Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Nisan 2010, 02:00
dün mondial bayindeydim yeni modelleri sordum mayısta gelecekti ama motorları euro 3 normlarına uyduruyorlarmış birde injekyonlu oluyomuş yani hepsi elden geçiyo şu an 250 lık scoter katalogta 6.600 fiyat vardı diyerlerini unuttum ama 4 4500 gibi o aralarda ama kymco aglity 125 city e bittim ondan alıcam bunun verip harika bi motor büyük tekerlekli falan baya kaliteli malzeme 4250 fiyat verdi bayi
Reklamlar
-
22 Nisan 2010, 09:18
Zamanında bu postun önceki sayfalarında bir link verilmişti.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...i-resimli.html
Ahanda buldum
Buradan gelecek yeni modelleri ve durumlarını görebiliriz.
Yeni modeller geliyor diye düğün bayram yapmıyoruz bu arada. Sadece bu adamların eski modellere olan bakışını çok merak ediyorum.
Bir anda bulunmayan yedek parçalara , etraftan kaybolan teknik servislere sebep olmamalı. Servislerin , "artık at bu motoru bak yenileri geldi" diye moral bozması da sanırım bir çok benim gibi zc severi üzecektir.
Yeni modellere bakın. Ama umarım eski çıkardıkları modellere üvey evlat muamelesi yapmazlar.
[CENTER][/CENTER][CENTER]Özgürlük iki teker üzerindedir...[/CENTER]
-
22 Nisan 2010, 11:16
mondial web & tel?
kuturkutur adlı üyeden alıntı
Mondial tarafına attığım mail sonucunda gelen mesajı sizlerle paylaşmak istiyorum beklentisi olanlar için.
Sayın kuturkutur
Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı Uğur Motorlu Araçlar olarak teşekkür ederiz.Yeni modellerimizi Mayıs ayı içerisinde siz değerli tüketicilerimizin beğenisine sunmayı planlamaktayız.Yenilikleri
www.mondialmotor.com Internet sitemizden takip edebilirsiniz.Her türlü soru ve görüşleriniz için 0 256 444 84 87 Tüketici Danışma Hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.İyi ve sağlıklı günler dileriz...
Kutur birader, merak ettim!... Sen ne mesaj yazdın'da , sana gelen
mesajda; herkesim tarafından malum '' web sitesi ve bilinen müşteri
hizmetleri telefonunu'' vermişler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:14 ----------
sky_forever adlı üyeden alıntı
iyide hiç bi resim önbilgi yok mu ??
Zannederim devlet sırrı gibi saklıyorlar!!!!
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
22 Nisan 2010, 14:53
Aslında ben o fotoları görüp biraz da gaza gelip , "ne zaman gelecek" diye mail attım.
Ben aslında "şu showrooma getiriyoruz" yada "falanca fuarda duyuracağız" diye birşey beklerken , sessiz sedasız bayilere gönderileceğini anladım.
Lansman filan olursa tutup beni çağırmazlar diye düşünüyorum.
[CENTER][/CENTER][CENTER]Özgürlük iki teker üzerindedir...[/CENTER]
-
22 Nisan 2010, 15:25
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
garantiye girmez.
garanti servis işi üstat servis istesin her yoldan değiştirir. .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------
emre--aktan adlı üyeden alıntı
dün mondial bayindeydim yeni modelleri sordum mayısta gelecekti ama motorları euro 3 normlarına uyduruyorlarmış birde injekyonlu oluyomuş yani hepsi elden geçiyo şu an 250 lık scoter katalogta 6.600 fiyat vardı diyerlerini unuttum ama 4 4500 gibi o aralarda ama kymco aglity 125 city e bittim ondan alıcam bunun verip harika bi motor büyük tekerlekli falan baya kaliteli malzeme 4250 fiyat verdi bayi
kymco 2009 satış ında en çok satış adedi aglity 125 city ye aittir ihtiyaca cevap veren bir scooter . .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
22 Nisan 2010, 20:58
kuturkutur adlı üyeden alıntı
Aslında ben o fotoları görüp biraz da gaza gelip , "ne zaman gelecek" diye mail attım.
Ben aslında "şu showrooma getiriyoruz" yada "falanca fuarda duyuracağız" diye birşey beklerken , sessiz sedasız bayilere gönderileceğini anladım.
Lansman filan olursa tutup beni çağırmazlar diye düşünüyorum.
Kütür birader, delikanlı adammışsın, açıklamaların için sana teşekkür eder, herşeyin gönlünce olmasını dilerim..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
23 Nisan 2010, 02:03
zaten bayi dedi ben on numara motor satmıyorum bunlar yedi numara motor diye mondialden ötürü kabul ediyo yani biraz fazla yakıyo dedim tamam kardeşim değiştirelim servis garantisi ile dedi zaten satarken her zaman anlatıyorum motorun bir iki dakika çalışmasına izin verin bi yağlasın motor kendini fazla zorlamayın filan anlattı adam yani yinede arkasında adam malının
-
23 Nisan 2010, 15:36
motorun bir iki dakikla çalışmasına yağlanmasına izin vermek çok çok önemlidir!
-
23 Nisan 2010, 22:09
motor yağı?
Motor yağı değişiminde hangi yağı tercih ediyorsunuz?
-
24 Nisan 2010, 00:25
sky_forever adlı üyeden alıntı
motorun bir iki dakikla çalışmasına yağlanmasına izin vermek çok çok önemlidir!
valla artık yağlanmaı için bekliyorum berker abi
teşekkürler
-
24 Nisan 2010, 02:00
Ya arkadaşlar benm motorun el marşına basıyorum tam çalışacak gibi oluyor ama boğuluyor çalışmıyor haliyle fazla yapıncada akü yoruluyor marş basmıyor karbüratörmü tıkalıdır yoksa buji yada hava filtresindenmi kaynaklanır ? ayrıca ayak marşından çalışıyor o bile zorla çalışıyor arada bi paaat diye bi ses patlatıyor bi yer tıkalı ama anlamadım sizce ne olabilir ?
-
24 Nisan 2010, 08:06
ERKİN adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar benm motorun el marşına basıyorum tam çalışacak gibi oluyor ama boğuluyor çalışmıyor haliyle fazla yapıncada akü yoruluyor marş basmıyor karbüratörmü tıkalıdır yoksa buji yada hava filtresindenmi kaynaklanır ? ayrıca ayak marşından çalışıyor o bile zorla çalışıyor arada bi paaat diye bi ses patlatıyor bi yer tıkalı ama anlamadım sizce ne olabilir ?
bujiyi bir kontrol ettirsen iyi olur.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
24 Nisan 2010, 11:42
Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı
Motor yağı değişiminde hangi yağı tercih ediyorsunuz?
BUlursan REPSOL gerçekten güzel yağdır..
wolky-ksk adlı üyeden alıntı
valla artık yağlanmaı için bekliyorum berker abi
teşekkürler
Çok iyi yaparsın kskli kardeşim motorun daha sağlıklı çalışır ve daha ömrü uzar inan bana!
ERKİN adlı üyeden alıntı
Aldığın benzini veya istaysonu değiştir bi ordan bi burdan BENZİN karıştırma bujini kontrol et e tabi hava filtrene de bi basınçlı hava tutarsan iyi olur..
-
24 Nisan 2010, 21:32
-
25 Nisan 2010, 00:15
valla ben ona bayadır takılıyorum ama şöyle şimdi motoru şöyle açıklayayım;
Diyelim motoru güneşte bıraktım ve havada sıcak hiç çalışmadı ama! ilk marşı verince mesela bugün motor çalışmaya başlıyo devir saati 3,5 üstünde duruyo biraz bekleyince 1,5a düşüyo.. biraz gezinince eğer havada soğuk değilse devir saati normal seyrediyo..
Ama mesela hava biraz soğuksa bide uzun yola çıkarsam devir saati 12ye kadar geliyo ve motor tam ısınana kadar ki bu ısınma uzun sürüyo devir saati hep çok yüksek gösteriyor...
Özetlersek benim motorda hava sıcaksa oto jiklenin devreden çıktığını ben devir saatinden anlayabiliyorum birazda motor sesinden.. ama hava serinse biraz bide 50-60 km gibi hızla düz olarak gidersen motora rüzgarda girince o jikle devreden çıkmıyo baya bi 10-15 dakika..
aslında benim çoktan aklımda var yazın iptal etmek onu ama bu sefer ilk çalıştırmalarda BELKİ problem yaşarım diye elleşmedim..
Kolay çıkan bi parça değil onu bilyiorum...
-
25 Nisan 2010, 00:18
ya ben bişey sormak bendede bi 150zc var çok şükür geçen haziranda aldım ama bi sıkıntım olmadı ehliyetim olmadıgından fazla binmeye korkuyroum suanda 1555km de benim sormak istedigim bu motor durmadan en fazla ne kdr km gidebilir hararet veya boğulma olmadan malum hawa soğutmalı ve bi schoter ben istanbulda oturuyorum bi ç.kaleye gidebilirmi 350km filan şimdiden teşekür ederim cvplar için:D
-
25 Nisan 2010, 01:57
alper150zc adlı üyeden alıntı
ya ben bişey sormak bendede bi 150zc var çok şükür geçen haziranda aldım ama bi sıkıntım olmadı ehliyetim olmadıgından fazla binmeye korkuyroum suanda 1555km de benim sormak istedigim bu motor durmadan en fazla ne kdr km gidebilir hararet veya boğulma olmadan malum hawa soğutmalı ve bi schoter ben istanbulda oturuyorum bi ç.kaleye gidebilirmi 350km filan şimdiden teşekür ederim cvplar için:D
tek kişimi gideceksin yoka artçın olacakmı ?
motoru dinlendire dinlendire gidersen bişe olcağını sanmıyorum
ben olam yola çıkmadan bi yağ değişimi yapar
bütün vidacalı civataları sıkarım ole çıkarım yola
ama uzun yol motoru diğil bence
döndüğünde sorun çıkarmaz umarım motor.
-
25 Nisan 2010, 02:14
alper150zc adlı üyeden alıntı
STEREO adlı üyeden alıntıdır.Selam ahali son bi kaç sayfadır herkes karamsar ve sitemkar olmuş bu kadar üzülmeyelim bence. Sonuç itibari ile bu tür sorunlar bütün çinli scooter modellerinde mevcut. Fiyat ucuz olunca olası sorunlar çıkıyor tabi. Ama bir de şu taraftan bakın, bu fiyatlara bu motosikletler olmasaydı şu an motor zevkini yaşayamayacaktınız belki de... En önemlisi motosiklet ne kadar kaliteli olursa olsun, bakarsan bağ bakmassan dağ olur. Düzgün kullanır, bakımları eksik etmezseniz sorunda yaşamazsınız, uzun yola bile çıkarsınız benim gibi ...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ik-tatili.html
'' Alper '' ekli mesaj içeriği ve üst satırdaki linkte sorunun yanıtını bulabilirsin..
Ayrıca, sky-forewer'in yazılarını da takip edersen kullandığı
scooter'in 20.255 km'ye geldiğini ve uzun yol yaptığını göreceksin..
-
25 Nisan 2010, 13:07
evet gerekli cevapları arkadaşlarım vermiş bende ilave olarak şöyle diyeyim..
babam tek başına marmaristen izmire izmirde biraz dolaşım ve yine aynı gün izmirdende marmarise gelerek TEK GÜN İÇİNDE 650km+ yapmıştı...
MOtor değil siz yoruluyorsunuz !
Ama uzun yol motoru ASLA değil aklınızdan çıkarmayın..
-
27 Nisan 2010, 20:08
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler