Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 Zc
    Alıntı HaYaBuSa_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sn rodajı tamamladın mı
    Son rodaj dedigin tam olarak ne oluyor Hayabusa. Gecen gun 500 bakimina goturdum yagi degisti vs sine baktilar.
    Motoruda 50 den yukari gostermedim genel seyir hizim 30 alt gecitlerden cikarken 45-50 goruyorum max. Zaten benzin samandirasini degiscek garantiden onun icin goturcem goturunce bi baktirayim olmadi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı ortadadogulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dubleks diye telaffuz ettiğimiz türden. basit bir tamir kiti al kendine . 15 tl kadar. içerisinde 4 fitil tirbişon takma aparatı ve yapıştırıcı var. tekere hava bastır bir benzincide. hava kaçıran yeri tespit et. takılan zımbırtıyı çıkart. aparatla birlikte fitili ak ve yapıştırıcıyı sür. işlem bu kadar. ben iki üç kere bu işlemi yapmıştım. bir knedi tekerime birkaç defa da yolda kalanlara.

bu arada motorumu satmıştım. dün akşam honda cbf 150 aldım. darısı tüm heveslilerinin başına. saygılar.
    ben beceremedim vala lastikci 5 tl ye halletti..tşkr bilgiler için bi dahakine artık .

HaYaBuSa_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125
    Alıntı Fujiman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son rodaj dedigin tam olarak ne oluyor Hayabusa. Gecen gun 500 bakimina goturdum yagi degisti vs sine baktilar.
    Motoruda 50 den yukari gostermedim genel seyir hizim 30 alt gecitlerden cikarken 45-50 goruyorum max. Zaten benzin samandirasini degiscek garantiden onun icin goturcem goturunce bi baktirayim olmadi.
    arkadasım rodajla ilgili bilgiyi gerıde kalan sayfalarda ve motor kıtapcığında bulabılırsın en doğruusu motor kıtapçığıdır

İmza yok barnak olmamı ?

cekokk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt-09 / Yamaha Fazer 6
    Arkadaslar Motorumu Satıyorum İlgilenenler Ulassın Bana Boşuna Sıfıra Ekstra Para vermeyin Daha 2500 km de Çizik Yok 2000 Bakımı Daha Yeni Yapıldı
    SAHİBİNDEN İLAN NO:#23754352

slm

arkadaşlar motorumun yağını değiştirdim 750 ml aldı sonra taştı sizin motorlar ne kadar yağ alıyor lütfen yazarmısınız motorum 150 zc

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    Alıntı mehmet807 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motorumun yağını değiştirdim 750 ml aldı sonra taştı sizin motorlar ne kadar yağ alıyor lütfen yazarmısınız motorum 150 zc
    motor yağının 600-800 arası birşeyler koyuyorlar. lakin bir defasında benim aracın yağ haznesini bilinçsiz bir servis ağızına kadar doldurmuştu. motor çok fazl ısınıyordu. haznenin optimumu motor orta sehpadayken yağ hazne vidalı kapağı çevirmeden daldırıp çıkartıcaksınız. iki cizgi arasında olacak. püf nokta daldırıp çıkarmak vida sıkılmayacak. fazlası motoru çabuk ısındırır azı ise motoru yakar.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

Motosikleti
    Yakında olacak
    arkadaşlar bu 150 zc'ın fiyatı neden 2200 tl den 1700 e düştü..dün mondial bayisinin önünden geçiyordum bi kamyon çekmişler 6 7 tane yeni mondial indirdiler,gerçekten süper makineler,ama stok mu bitirmeye çalışıyorlar

Motosikleti
    fiyatın düştüğü yok. peşin satış fiyatı o kadar. plaka ruhsat hariç. onlarda 300 tl civarı tutuyor. ben plaka ruhsat dahil 2100 tl ye almıştım bir yıl önce. şimdi de aynısı. fiyatta kurnazlık var sadece.

Motosikleti
    mondial 150 zc
    arkadaşlar benim bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim motorumu fullüyorum genelde yalnız full olduğunda koltuğun alt tarafından benzin akıtıyor bunun sebebi ne olabilir boruda delik v.s yok iyice baktım acaba fullde baskı yapıp dışarı çıkıyor olabilir mi ? birde ben motorumu teslim almadan önce bana modeli 2006-2007 olacağı sölenmişti forumda öyle olmuyor modeli yılı v.s 2010 arkdaşlar motoru o şekilde olan arkadaşlara duyrulur bi göstersinler..........

arkadaslar motorum 1300 km de fıltrenın ordan bıyerden yag kacırıyor neden olabılır

Motosikleti
    filtre mi !? ne filtresi. filtre ne arar bu motorda

hava filtresinin ayak basma grenajına doru bakarsan hava ve yağ filtresi olduğnu göreceksin. siyah renkli yuvarlak yumruk kadar birşey. atık yağ orada durur. sorun yok. çıkar sık temiz yağa bandır yerine tak demişti vakti ile birisi bana. ben denedim ve oldu. damlama kesildi.

Motosikleti
    150 zc
    konyadan ankaraya geldim ilk 60 km yi tamamladıktan sonra kayış epey esnemeye başladı sonrasında dinlendire dinlendire zorlamadaN ( ilk kalkışlarda ayağımla destek olarak )sıkıntısız tamamladım sabaha kayışta kedine geldi . ama genede tavsiye etmem çok yorucu oluyor 5 saat sürdü :( 1.5 saati dinlenmeye gitti , ama en güzel tarafı kamyonlara ezilmiyorsunuz 80-110 km civarında gittim sürekli 15 er dakkalık 6 mola verdim...

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    En merak etigim konu ben motoru gecen yaz haziran ayinda aldigimdan ne kdr uzun yol yapar hep merak etmisimdir benim motorum 1810 km 1 senede az gibi dimi ama ehliyetim yok temmuzdaki sınava ifaln girdim ağustosun 10 a kdr ehliyetim olcandan nereleri gezicem onu hesaplıyorum :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 ----------

arkadaslar bide benim bi sorum olucak motorda ilk kalkısı yaptıgımda arka tekerlektenmidir nedir cıyk cıyk gibi bi ses geliyo tam olarak motor hareket etinmi geciyor bu nedendir bayirda oluyor genelde...

Motosikleti
    geçmiş olsun 150zc topic ölmüş ahlıyanı yok:D

Motosikleti
    topic bir öyle bir böyle kafasına göre.

Motosikleti
    Mondial 150 zc, Honda cbf 150, Yamaha yzf r125
    bende daha dün aldım 6 km de suan motor kalkarken biraz titreme yapıyor ama ellerimi çok da rahatsız etmedi bunu önleyebilirmiyim ilerde daha çok titrermi

Motosikleti
    Onu onlıyemesın kardesım oluyor okdr ama daha fazla olucanı sanmıyorum h.olsun yenı almısın ıns guzel gunler gecırırsın motorunla

Motosikleti
    Mondial 150 zc, Honda cbf 150, Yamaha yzf r125
    Tesekkurler sanada

Motosikleti
    Ya kımse yok topıcte ya:d eskı sayfalarada baktım kımler gelmıs kımler gıtmıs:d

sky_forever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    burdayızda read only takılıyorum..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler