Ben zaten senin motosikletin klimalı olduğuna kesin kanaat getirdim. Hiç yoktan sıcak ve mevsimine göre soğuk hava üflemiyorsa neyim.
Motosiklete soğuk hava klima taktırma fikri ise bambaşka bir boyuta soktu beni...
Ben zaten senin motosikletin klimalı olduğuna kesin kanaat getirdim. Hiç yoktan sıcak ve mevsimine göre soğuk hava üflemiyorsa neyim.
Motosiklete soğuk hava klima taktırma fikri ise bambaşka bir boyuta soktu beni...
[CENTER][/CENTER][CENTER]Özgürlük iki teker üzerindedir...[/CENTER]
kışlık mont ve pantolonum var. ayrıca sağlam bir yağmurluk. maske neopran maske deri eldiven sağlam bir bot. sanırsın ki 1100 cc bmw sürüyorum
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Motosiklet için klima.
http://www.engadget.com/2010/01/22/e...stem-now-taki/
pantalonda zaten boru yok mu ?
(burada herkesin erkek olduğu düşünülerek bu söylenmiştir)
Arkadaşlar sonunda mondial 150 ZC almaya karar verdim aldım.İyi etmişimdir inşallah.Bu arada bi haberim var. Omu bumu güzel derken bir siteye rastladım. Anlatılanlar bu sitede gördüğüm bazı motorların ilgilendiriyor çünkü. Yarışmaya katılımda çok az olmuş. Kimsenin haberi yok gibi.Dış görünüşü modifiye edilmiş motor arıyorlar. Yarışmanın ismi engüzelmotosiklet modifiye derkende dış görünüşüne ilave yapılmış aksesuar boya gibi şeyler işte.Ben henüzmodifiye bişey yapmadım.Bu sitede modifiye ZC fotoğrafları görmüştüm. Fofoğraflarını göndersinler. Bizlerde ona puan veririz. ne dersinizbu işe ?
www.enguzelmotosiklet.com
birader fotoğraflarını koy bizlerde hemen oylamaya başlayalım. hatta çevremizede söyleyelim seni destekleyelim bu konuda.
www.enguzelmotosiklet.com
Not:resmin altındaki oy ver'e tıklayınca yeni sayfa açılıyo. bu bölümde scooteri seçip senin scootere 5 puan vermemiz lazım herkesin bilgisi olsun
sitede sorun var heralde resim yükleyemiyorum:S
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------
arkadaşlar 5 adet resim yükledim http://www.enguzelmotosiklet.com/oylama.asp adresinden son sayfada bulunmaktadır oylarınızı bekliyorum...
birader hemen acele etme, yarın gündüz gözüyle motoruna bir bak temizliğini yap lastiklerini deterjanla güzelce sil parlat , sağına soluna biraz reflektörlü parlak şeritle destekle mesela aklıma şimdi gelen sonrasında salim kafayla resmini yükle yükleyincede buradan bilgi ver
kaşla göz arasında ne çabuk yükledin bende mesaj yazdım lastikleri deterjanla temizle reflektif şeritle destekle gibilerden neyse arzu edersen ekleme yapar tekrar haber verirsin düşün taşın daha zaman var ama fazlada geç kalma bişeyler yapacaksan[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:00 ----------
tamam hayırlısı olsun
destek için arkadaşlara mesaj geçtim bakalım hayırlısı. bu arada sky forever-kütürkütür-çakaloz-ortadadoığulu-şeyhşamil-wolkksk-erkin diğerleride inşallah siteye girerler senin mesajını görür:: ve oylamaya katılırlar
emreakyol oyumuz senden yanadır.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
bişeyi çok merak ediyorum
aynaları kullanabiliyormusunuz bnm motorum okadar çok titriyorki hiç bişe goremyorum
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)