Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    oopss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    valla en iyisi kendi tamirini kendin yapman bu arada mondial bol miktarda yeni model getirmiş. iki günde bir yeni motor eklenio siteye

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    egzoz gene zırıl zırıl ötmeye başladı. rölantide stop etme eğilimi var. stop da ediyor haftada birkaç kez. gene de iyi motor. 4000 bakımı yaklaştı, ondandır. 3400deyim okulla işe beraber devam edebilirsem günde 40 kmden 2 hafta sonra 4000i buluyorum. ben 1 hafta önce giderim bakıma, o zamana kadar cekeceğiz artık.

arkadaslar kask konusunda hangi marka ve modeli önerirsiniz? benim motorcuya ls2ler gelmiş. adam ısrarla l52 diyor. kıllandım. nasıl orfinal ls2 oldugunu anlarım? 120 tlye ls2 full face veriyor. hatuna onu alsam kendime de güneş vizörlü full face. ikisine ne kadar vermeliyim sizce?

Motosikleti
    Keeway Outlook 150
    İstanbul`da ki LS2 Fiyatlarına buradan bakıp , ne şekilde pazarlığa girişeceğin ortaya çıkar...

http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=368
    [CENTER][/CENTER][CENTER]Özgürlük iki teker üzerindedir...[/CENTER]

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    benimde ls2
    laser kasklarda güzel diyorlar

sky_forever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Evet yamaha da satardı artık satıyor mu bilmiyorum sen arabıcalar sokağındasın..
    hem bisiklet hem motor...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı sky_forever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet yamaha da satardı artık satıyor mu bilmiyorum sen arabıcalar sokağındasın..
    hem bisiklet hem motor...
    aslında 1690/1 tansaşın arka sokağındayım
    evet o dediğin yeri biliyorum abi
    oranın az ilersinde bide motor servisi var mondiala bakmaz sanyodum yamaha diye
    ama bakıyormuş bugun farkettim mondial vardı bitane oraya götürceğim bi kayış için

dün bitmez dediğim benzinim bitti
    amma ağımış ya daha öncede itmiştim bu motoru ama hiç bukara ağır gelmemişti

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    beyler bilginiz olsun...
    komple farla beraber zenon takımı satılıktır...
    50liraya vereceğim hepsini...
    eski_azap@hotmail.com
    istanbul'dayım bilginize...

Alıntı korayysezer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler motoru emanet verdik eleman gıttı arabaya vurdu neyse plastik aksan dagıldı 50 gundurparça bekliyorum hala gelmedi il bayiside istanbul gondermıyor dıyor dava açıcam dedım aç dedi adamda bende yanında olurum dedı ama ne davası açabılırım ?

tazminat ? açabilirmiyim açılıyorsa ne kadarlık açabilirim
    yardım edicek ?

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı korayysezer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yardım edicek ?
    Avukatla konuşçaksın abim ya
    servisler zor parça getirtiyor
    parçacılara gitçeksin

zc150 'nin 6 aylık bandrolu nedir? yeni plaka çıkartım,,30,5 ilk ödeme yaptım.

Motosikleti
    PCX
    Arkadaşlar bu motorun egsoz problemini nasıl çözdünüz? Ya da çözebilen varmı?
    Ben 4. egsozu da kırdım, yeter artık. Sırf bu yüzden binmiyorum son zamanlarda.

WolfKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 zc
    Alıntı Faruk07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu motorun egsoz problemini nasıl çözdünüz? Ya da çözebilen varmı?
    Ben 4. egsozu da kırdım, yeter artık. Sırf bu yüzden binmiyorum son zamanlarda.

4.ncu eksozmu nasıl kırabılıyorsun kardesım yaa bu egsozu ? Allaha sukur benımkınde tık yok nası lkullanıyorsun bu cok onemlı daga tasa vurursan olmaz asfalt motoru bu kARDESIM BEE..sana bu motor cok ıyı demıyorum ama 4 eksozda skandal bee
    вιz кαяѕıуαкαℓıуız

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı WolfKing adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4.ncu eksozmu nasıl kırabılıyorsun kardesım yaa bu egsozu ? Allaha sukur benımkınde tık yok nası lkullanıyorsun bu cok onemlı daga tasa vurursan olmaz asfalt motoru bu kARDESIM BEE..sana bu motor cok ıyı demıyorum ama 4 eksozda skandal bee

Abim ya sen plakanı versene
    bu aralar zc sayısı çok arttı
    merak ediyorum arada senide görüyormuyum diye :D

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    beyler bu ls2 kask çeneden açılan 180 lira fiyat aldım iyimidir?

WolfKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 zc
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abim ya sen plakanı versene
    bu aralar zc sayısı çok arttı
    merak ediyorum arada senide görüyormuyum diye :D

KDU 84 senınkı sen gelsene benım dukkana muhabbette ederız msnden goruselım ok
    вιz кαяѕıуαкαℓıуız

Motosikleti
    PCX
    Alıntı WolfKing adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Zaten hep otobanda paralandı egsozlar. Vibrasyondan olsa gerek diyorum ama hissedilen çok yoğun bir titreşimde yok aslında. Ama egsoz dayanmıyor merete.

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    benimde egsoz dağıldı..
    sitesinde aksesuarlarda farklı bir egsozu var ondan mı alsam dedim o da 110 lira gibi bişi değmez..
    başka bir egsoz takabilen varmı?
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Motosikleti
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bu ls2 kask çeneden açılan 180 lira fiyat aldım iyimidir?
    bana da çene açılan ls2 kaska 180, tam kapalı olana 140, bi düşüğüne 120 dedi. bu 120 dediğine internette 96 tlye rastladım. ona göre kafanda bi orantı kur.

bi yazımda ls2 kasklara çamur atmıştım, ama uk domainli .gov sitesi (ingilteredeki resmi hükümet sitesi diyelim) ls2 mono dediği kaska 5 üzerinden 4 yıldız vermiş. adamlar 8.5 m/sn hızla (yaklaşık 30 km hız) 6 kere çeşitli yönlerden kaska darbe aldırmışlar. yani otomobillerdeki euro ncap gibi bir şey. hani kasklarda avrupa birliğinin ece 22.05 yönetmeliği var ya; o testi benzer şekilde 7.5 m/sn hızla (yaklaşık 26-2 km hız) yapıyorlar. yani ls2 sağlam kaskmış.combat mono şu dükkanda 120 tl, internette 96tlye satılan kasklardan.

90+160 250 tl kasklara bayılacağız anlaşıldı.

gau için: ben de 30.5 tl vergi ödedim. 1 tl de gecikme zammı. internetten 1 dakikamı bile almadı.

faruk için: egzoz bağlantı noktalarında sıkıntı vardır. 2 vida egzozu sağdan soldan yukarıdan aşağıdan birbirine zıt şekilde etki ediyorsa ve sıkıştırıyorsa en küçük darbede bile kırılır. benim bildiğim otoyolda o kadar kasis olmaz. ben malatyanın doğalgaz yapıldıktan sonra doğru düzgün kapatılmayıp üstüne asfalt çekilen, her metrede 1-2 çukur olan ve assla düz olmayan yollarda bile egzoz sağlam. vidaları gevşiyor sadece.

Motosikleti
    Mondial 150 ZC
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bilginiz olsun...
    komple farla beraber zenon takımı satılıktır...
    50liraya vereceğim hepsini...
    eski_azap@hotmail.com
    istanbul'dayım bilginize...
    hocam gg veya sahibinden.com'a ilan olarak koyabilirsen fotolarına da tabiki o şekilde alabilirm ben eskişehirdeyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 ----------

Arkadaşlar birşey soracağım acaba motoruna alarm taktıran var mı? Ben taktıracaktım fakat servis bana sürekli elektrik sorunu yaşarsın boşa taktırma hem garanti dışı kalır dedi. Böyle bir durum var mıdır? elektrik sorunu yaşatacak? alarm taktıran varsa böyle bir sorun yoksa da bana alarm tavsiye edebilecek arkadaş varsa alabileceğim site linkini de yazarsa sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Motosikleti
    Alıntı thengir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam gg veya sahibinden.com'a ilan olarak koyabilirsen fotolarına da tabiki o şekilde alabilirm ben eskişehirdeyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 ----------

Arkadaşlar birşey soracağım acaba motoruna alarm taktıran var mı? Ben taktıracaktım fakat servis bana sürekli elektrik sorunu yaşarsın boşa taktırma hem garanti dışı kalır dedi. Böyle bir durum var mıdır? elektrik sorunu yaşatacak? alarm taktıran varsa böyle bir sorun yoksa da bana alarm tavsiye edebilecek arkadaş varsa alabileceğim site linkini de yazarsa sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    2 tlye satılan kapı pencere alarmlarından bir şey ayarlamak üzereyim. olursa mesaj atarım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler