Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Nisan 2010, 03:46
Öncelikle slm pazar günü saat 19:00 civarlarında köy yolunda asfaltta kaza yatptım böle bi konu geçmişti daha önce ama ben genede hatırlatim arkadaşlar zc'le bi mühdet hızlı gidipte fren kullanmadınızmı freni bikaç defa sıkıp bırakmadan tutmuyor onun için dikkat!!!onun için pazar günü köy dönüşü bu hataya kapıldım büyük ihtimalle viraja yaklaştım fren tutmadı bende motoru yatırmadım hafif freni kullandım ama motor artık duramazdı biraz düz kaydım sonra yoldan çıktım ve duvar biçimindeki kayalara uçtum önce motorun ön teker sonrada benim başım vurdu çok şanslıyım ki bende herangibi aşırı bi darbe olmadı küçük sıyırıklık var sadece kafamdaki kaskta inanılmıcak şekilde sadece 2tane ufak çizin var motorda ise ön maşa yamuk direksiyonun düz hali teker çapraz duruyo araç bulamadım için 12 km motora o şekilde binerek geldim benden motor kullananlara tavisye sağlam malzemelere yönelin motorda masraf 100tl olsun cana gelicene mala gelsin sonuçta bu arada kaportada bi kaç çatlaktan başka bişey yok bu arada kullandığım kask ...neyse tamirden çıktından sonra ki fotolarını koyarım ...herkeze dikkatli sürüşler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:40 ----------
bu arada kaskım bu BEON
Reklamlar
-
06 Nisan 2010, 10:17
Çok şükür ucuz atlatmışsın. Daha 2 ay öce buralarda motosikletli bi arkadaş köprüde virajı alamayarak köprü demirlerine çarptı ve hayatını kaybetti. Allah kimseye kaza bela vermesin.
-
06 Nisan 2010, 16:18
Motorun bakimini gec yaptirdim garantiden egsoz ve samandira degisimi yapmiyorlar. Mudurle konusayim diyor sizi aricam dedi, beklicem bakalim. Degistirmezlerse ne yapmm gerekir ?
-
06 Nisan 2010, 19:36
chakal_1o adlı üyeden alıntı
Öncelikle slm pazar günü saat 19:00 civarlarında köy yolunda asfaltta kaza yatptım böle bi konu geçmişti daha önce ama ben genede hatırlatim arkadaşlar zc'le bi mühdet hızlı gidipte fren kullanmadınızmı freni bikaç defa sıkıp bırakmadan tutmuyor onun için dikkat!!!onun için pazar günü köy dönüşü bu hataya kapıldım büyük ihtimalle viraja yaklaştım fren tutmadı bende motoru yatırmadım hafif freni kullandım ama motor artık duramazdı biraz düz kaydım sonra yoldan çıktım ve duvar biçimindeki kayalara uçtum önce motorun ön teker sonrada benim başım vurdu çok şanslıyım ki bende herangibi aşırı bi darbe olmadı küçük sıyırıklık var sadece kafamdaki kaskta inanılmıcak şekilde sadece 2tane ufak çizin var motorda ise ön maşa yamuk direksiyonun düz hali teker çapraz duruyo araç bulamadım için 12 km motora o şekilde binerek geldim benden motor kullananlara tavisye sağlam malzemelere yönelin motorda masraf 100tl olsun cana gelicene mala gelsin sonuçta bu arada kaportada bi kaç çatlaktan başka bişey yok bu arada kullandığım kask ...neyse tamirden çıktından sonra ki fotolarını koyarım ...herkeze dikkatli sürüşler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:40 ----------
bu arada kaskım bu BEON
büyük geçmiş olsun allahtan canına zeval gelmemiş .
şu fren olayına gelince aynı sorun bendede vardı hava yapıyor , kaliperden havasını iyice almak gerekiyor ve çok zor bir uygulama bu :( en kolay yolu 1 er haftalık peryotlarla yağ ilave etmek şuan için bende sorun minimuma indi en azından en boş halinde bile bir miktar tutuyor , daha bakıma gidemedim yarın gidecem , muhtemelen son ken yağ ilave edip olayı tamamlıyacaz , birde neme lazım gene de uzun süre frensiz gitmeyin arada bir yoklayıp kontrol edin , tekrar geçmiş olsun...
-
08 Nisan 2010, 14:21
yahu arkadaş bu servis olayına iyice gıcık gitmeye başladım ,
6000 bakıma götürdüm , debriyaj balatasını değiştirelim diye açtık , usta balataların iyi dedi kayış gevşemiş değiştirelim dedi ,bende tamam dedim ve değiştirdik neyse geri kalan rutin bakımlardan sonra motorumun yine 105-110 gibi süratlereçıkacağı hevesi ile çıktım yola , en fazla 3 km sonra ve 80 i bile geçemeden yolda kaldım :( kilitledim eve geldim , şimdi tekrar servise götürecem , akşam yazarım sonucu :(
-
08 Nisan 2010, 15:15
Yeni kayış çok sert olduğundan sanki belli bir süre sıkı olacaktır. Hatta bu konu ile ilgili yazı yazılmıştı önceki sayafalarda. Sorun değil gibi geliyor...
[CENTER][/CENTER][CENTER]Özgürlük iki teker üzerindedir...[/CENTER]
-
08 Nisan 2010, 21:19
LevGS adlı üyeden alıntı
yahu arkadaş bu servis olayına iyice gıcık gitmeye başladım ,
6000 bakıma götürdüm , debriyaj balatasını değiştirelim diye açtık , usta balataların iyi dedi kayış gevşemiş değiştirelim dedi ,bende tamam dedim ve değiştirdik neyse geri kalan rutin bakımlardan sonra motorumun yine 105-110 gibi süratlereçıkacağı hevesi ile çıktım yola , en fazla 3 km sonra ve 80 i bile geçemeden yolda kaldım :( kilitledim eve geldim , şimdi tekrar servise götürecem , akşam yazarım sonucu :(
ben bidaha asla götürmem kendi bakımımı kendim yaparım bin kat daha iyi yaparım
sadece kayış ve kendm yapamıcağım şeyler için gtçem nasılsa bitti garantisi....
-
09 Nisan 2010, 01:23
ewt bugun motoru aldılar , tekrar yaptılar kayış kopmuş , deb.balatalarınıda değiştirmişler neyse kayış haricindekileri ödedim ve tekrar aldım motoru bu sefer 10 km sonra kayış tekrar koptu ve ben tekrar yolda kaldım :( yarın tekrar servisin yolunu tutacak motor , hay dilim kopaydıda balatalarla kayışı kontrol edelim demeseydim ustaya :(
-
12 Nisan 2010, 17:19
2 gün oldu motoru alalı :D sorunum kalmadı saat gibi çalışıyor :D
-
12 Nisan 2010, 23:40
-
13 Nisan 2010, 00:01
aksesuarları fazla abartmışsın bence :S
tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
-
13 Nisan 2010, 02:50
fethiyeli48 adlı üyeden alıntı
Gerçekten helal olsun dostum çok güzel olmuş eline koluna sağlık harbiden çok beğendim tekere çektiğin beyaz şeritten motorun yanına ve rüzgarlığınada çekmişsin yakışmış artı siyah ateş şeklindeki yapıştırmada çok güzel duruyor koltuk ve ön tarafta siyah orasıda yakışmış tek kelime ile bence Harika olmuş (sadece egzosu beğenmedim umarım daa şekil bişey yaparsın) işte yapan yapıyor..
-
13 Nisan 2010, 11:14
Bu arada ara bilgi verelim.
2010 model mondialler , Mayıs ayı itibari ile satışa çıkıyormuş.
Keza yeni scooterlar da gelecek.
-
13 Nisan 2010, 14:00
yorumları okudum herkes bir şeyler söylemiş kullanmadan anlıyamazsınız ben kullanıyorum çok memnunum heryerede gider sıkıntı yok düzgün kullandıkdan sonra....
-
13 Nisan 2010, 14:09
arka fren kampana vidalarını muhakkak kontrol ettirin arkadaşlar. elinizden geldiğince vidaları kontrol edin. hele günlük 50 km üzeri sürüşlerdne sonra muhakkak. ben istanbul yollarında kullandığım halde vidalar oynayıp duruyor. her hafta sonu muhakkak kontrol ediyorum.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
13 Nisan 2010, 15:19
bahsi geçen vidaların arka tarafına konacak bir somun , yada ilgili kampana vidalarını somunla desteklemenin yolu yok mu ?
Fren çok sakat bir aygıt , üstelik arka fren gibi bir mevzu ??
-
13 Nisan 2010, 15:58
dişli somunlar var. ya da dişli vidalar. onlarla olabilir. benimkine usta onlardan bağlamıştı.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
14 Nisan 2010, 11:48
Fethiyeli48'den alıntıdır.
[/QUOTE]
Fethiye'li
gayet güzel olmuş süper. güle güle kazasız belasız kullan
Ekzoz'u nerede nasıl ve kaç Tl ye değiştin? Motorun
performansını olumlu / olumsuz etkiledimi?
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
14 Nisan 2010, 23:14
ERKİN adlı üyeden alıntı
Gerçekten helal olsun dostum çok güzel olmuş eline koluna sağlık harbiden çok beğendim tekere çektiğin beyaz şeritten motorun yanına ve rüzgarlığınada çekmişsin yakışmış artı siyah ateş şeklindeki yapıştırmada çok güzel duruyor koltuk ve ön tarafta siyah orasıda yakışmış tek kelime ile bence Harika olmuş (sadece egzosu beğenmedim umarım daa şekil bişey yaparsın) işte yapan yapıyor..
egzos kendi orjinal performans egzozu
hocam yakıtta fark edıyo begendıgınıze sevındım
arkadaslar abartmıssın demış abartıcak kadar bısey yapmadım
sade sayılır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------
Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı
Fethiyeli48'den alıntıdır.
Fethiye'li
gayet güzel olmuş süper. güle güle kazasız belasız kullan
Ekzoz'u nerede nasıl ve kaç Tl ye değiştin? Motorun
performansını olumlu / olumsuz etkiledimi?[/QUOTE]
teşekür ederim cümlemize kazasız belasız binmeyi nasip etsin yüce rabbim
bayide çalıştıgım için firmadan direk istedim ordan yardımcı oldular bana 110 tl maal oldu servis 150 tl fiyat cekti
-
14 Nisan 2010, 23:22
s.a zc ci arkadaşlar buda benim ilk motorumdu yadigar herşeyi bunda öğrendik zc topiğinde de bayağı takıldık vaktiyle de şimdi anasayfada görünce bi selam veriyim dedim
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler