bu gün üniversitedeki sınava yetişmek için tam gaz (zaten normalde hızlı kullanırım biliyorsunuz) yol aldım. üniversitenin girişinde görevlilere ehliyeti teslim etmeye yaklaştığımda motorun sesi garip geliyordu. işte o an herkesin söylediği "çinli motorun 5000de nasıl dağıldığı" şehir efsanesi mi gerçekleşiyor dedim. neyse ehliyeti verdim motorun soluna yanaştığımda önceki gün kırrılmış mavi kısmın yerinde yeller esiyordu. hatta giderken alt egzoza bağlanan kısmı da "nafaka" olarak yanında götürmüş. inşallah yolda giderken birilerine zarar vermemişimdir...
egzozun sesi çok güzelleşti hakkını yememek lazım
tellerle bağlamama rağmen kopmuş gitmiş yahu. gerçi zaten garantiden o parçayı istetmiştik. inşallah garantiden unnamed'in egzozundan gelir.
bir de egzoz giderken sanırım fren kaliperini (göbeğini) de esnetmiş olacak ki sınavdan kızgın çıkıp gene tam gaz şehir merkezine dönerken şehir içinde frene bastığımda "çıt" gibi metal sürtünme sesi duydum. inip baktığımda fren kaliperini tutan 2 vidanın gevşemiş olduğunu gördüm.
aslında 2 ihtimal var. ya biri geceleri benim motorla uğraşıyor ya da bütün bunlar malatya belediyesinin milyon tane yama yaptığı, ancak kross motorla ve ya arazi aracıyla dolaşılabilecek o şahane yolları yüzünden.
şaka maka 2 önemli tehlike atlatmışım. tutmayan fren yüzünden kırmızı ışıkta geçtiğimi ve ya o egzozun 100 km ile giderken tekerin arasına girdiğini düşünsenize...
135 km 15.25 tlye gittim. benzin litre fiyatı 3.90.
h4 lamba çok güzel. philips diamond vision 35w h4 ile mükemmel olacak ve zenona ihtiyaç kalmayacak eminim.