güzel bence 2.100 fiyatta normal alınır yani...
güzel bence 2.100 fiyatta normal alınır yani...
Abi kafayı çizdim yaaaaaaaaaaa
Zaten hali hazırdaki modelleri zar zor inceleyip iki üçe indirmiştim seçimlerimi. Şimdi bide bunlar çıktı ne halt edeceğim kafam arapsaçı oldu yafuuuu...
Bu arada bence görüntü güzel, üzerinde biraz kişisel çalışma yapınca gayet hoş birşeye benzer bence.
Honda Silverwing'i taklit etmeye çalışmışlar !
Asya T-19 dan güzel !
Benimde pek hoşuma gitmedi açıkçası...
Alan yokmu hala bu motoru???
Bayilere daha gelmediki alan olsun !YeK adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar hala alan yokmu bu motoru?....
Bugün yakından inceledim alet cidden güzelmiş yafuuu...
hele stop lambası ve arka görüntüsü çok hoşuma gitti.
GT06 kardeş sana benim HS 150 yi satayım 1450 YTL !
Sağolasın mengu16 teşekkürler lakin ben 151rs ve 150 hs den vazgeçeli çok oldu. Hayırdır sen sadece hız yapmıyor diyemi satıyorsun motorunu? Satınca ne almayı düşünüyorsun?Mengu16 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar ben çeşmede oturuyorum burada bitane var bayide bu akşam üzeri iş çıkışı gidip incelicem karatayı egzoz dışında bence 2.100 e alınır canlı halide sağlam duruyo....
tip olarak güzel ama kalitesini bilmiyorum yakından gördüm işçilik iyi duruyo aynı zamanda çakmaklık falan var güzel özellikleri var
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
fena motor degil ama egzos kivir kivir pek gusel durmamis.bunlardanda baya gelmeye basladi.yakinda yollarda goruruz
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
murattt adlı üyeden alıntı
Sanırım o egzos özellikle kıvır kıvır...
Aynısı aprilia sr 50 modelinde vardı.
bence ses yada yakıt için bir artı sağlıyor olabilir.
rocco ne yaptın;bakabildin mi motora, nasılmış;ROCCO_MCT250 adlı üyeden alıntı
yaw beyler kimse daha bu motoru kullanmıyor mu, kaçışı+ivmelenmesi nasıl?
yoksa bu motoru almayı düşünen sadece benmiyim?
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Luxor dostum alabilirsin bence iyi duruyo malzeme kalitesi ortalamalar arasında tabi bayi test sürüşü yaprıtmadığından nasıl gider bilmiyorum ama görüntü ve işçilik beni tatmin etti almayı düşünüyorum bakalım nasip..
o zaman ilk alıcıları biz olucaz gibi görünüyor rocco.
sen ne reggini almayı düşünüyorsun.
benim ilk metalik olan hoşuma gitmişti ama şu anda turuncu olan daha ağır basıyor.neyse ay sonu gibi tam belli olacak zaten benim durum...
bence görüntü olarak ilk bakışta cazip bir motor olarak duruyor ancak kaporta kısmı oldukça detaylı motor kısmında herhangi bir degişiklik yok sistem olarak diger scooter lerle aynı yani diger mondial scooter lerle kaporta kısmı iyi muhafaza edelirsi iyi bir motor (kısacası bununla kaza yapmamak lazım sonra hiç bi işe yaramaz)
motor olarak diğer scooter lar ile aynı demişsin ancak şu geri besleme zımbırtısını ben başka bir scooter da görmedim hiç?
tabii bu alette gerçekten geri besleme tabir edilen sistem var ise, ben detayını bilmiyorum çünkü...
ama görünüş olarak çok iyi bence ve daha önce çinli deneyimim olduğu için motor olarak da çok büyük sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum( inşallah)
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)