Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Keeway Outlook 150
    Arkadaşlar sakin.

Yagane ricam burada postlar boyunca geyikte olsa , nasıl arasından gerçek bilgiyi bulamayacak bir sürü insan olacağından sakin lütfen sakin.

Yeni gelen arkadaşlar bir sürü sayfaları en başından okumaya üşenebilirler. Sonra başa son 10 sayfa içinde dahi tekrarlayan bilgiler var. O bile size yetecektir.

ortadadogulu arkadaşım-kardeşim , ne olur girme polemiğe , üzülme ve kızma bu tip işler için. Başlıkta ne yazıyor "Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı" bu konunun haricinde IMF para politikaları konuşulmaya çalışılsa dahi kapa gözlerini , çünkü aradaki yazıların senin için bir anlamı olmayacak...
    [CENTER][/CENTER][CENTER]Özgürlük iki teker üzerindedir...[/CENTER]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 150 zc
    herkeze slm arkadaşlar geçengün marşa bastım bir iki almadı sora servise gittim saolsunlar motoru evin önünden aldılar otomatik marş kırılmış hayret etti servis bende anlamadım çok alakasız zaten sıfırını taktırdım 25 tl işçilik dahil bide biraz fazla yakıyo performans ii yan sanayi filtre var 65 tl dedi ne yapayım sizce bazen düz yolda giderken işıklarda istop ediyo yeni çıkardı bunu motorun soğukluğuna verdim ama ii motor elim ayağım oldu birde daha önceki sayfalarda bi arkadaş güzel bi ön cam taktırmişdı ben nasıl bulurum teşekkürler

sky_forever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Vay vay... 150 Zc topicği yine yanıyor...
    Ben daha ilk cevabından ona smiley ile cevap verdim ama taş hem bana hem ortadoğulu kardeşime hemde komple topiciğe gelmiş...

Bu topic şimdi isim vericem olmayacak ama diğer bilmem kaçyüzbin okunma almış topicler gibi GEYİĞİN döndüğü yer değildir!!!Çünkü bu motor çok kişide yok ayrıca ben bu topicte geyik döndüğünüde (askerdeyken bilmiyorum) hiç görmedim...

Topic Sahibi LuxoR'dur ama ben bu topiciği herkesden çok sahipleniyorum!Ve adıma şu kadar emin konuşurum ki ben bu topicte zerre GEYİK yapmadım sürekli birşeyler anlattım ve tartıştım

Hoş forumdada iki girdiğm yer var biri 150 zc topiciği diğeride arızalar kısmı...

Sen değil 160 sayfa 300+ sayfa 700.000 görüntülenme bile alınan topiciği baştan sona okuyup(ki bu bir zevktir) alman gerekenleri word veya bi kağıtta toplamıyorsan sen zaten bilgiye kolay yoldan ulaşan HAZIRCI kısımdansın demektir...

Bİz burda her gelene sürekli zc tanıtımı yapsak ben bi yazı yazarım sürekli aynı mesajı copy paste yapar yollardım.her gelende aynı şeyi okurdu giderdi..Çok anlamlı dimi?!

Geleceksin okuyacaksın önce fikir sahibi olacaksın araştıracaksın sonra hepsini toplayıp buraya kafanı takılanları soracaksın ozman zaten konuya ve aramıza girmiş olurdun...

Ve son olarak ben internet aleminde herhangi bir forumda 160 sayfa GEYİK DÖNDÜREBİLEN NE USER NE FORUM NE KONU görmüş değilim!!!

160 sayfa silinmeden hep üst sıralarda duran bi geyik çevrilirse zaten o GERÇEKTEN BİR BAŞARI VE İLK OLUR

şimdilik bu kadar...

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R

abilerim sizce bu aradaki açıklık neden var
    ordaki basma yerinin altındaki demirmi yamuldu acaba basılmaktan :s

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    kadroda eğilme var gibi duruyor. ağır bir arkadaş binerken çok mu yüklendi ne oldu.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    hayır hayır sadece ordaki plastik yerinden zamanla çıkıyo bendede aynısı mevcut eh zayıf bi nokta bide bazıları binerken tek ayağının üstüne çıkıp sonra o ayağını atınca haliyle öyle olması doğal yani o durum normal birşey....

Bu arada 17.300lere geldim KAZASIZ VE BELASIZ Bir şekilde(Allah'a Şükürler olsun) İnş sizlerde gelirsiniz bu kmlere bu arada herkes şu an kaç kmde olduğunu yazsın bakalım zcler kaç binlerde?

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı ortadadogulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kadroda eğilme var gibi duruyor. ağır bir arkadaş binerken çok mu yüklendi ne oldu.
    yok binmedide

berker abimin dediği gibi bnm evglmde tek ayaağını koyup biniyor :D

nasıl düzeltebilirim
    dün baya biurastım ama yerinden oynatamadım

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    önce kız arkadaşına rica ediceksin işte böyle böyle binmezsen iyi olur falan şeklinde daha sonra orası nasıl oturtulur heralde servise gidip sol grenajı söktürüp tekrar taktırabilirsen belki düzelir?

ama kesinlikle kız arkadaşın olsun veya başka biri o şekilde binmemesini rica et herzman uygun bir dille

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı sky_forever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    önce kız arkadaşına rica ediceksin işte böyle böyle binmezsen iyi olur falan şeklinde daha sonra orası nasıl oturtulur heralde servise gidip sol grenajı söktürüp tekrar taktırabilirsen belki düzelir?

ama kesinlikle kız arkadaşın olsun veya başka biri o şekilde binmemesini rica et herzman uygun bir dille
    bugün iyicene inceledim demiri yamulmuş
    yarın altına takoz koyup ustune oturcam motorun :D

Motosikleti
    forever yerinden çıkma gibi durmuyordu. yerinden çıkmış olsa üzerine atardı. uzaklaşma var ondan yamulma var demiştim.
    ben kadrodaki en ufak yamulmanın kırılmaya bir kırılmanın da parçaların komple yerişnden oynamasına sebep olduğunu öğrendim. o sebeple en ufak yamulmada yerinden çıkma ya da gevşeme gibi durumda muhakkak çözümü erkene alın. idare eder demeyin tavsiye.
    ben arka demirde eğrilme varken idare eder dedim. port bagaj çamurluk ve kuyruk sırası ile kırıldı. çok sonra farkettim bu sebepten olduğunu ama bir oynadı mı pir oynuyor

Motosikleti
    kanuni racer 200
    7000 Km deyim.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    bugun motorun yamulan demirine kriko dayayı ustne oturdum
    orta sehpadayken :D
    sorunu hallettim :D

Motosikleti
    kanuni racer 200
    dikkatimi çeken bişey var yazın etrafta 150 zc ci görmezken şu anda istanbul bayrampaşada bir sürü 150 zc ile gezen görüyorum 150 zc cilerden kim görse ben ona yada o bana korna çalıor slm veriyor bi hoş oluor

Motosikleti
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugun motorun yamulan demirine kriko dayayı ustne oturdum
    orta sehpadayken :D
    sorunu hallettim :D
    o demir bir kere oynadıysa bir daha oynayacaktır. lama ile alttan bir destek kaynattırmalısın bence.

Motosikleti
    Mondial 150 zc
    Alıntı sky_forever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayır hayır sadece ordaki plastik yerinden zamanla çıkıyo bendede aynısı mevcut eh zayıf bi nokta bide bazıları binerken tek ayağının üstüne çıkıp sonra o ayağını atınca haliyle öyle olması doğal yani o durum normal birşey....

Bu arada 17.300lere geldim KAZASIZ VE BELASIZ Bir şekilde(Allah'a Şükürler olsun) İnş sizlerde gelirsiniz bu kmlere bu arada herkes şu an kaç kmde olduğunu yazsın bakalım zcler kaç binlerde?
    abi benim motor daha 1.800 km de. geçen hafta bakıma gidiyordum arazi yoluna girdim toprak yola. yolun bi kısmında çamur varmış. benim ön ve arka çamurluklar çamurla doldu ve kilitlendi. yarım saatten fazla uğraşıp arka tekeri döndürdüm ama ön teker milim kıpırdamıyordu mecburen ön çamurluğu sökmek zorunda kaldım. bu motorla kesinlikle çamurlu yola girmemek gerekiyor. Allahtan motorda anahtar takımım falan vardı yoksa yanmıştım.

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    e heralde çamura toprağa girmeyeceksin asfalt motoru bu ben naziktir diyorum siz cross yapıyosunuz

Motosikleti
    çamurlukları söküp denemek lazım o yaooları

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    otomatik jigleleriniz ne durumda çalışıyo beyler kışın?
    Mesela benim devir saatim 3500lerde duruyo ve gaz verdikçe 11lere kadar çıkıyo yani normalde havalar sıcak olduğunda normal seyrine dönüyo ama soğukken jigle devreden çıkmadığı için ibrede yüksek gösteriyo yani ben hala devredeyim diyo!

bu da bence yakıt sarfiyatı yapıyor sizde durum nedir ?

Motosikleti
    Keeway Outlook 150
    Hava burada nasıl soğuk nasıl kar yapıyor biliyor musun ?

Jikleyi motordan söküp , kendine montaj yapan bir iki kişi kesin bulunur.

Kışın üşümeyeyim diye antifriz içen arkadaşlarla aynı coğrafyada yaşıyoruz ;)
    [CENTER][/CENTER][CENTER]Özgürlük iki teker üzerindedir...[/CENTER]

Motosikleti
    Mondial 150 zc
    bizim burayada kar yağdı bu gün. sabah kalktığımda hala kar yağıyordu. dünde hava çok sertti. motor devri gerçekten kendini belli ediyor. normalden yüksek devirde gösteriyor ibre.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler