yıkarmısın yoksa orayı yıkaarmısın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 ----------
sıze 3. hafta olmasına karsın sıparıs edılen fren hıdrolıgım ve musurum gonderılmedı..bu cocuk oyuncagı dedıl bu yuzden bır kaza falan yaparsam rafık tutanagıyla mahkemeye kadar yolumuz var haberınız olsun cok ayıp ne servısınız servıs nede sızın bu ısletme anlayısınız ınsanlar paralarını yoldan toplamıyor kardesım.. aydından ızmıre bır parca bukadar suredemı gonderılır saka gıbı ..geregını y apılmasını ıstıyorum rıcada etmıyorum artık .....
mondıale boyle bır mesaj attım bakalım ne cıkacak
вιz кαяѕıуαкαℓıуız
kuzen zc nın montaj durumunu nasl takıp ederız
ben onumuzdekı ay alacagım ama kutulu halde ısteyıp basında durayım dıyorum ama nelere dıkkat edeyım ?
Walla kuzen , beni biliyorsun kıl adamım. Kendi motorumu alırken adamları bayılttım. Aynı şeyi buradan herkese öneriyorum. Fındık fıstıkla değil para vererek alıyorsun motoru. "Benim gözümün önünde toplayacaksın" dediğinde mırın kırın ediyorsa. Bu işin yolu Nazilliye kadar gider...
Keşke şu Karabükteki usta (bu motoru ilk gördüğüm yer) her yerde olsa. Adam "herşeyini gözünün önünde toplarım ağbi" dedi. Beğendiğin şey olursa ne istersen de takarım demişti. Zaten admaın dükkanı , bol yedek parça ve montaj garajından ibaretti. Hala öyle bir yeri İstanbul`da bile bulamadım.
Ben arızayım tabelası tak gerekirse ve git satıcıya. Beynini ye ustanın. Usta düşünsün "ben eksik vida takarsam yada sağını solunu iyi oturtmaz isem , bu herif gelir benim sülalemi laciverde boyar."
Burada bu başlık altında sky_forever biraderimin yazılarını bir şöyle 15 20 sayfa geriden oku. Kafada gram soru kalmayacaktır...
[CENTER][/CENTER][CENTER]Özgürlük iki teker üzerindedir...[/CENTER]
Kardesler almayin derim bu motoru...
Cokca pisman olursunuz...
Bu vida sorunlari ve eksoz.sorunlari sizi.motordan sogutur...
Imkanim olsa yeni bir motor almaya ucune besine bakmadan hemen elden.cikartacagim bunu...
mrb zc'ye hangi motor yağı kullanıyosunuz?.servisin ne doldurduğu belli mi ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------
ben alalı 3 ay oldu.190 tl ye yakın plaka masrafı yaptım, 850 km'de tık yok, düşürmedik sürece hiçbirşer olmuyor yani herşey kullanıcıda bitiyor, sonuçta allah yapısı değil,verdiğin para belli, üretim kalitesi belli,ona göre binecen vesselam motosiklet bu traktör deilya.
castrol 10/40 scooter yağı kullanabilirsin
Bu zamana kadar hep mobil kullandim...
Bu bakimda10/40 castrol gt magnatech ve bor koymayi dusunuyorum...
motoru alalı 74 gün oldu. bu arada 3300 km yaptım. bi ara egzoz sesi oldu, başka bir sıkıntı hatırlamıyorum. Allah'a şükür motor güzel çıktı. rodajını düzgün yaparsanız ve şansınıza kötü montajlı zc denk gelmemişse pek sorun çıkmıyor. bi yazımda motoru genel olarak özetlemiştim, bi diğerinde de kronik sorunlara çözümler yazmıştım. yeni arkadaşlar eski yazıları takip ederlerse motoru güzelce kullanırlar.
kask konusunda yardım istiyorum arkadaşlar. bende altı açık mondial kask var. dışı normal plastik, içinde debildiğin köpük var. şu beğendiğiniz ls2ye baktım, o da aynı; tek fark çene altı sağlam ve güneş vizörü var. pek beğenmedim açıkçası. kaliteli markaları görme fırsatım olmadığı için değerlendirme yapamıyorum. sorum şu :
fiyat/performans oranı en iyi olan kask hangisi? bi sitede 250 tlye nolan marka kask gördüm, iyi midir? güneş ışığı ve ya gece farlarını parlatmayan, düştüğümde beni koruyabilecek bir kask markası modeli varsa yardımcı olur musunuz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------
ilk 500 bakımında gastrol gtx 20w 50(magnatec olmayan beyaz bidonlu) 2200 kmde de castrol gtx magnatec 10w40 koydum. yağı koydururken tüm 1 litreyi koydurmayın. motor yorulur. 800 cc koysanız yeterli. ben de 2 kere 1 litreyi elemana vermiştim o da hepsini boşaltmış. 2 farklı usta bakarken beni uyardı bu konuda. fazla ısınır motor boğulur dediler. magnatec 1 litre 20 tl.
wolfking.. arada küfürüde bas anca anlarlar !!
küfrü denedik şerefsizlik yaptılar denemeyin :D
odun lazım bunlara
parçaları iyi monte edemediler cıvatalarım eksikti
ayrıca sigortam atıyordu surakli kısa devre yaptırmışlar
Volkan sen Maviköşedeki BİSİKLETÇİ HÜSEYİN'i bilir misin ?? Çok eskidir orda 1696 sokakta..
Ben servislerle ilişkimi bitirdim kendim halletmeye çalışıyorum eğer gitmem gerekirse dedebaşındaki ışıkların az gerisinde olanı tercih ediyorum
bide girnede motoshop diye bir yer var eleman kadrosu değişmiş kayışı değiştirirken orayı bir deniyeceğim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 ----------
Berker abi bende 1690 sokakta oturuyorum.Yakın bana orası ama dikkat etmedim abi ya.yarın geçerken bakiyim bi abim
Bu arada burası hem yamaha servismi abi?
orada bir yer var ama motor tamiride yapıyor bisiklette satıyor
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)