km saatimi bozuk?
yada yokuş aşağımı?
nasıl çıkıldı bu hıza?
motorun artısı varmıdır? varsa nedir?
km saatimi bozuk?
yada yokuş aşağımı?
nasıl çıkıldı bu hıza?
motorun artısı varmıdır? varsa nedir?
Evet motor benim.
16.8 gram varyatör bagalarından başka bir şey yok. Yol hafif meyilli. Lastik havalarından karbüratör ayarlarına kadar herşey mükemmel durumda.
GPS'le ölçtüm km saati yaklaşık 10 km fazla gösteriyor.
sensörlü kadranla ölçüm yaptım benimkinin hız ölçümü aynı...
değişen birşey yok...
ayarları ve bakımları tam...
kayış yeni değişti...
düz yolda maximum 103 km hıza çıktı...
yahu kadranı farketmemişim! nasıl 110-120 yapar yahu?!=!=! nasıl yaptıysan buraya ayrıntılı anlatmanı istiyorum. ben bu motorun swadece son hızından memnun değilim. çok acil anlat neler yaptığını. çok dua ederim sana.
dostum benim motorda otoyolda rahat 130 yapıyo herhangi bir sıkıntı yok bu arada geçen gün motoru full söktüm, motor tertibatı ile birlikte yatay oynayan arka teker sistemini kontrol ettim, dediğiniz gibi motoru şaseye bağlayan orta cıvata sistemi yeteri kadar sıkı değilmiş, cıvatayı güzelce sıktım, oynama kesildi, daha önce dönüşlerde arka teker bazen yalpalıyodu. servisle uraşmak istemedim kendim hallettim
ya biz burda kaç senedir bağrınıyoruz bu motor bu hıza çıkamaz...!!hız göstergesi yanlış gösterebilir inan bana o hızda o motorun üzerinde duramazsın bunu bazı arkadaslar cps lede doğruları bu aletin hız göstergesi yanlış
motorla oynanınmışsa o hıza çıkabilmiştir..
kendi orjinal haliyle o hıza çıkmasının imkanı yok!!!
ya orta ayakta su fıskiyesiyle yapıldı bu..
yada yokuş aşağı motorun ciğerini yararak yapıldı..
en basiti kadranı bozuk....
sonra motorun orası burası dandik diyorlar önce kullanmasını bilin
kadranda bozukluk olabilir hiç gps le kontrol etmedim, bu arada kullandığınız yakıt nedir ve kendi ağırlığınız?
yakıt ve kilo 10 km hızı etkilesin..
.ee gerisi...
bu hızı bu motor yapamaz....
kendi orjinal haliyle imkansız....
ben sensörlü km saatiyle ölçtüm yanılması imkansız...
103 km yaptım düz yolda...
zorlamadan tatlı tatlı o hıza çıkardım...
Arkadaşlar benim kimseye yalan borcum yok. Motorun tek ekstrası daha ağır bagalar ve GSX 1100 R egsozu vardı. Daha önce söylediğim gibi bakımları düzenli, ayarları mükemmel durumda. Benzin Opet 95 oktan, kendim 70 kg. Daha sonra GPS'le yaptığım ölçümde 123 - 125km arasında oynuyordu.
kardeş bi motorun resmini koysana özellikle egzosu?.
sana yalancı diyen yok ole anladıysan k.bkmada bu motoru onu yapmaz yapsa bile o motorun üstünde duramazsın
ama resim isterim merak ettim motorunu...
105-125 arası oynama bence normal, yakıt türü, ağırlık, rüzgar, lastik basınç durumu, zemin yüzeyi, zemin eğimi etkiler, bence duruma göre bu motor 125 de görür, rodajda motor sağır kalırsa 80 ide geçemez kimse yalancı değil
Kırmızı mı mavi mi gri mi turuncu mu ?
kırmızı yolda dikkat çekmek en önemlisi ) yoksa eziverirler mazallah
turuncusuda dandik duruyo
Gri Hız felakettir, motor ömrü için.
turuncunun koltuğu çok çabuk soluyor ona göre :D
nette fln bakıyorum koltuk renk atmış burdada girnede var bitane aynı durum koltuk yne öyle
hihihi Kırmızı yada Gri tehlikeli bir motor bu.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)