bursa dönüşü gemlik te motora bandoo kayış taktırdım performans oldukça fark ediliyo, düz yolda 105 km gördüm abartmıyorum..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
bende motorumu çalıstırdım 2 ay oldu binmiyeli çok özlemişim
bide polis çevirmesinde durmadım plakaya ceza gelirmi ?
bide o bandoo kayışı nerede bulabiliriz ??
105 mi? Zc ile mi? !
105 çok ii ya hm hızlanması falnda artar bnde gittim servise alarmım gelmiş mi diye
ama sormayı unuttum ya
performans kayışlarında serilik azalıyormuş diye birşey duydum
105 km falan mümkün değilya ya senin ibrede bi olay var ya benim ibrede ya zaten yokuş aşağı falan 75-80 yapınca motor güvensizleşiyo üstne daha 30 km koyarsan ölürsün + zc o hıza çıkamaz.. ben inanamıyorum
Bende kayış değiştirdim öyle gözle görülür birşey yok
Emin olabilirsin. Ben yokuş aşağı 110, bazen 115 görüyorum. Bu motorda egzos, kayış, hava filtresi, yağ ve varyatör takımın durumu motorun performansını etkileyen elemanlar. Bunları düzenli olarak takip ediyorum ve gerekenleri değiştiriyorum. Motor şu an 17000 km de. Ama şunu da ekliyim her zaman bu hıza ulaşmak mümkün olmuyor. Hava şartları ve motor da oturuş şeklinize göre fark edebiliyor performans. Bazen bende 90 a zor ulaşıyorum. Ama gece ve gündüz farkı da var. Motosikleti sürerken dik oturarak süreriz genelde. Birde hafiften eğilerek sürmeyi deneyin. Farkı hemen görürsünüz. Bakımını tam yaparak parçlarının durumu kontrol edersen ve gerektiğinde değiştirsen sen de o hızlara ulaşabilirsin.
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
selam arkadaşlar iyi geceler
motorun frenini sabit bir şekilde sıkıyorken frenin tutup kendini çekmesi (sürekli bir şekilde) neden kaynaklanıyor olabilir acaba
servis daha yeni alışıyo disk dedi ama bana biraz enteresan bi yanıt gibi geldi 100km de başladı bu olay motor 700 de halen aynı
tavsiyesi önerisi olan varmı acaba
hayırlı geceler
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Alışma malışma falan yok öyle birşey hidrolik yağında bir problem veya frende birşey vardır başka bi motorcuya git.Ben motoru ilk aldığımdada şu an 15bindeyim halada öyle birşey yok...!Adam sallamış bence
115 km mi? Bak yağım yeni değişti kayışım 45tl lik bandolardan yeni değiştirdim hava filtrem temiz egzosum şu zcler arasındaki en açık egzoza sahip dün yolda geceleyin motor sıcakken ben 105 kiloyum 1.87'im 75-80 görüyor ama 115 ya sizler bir video çekin bende göreyim 115 kmde kaç bin devir çeviriyor motorun zcler için bu hız imkansız ya ya da ben harbiden odometreleri ibreleri bi arabayla ölçücem o olucak bi arkadaş zcler de 10-15 km eksik gösterrir demişti çok takıldı aklıma... benim motorum aldığımdan beri çok temiz biner bakımları gelmeden değiştiririm görenler yeni mi aldın hayırlısı olsun der km saatini gösteririm dışı da içide kullanış stilimde çok temiz ve efendidir har gür kalkmam yolda her çukurdan kaçarım sıkıştırmam falan ama mümkün değil bi zcnin 115 km ile gitmesi zaten o hızda motor acayip güvensizleşiyo siz nasıl 115le gidebiliyorsunuz ki? ozman burgman 400ler falan 180-190 kapatmaları lazım 35 beygir güc 33 nm tork falan ile yanlış hatırlamıyorsam
bando kayısı 30 tl yemi taktırdın kardesm
arkadaşım tabiki 115 ile gittiği falan yok, bunlar görülebilen belli süreli hızlar. Her bastğında 115 göruyo demiyorum. Dediğim gibi belli bir süre, yokuş aşağı... Yoksa düz yolda göremez tabi ki o hızı. Ama düz yolda 90 a çok rahat ulaşıyorum motorun durumuna göre de bazen 100 km ile seyir edebiliyorum..
yok benim olay biraz farklı oldu ben kayışı ankaradan almıştım...motorcuya gittim bi kaç işim daha vardı onunla dedim şu kayışıda takalım arada kaynattım yani..o yüzden net bi fiyat veremem bu arada içinden çıkan kayış mondial'ın kendi kayışı bilginiz olsun...
Valla ben hiç 100 km ile falan seyir yapamadım ama birgün doğru düzgün bir yolda deneyeceğim...!
bana denilen şey yeni kayış takınca kavrayış daha iyi olurmuş
bandoyla alakası yok sanırım
bizde 2 tane hyo comet war biri 150 yapıo biri 170 motordan motora fark var bnce
tabi benim goruum sadece karısmak gibi olmasın arkadslar
Powerlink bulursan en kalite ve taklid edilmeyeni o ben baya araştırdım ama bando da iyi diyolar ben powerlink buldum ama ölçüsü benimkine göre değildi takmak istemedim zaten power aralarında en pahalısı...Sağlamlık farkı var aralarında en belirgin olarak volkancım..
Evet olabilir yani sonuçta çin malı bir japonun tutarlılığını vermeyebilir teknikal olarak...
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)