Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Haziran 2007, 16:38
dogru soyluyosun aslında ama bu egzoslar performans egzosuymus ya evde linki var gidince size atarim scooter modifiye yapanların resimlerinin oldugu bi sitede hep bizim tarz egzos kullanmislar fakat ben mondialin onu sadece goruntu olarak yansıttığını dusunuyorum.gecen gittim servise iste kaza yaptıktan sonra bakiim dedim motor ne alemde yapıyolarmı bu arada o egzos isini sorarım baktım bi tane zc ye rt nin egzosunu takmıslar.bu çift başlı olan onunda evde resmi var aksam onuda koyarım belki hosuna giden olur benim gayet hosuma gitti.çalıştırdı seside baya etkilemiş böle bağırtmak gibi diil tok dolgun bi ses hoş bi ses vermiş ondan çok hoşuma gitti.görüntüsüde çok güzel motora çok ayrı bi hava katıyo güzelleştiriyo ama senin dediğin doğru tabi performans olarak kötü etkileyebilir iyi araştırmak gerek.
Reklamlar
-
25 Haziran 2007, 19:07
evet abi değiştirme bence bu egzos cok guzel ve yakıttan tasarruflu oldugu için 150cc lik bi motora 125 cc egzosu takmak makınanın perfosmansını dırek etkıler..
-
25 Haziran 2007, 19:20
yenirce adlı üyeden alıntı
dogru soyluyosun aslında ama bu egzoslar performans egzosuymus ya evde linki var gidince size atarim scooter modifiye yapanların resimlerinin oldugu bi sitede hep bizim tarz egzos kullanmislar fakat ben mondialin onu sadece goruntu olarak yansıttığını dusunuyorum.gecen gittim servise iste kaza yaptıktan sonra bakiim dedim motor ne alemde yapıyolarmı bu arada o egzos isini sorarım baktım bi tane zc ye rt nin egzosunu takmıslar.bu çift başlı olan onunda evde resmi var aksam onuda koyarım belki hosuna giden olur benim gayet hosuma gitti.çalıştırdı seside baya etkilemiş böle bağırtmak gibi diil tok dolgun bi ses hoş bi ses vermiş ondan çok hoşuma gitti.görüntüsüde çok güzel motora çok ayrı bi hava katıyo güzelleştiriyo ama senin dediğin doğru tabi performans olarak kötü etkileyebilir iyi araştırmak gerek.
evet o egzost perfrmans egzostu ama çinli amcamlar görüntü olsun diye 4 zamanlı motora 2 zamanlı performans egzostunun bile taklidini takmışlar yanii o egzost 4 zamnlı motorda performansı arttırmaz azaldır bile
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
25 Haziran 2007, 19:24
babalar ben forumun basında yazıyodum o zmanlar ıkı kısydk yazmadım sonra sımdı sayımız artmıss benm motor 4000 de 90 goruyo 100 gormedı ama ıkı kısı 95 gordm rodajdada pek dıkkt etmedım eger motrum 80 nı gecmıyo dıyosan yaktla ılgısı var ben bazn dandk yerlerden alıyrm mısal burdakı po cok ıyı dııl bp den alıcna motr ucuyo po dan alınca bas babam bas gıtmıyo yaktınsı ıyı secn bıde 3000-4000 gıbı karbırator cubkları var onları kırdın 10-20 km fark edıo dedı servs ben verdm beklıorm baklm nolck
-
25 Haziran 2007, 20:31
-
25 Haziran 2007, 21:12
Egzost işine hiç bulaşma derim çok çirkin hiç yakışmamış
-
25 Haziran 2007, 21:17
speedy34 adlı üyeden alıntı
Egzost işine hiç bulaşma derim çok çirkin hiç yakışmamış
şimdiki halindende kötü diildir herhalde
[COLOR="Blue"]"Fenerbahçe'nin büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne de kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/COLOR] İSLAM ÇUPİ
-
25 Haziran 2007, 21:42
Neden şimdiki hali bence gayet şık güzel orjinalinden şaşmayın.
-
25 Haziran 2007, 21:48
valla abi orjinali iyi hoşta bence bi motorda çok mühim egzos bütün motorun görüntüsünü değiştiriyo ya bizimkilerde sanki hiç egzos yokmuş gibi görüntüye hiçbişey katmıyo hatta kötü bile etkiliyo diyebilirim bence.hele o race tech yazıları falan öldürücek beni.niye o kadar yazı yazma gereği duyuyolar anlamıyorum önüne iki tane mondial yazıyolar yanlara race tech arkada mondial 150 zc.motorun her yerinde bir sürü yazı .mondialin bu huyunu hiç sevmiyorum.
[COLOR="Blue"]"Fenerbahçe'nin büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne de kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/COLOR] İSLAM ÇUPİ
-
25 Haziran 2007, 23:03
valla yenirce bu senin dediğin çift egzosu gordum bende istiorummmmm..fiatlarıne aga bunların .yaptıralım yaa cok hosuma gıttı ama sesı nasıl_?
-
25 Haziran 2007, 23:14
ya o gün işte o resmi çektiim serviste adam bi çalıştırdı duymam için gayet güzel tok kalın bi sesi var.böle egzosu yırtıp iğrenç ses çıkartanlarınki gibi diil böle kaliteli motorlardan çıkan ses dolgun olur ya öle hoş bi sesi vardı.benim servise dedim 120 dedi işçilik almayız senden falan diyo dedim ne 120 si sitede 60 milyon egzos yok o karsız fiyat bilmemne bir sürü bişeyler söledi.benim eski bisikletçiyi aradım mondial bayisi olmuştu dedi işçilikle 70 e takarım .dedim abi eyvallah motoru aliim geliyorum sende beğendiysen gidelim taktıralım 60 milyon zaten egzos 60 küsur bizim amcam saolsun 10 lira gibi bi işçilikle takıcak.
-
25 Haziran 2007, 23:19
ewett daha fazla katılım
.............. ve topic canlanır
-
25 Haziran 2007, 23:21
-
26 Haziran 2007, 03:12
Beyler egzos olayına girmişinizde bence yok yere masraf derim.....
Dikkat ettiyseniz sadece ZC modelinde böyle bi egzos var ve bence bunu adamlar bilerek koymuşlar...Ama illa başka şekil olsun sesi değişssin hatta performansta HİSSEDİLİR bi fark yaratırım diyen varsa yaptırsın memnun kalırsa bizde gireriz o olaya....
Motoruna alarm taktırabilirsin ve bence en etkiliside o olur...Şunu da unutma eğer bi motorun çalınacağı varsa çalınacaktır yani sen kendini BU motor ÇALINIR diye sabitlersen TITANIUM kasayada koysan mezara bile soksan o motor gider
Benzin konusunda içindeki bitsin shellden alıcam bakalım gerçekten fark edecek mi??
Topicğin çok daha canlı olması lasım ama her user girip bişey yazmıyo ve zc çok az var millette....
-
26 Haziran 2007, 18:59
EEeeee pahalı motor herkez alamıo öyle baktım kimse yazmamış bi yazayım dedim huuu millet nerdesiniz yahu gelin de iki geyik yapalım...
-
26 Haziran 2007, 20:18
abı benm aklım almıyo moturu servıse bırakıcam demıstm kanunı klask her yerde gordumz scooterlar varya hs ler rs ler onlar gıbı bısy cıkarms adam geldı ekozsn lastı erıyo dıe motrda daha 150 km de fılnms adam cokmu yuklendn dedı ole bı 110 bastm ama daha yuklenmedım dedı bızm motrlardamı sorn var abı 80 nı gecmıyo tamm ulan gıtmesn ama hep 80 hep 80 ceklmyo 90-100 yaptrna kadar anam aglıo:S
-
26 Haziran 2007, 21:11
yuppii bitane daha 150 zc kullanıcısı buldum yeni katılmış siteye belli bizim topici bulamamış heralde yazdım onada yakında burada tanışırız inş...
-
26 Haziran 2007, 22:29
110 olayına ben inanmıyorum ya siz kaç kilosunuz beyler 40-35 kg falan mı ??
110 km hız ile zaten o ufaklıkta bi lastik motor inanılmaz güvensizleşir scooter bu gerçek 110 km ciddi anlamda inanmıyorum... dümdüz rüzgarsız bi yol olacakta motorun benzini yağı güzel olacak iyi devirlendirip gazı sona dayamadan gidincende 13' tekerlekle hatta belki 12 onlar sen 110 km hız yapıcan????
-
27 Haziran 2007, 01:18
yalan iş abi yaa bi arada bi arada rs lerle 130 yapıolardı sözde
-
27 Haziran 2007, 15:04
hayır zaten şöyle bişey var o scooter o güçte 110 basarsa burgman 650 likler falan heralde 240 falan basması lasım (55 hp)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler