Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial 150 zc
    resim yüklemek istiyorum yardımcı olabilrimisinz???

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emreakyol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---waiting---

Motosikleti
    mondial 150 zc
    saol:Dbi bakim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 ----------

emre akyol farı nasıl taktırdın yani orjinalmi ? bide neden siyah senin far yeri_???

Motosikleti
    ---waiting---
    155 ve 156 nolu sayfalarda detaylı anlattım incele istersen

Motosikleti
    mondial 150 zc

...ya kb ama deneme yapıyorum

of kafam karıştı çalımıyo link!!!

Motosikleti
    ---waiting---
    daha demin yolladığın link olmuştu sadece resim görğnmüyordu ama tıklayınca resmi bn gördüm:D

Motosikleti
    mondial 150 zc

Motosikleti
    ---waiting---
    stickerlar güzel olmuş özellikle my life yazısı fazla abartıya kaçmada boğuyo motoru yoksa

Motosikleti
    mondial 150 zc
    Alıntı emreakyol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    stickerlar güzel olmuş özellikle my life yazısı fazla abartıya kaçmada boğuyo motoru yoksa

ya oyazı şimdilik yani keyfi deiştircem de bulundum yerde butür şeyle uğraşan kişile pek yok yani reklamcılar modifiyen ayrı sadece tabela ile uğraşıyolar kısa zamanda deişik karelerle güzel fotolar koyucam :D gene de teşşkkürler...

HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Eşim airbrush yaptığından ufak birşeyler yapmayı düşünüyoruz motora ama karar veremedim henüz nasıl birşey yapsak diye Emre senin motor da mavi var mı senin aklına gelen güzel fikirler??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 ----------

Emre kusura bakma bombardıman gibi olacak ama far takım anlatımını okurken dikkatimi çekti de egsozu yerli malı aldım demişsin kaça maloldu sana? Orjinal egsozu değiştirme niyetindeyim de Bir de korna konusunda hiçbir değişiklik yaptın mı motorda ben dün usta ile konuştum havalı korna ile röleyi al gel hallederiz dedi sanırım o da 60 liraya falan malolacak maksat yolda bizi görsünler üstüne bir de ürksünler
    Ride hard or stay at home

Motosikleti
    ---waiting---
    [/COLOR]Emre kusura bakma bombardıman gibi olacak ama far takım anlatımını okurken dikkatimi çekti de egsozu yerli malı aldım demişsin kaça maloldu sana? Orjinal egsozu değiştirme niyetindeyim de Bir de korna konusunda hiçbir değişiklik yaptın mı motorda ben dün usta ile konuştum havalı korna ile röleyi al gel hallederiz dedi sanırım o da 60 liraya falan malolacak maksat yolda bizi görsünler üstüne bir de ürksünler [/QUOTE]

egzozu tanıdık olduğu için komple boğaz borusu conta fln 120tl aldım. korna olarak stabel marka f1 kornası var. oda 60tldi 50ye aldım bnde roleyle taktım eğer röle olmazsa yüksek akımdan korna tuşu zamanla bozulacaktır. sende röle takıp aküden kablo çekerek yapmalısın.
    http://www.ticaretmerkezi.com.tr/x_s...Aksesuarlar%FD bu korna kutudan kendi rölesi çıkıyor. piyasada çok taklit var orjinal omasına dikkat et made in italy yazıo.

Motosikleti
    mondial 150 zc

bu egzoz hakkında bilgisi olan varmı ;??

http://img13.imageshack.us/i/15430071jyy.jpg/

not:bu egzozu taktırmak istiyorum kendi 150zc me yakıtta veya gidişinde herangibi bi sorun olurmu_??

Motosikleti
    ---waiting---
    Alıntı chakal_1o adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://img13.imageshack.us/i/15430071jyy.jpg/

not:bu egzozu taktırmak istiyorum kendi 150zc me yakıtta veya gidişinde herangibi bi sorun olurmu_??
    bnm motorda gidişinde motor rahatladı yokuş yukarı fln tıkanma yapmıyo daha rahat gidio fakat yakışta ses almak için bastığın için tabiki artiş oluyor ama eğer normal sürersen bir artış olmaz. yani bnde basmadığım zaman artış olmadı.

Motosikleti
    mondial 150 zc

km nekadar yakıyo

pki km nekadar yakıyo 150zc???

son hız km kaç???

Motosikleti
    ---waiting---
    Alıntı chakal_1o adlı üyeden alıntı Mesajı göster

pki km nekadar yakıyo 150zc???

son hız km kaç???
    ben en son 115 gördüm düz yolda ne kadar yaktığını eğer yanlış hesaplamadıysam 20 kr yakıo.

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı emreakyol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]Emre kusura bakma bombardıman gibi olacak ama far takım anlatımını okurken dikkatimi çekti de egsozu yerli malı aldım demişsin kaça maloldu sana? Orjinal egsozu değiştirme niyetindeyim de Bir de korna konusunda hiçbir değişiklik yaptın mı motorda ben dün usta ile konuştum havalı korna ile röleyi al gel hallederiz dedi sanırım o da 60 liraya falan malolacak maksat yolda bizi görsünler üstüne bir de ürksünler
    egzozu tanıdık olduğu için komple boğaz borusu conta fln 120tl aldım. korna olarak stabel marka f1 kornası var. oda 60tldi 50ye aldım bnde roleyle taktım eğer röle olmazsa yüksek akımdan korna tuşu zamanla bozulacaktır. sende röle takıp aküden kablo çekerek yapmalısın.
    http://www.ticaretmerkezi.com.tr/x_s...Aksesuarlar%FD bu korna kutudan kendi rölesi çıkıyor. piyasada çok taklit var orjinal omasına dikkat et made in italy yazıo.[/QUOTE]

Teşekkürler. Ben de stebel taktırmayı düşünüyorum zaten bi yerden alıp ustaya götürücem artık.Egsoz işini de onunla bi konuşayım tanıdık güzel bir egsoz ayarlarsa onu taktırırım ya da Mondial'in kendi sitesindeki egsozu düşünüyorum.

Motosikleti
    ---waiting---
    Alıntı HeruNolweo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.ticaretmerkezi.com.tr/x_s...Aksesuarlar%FD bu korna kutudan kendi rölesi çıkıyor. piyasada çok taklit var orjinal omasına dikkat et made in italy yazıo.

Teşekkürler. Ben de stebel taktırmayı düşünüyorum zaten bi yerden alıp ustaya götürücem artık.Egsoz işini de onunla bi konuşayım tanıdık güzel bir egsoz ayarlarsa onu taktırırım ya da Mondial'in kendi sitesindeki egsozu düşünüyorum. [/QUOTE]

bende başta mondialin egzozunu düşünmüştüm ve servise sipariş etmiştim. baktımki resimdeki gibi değil şekli güzel değil bide zamanla paslanma yapıomuş onun için full krom aldım daha iyi oldu ama yinede sn bilirsin.

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Emre benimki de düşünce sadece resmini görünce onu düşündüm ama senin dediğin gibiyse dışarıdan bir egsoza yönelicem ben de demektir Peki egsoz değişince çok gürültü oluyor mu?

Motosikleti
    ---waiting---
    Alıntı HeruNolweo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emre benimki de düşünce sadece resmini görünce onu düşündüm ama senin dediğin gibiyse dışarıdan bir egsoza yönelicem ben de demektir Peki egsoz değişince çok gürültü oluyor mu?
    sabah siteden çıkınca biraz kulakların çınlar o kadar ama yokuş aşağı salınca patırtılar hoşuna gidicektir eminim. benimki şahsen 150cc den beklenmedik bi toklukla ses çıkarıyor.

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    mondialin 150 rf modeli için hazırladığı kare şeklince iki çıkışlı bir egzosu var. fatiht bir zc de görmüştüm çok güzel duruyordu. ben değiştireceğim zaman ondan almayı planlıyoum yaza.
    haziranda sağlam bir bakıma sokacağım.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler