lazım motoru yıkayıp silmem ve güzel bi makine bulup çekmem lazım 30245 falan galiba kmde bide şu egzoz olayım var ama koyucam resimleri herşey düzelince..

Hoş senin ki kadar süslü değil emre ama yinede o kmdeki bi zc muadiline göre başarılı diye düşünüyorum ;)

Motosikleti
    sky_forever abi maşalalh 30binide görmüşün allah daha uzun yolar nasip etsin :D egzosta ne sorunu var :?
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

zalim17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    660 tenere
    çin almayın kardeşim. elden japon alın. bi yazda dökülüyo
    xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere

Motosikleti
    ben 2 senedir kulanıyorum döküleni olmadi o senin çin die hor görüp tabiri caise azına sıcmandan kaynaklanıyor motorun vericeginden fazlasını istemedim taş gibi duruyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler