Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Eylül 2009, 00:56
UĞUR_AKIN adlı üyeden alıntı
motor bi problem çıkarsa zor durumda kalabilirdin.
sonunu düşünen kahraman olamaz dostum
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Reklamlar
-
04 Eylül 2009, 03:08
allah kimseyi yetkili servisin eline düşürmesin :farao:
-
04 Eylül 2009, 04:21
s3ckin adlı üyeden alıntı
benzin biraz fazla harciyordu bende kistirmak istedim. ama iyimi yada kötümü yaptim bilmiyorum ki. Selenin altinda tornavidayla kisiliyor. ondan sonra motor cok sessz calisiyor. Fakat giderken falan ses cogaldi gibi sanki.
rolenti vidasından bahsediyorsun sanırım eğer fazla açarsanız rölanti yüksek olur ki gereksizdir fazla benzin yakmasına sebep olur bayır aşşağı inerken motor 20 km ye kadar yaptığı motor frenini 20 den sonrada yapar
fazla kısarsanızda motor stop eder hep gaz vererek çalıştırma zahmetinde bulunursunuz
ortasını bulun dinleyerek yapın ...
-
04 Eylül 2009, 10:02
egzozdaki kırığı egzozcuda kaynattırdım. ferrai kornayı taktırdım. şimdi sırada 4. lü lamba ce çakar lamba montajı var.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
04 Eylül 2009, 11:36
bende dun bı halt yedım yemez olaydım, eksozun performans denen yerını cıkarmıstım ya ucu bana doğru dönuk duruyodu. ulan bunuda kestırıyım arkaya donuk olsun dedım (ne olur ne olmaz arkadan bana dönük kalmasın dıye ) şimdi ses bıraz burm burm cıkmaya basladı ve basmaya korkuyorum. bide sünnet olmus gıbı kaldı ya gözüme hos gelmıyo Şimdi sadece gorusnus açısından araba eksoz ucu alıcam kaynattırıcam bakalım nasıl olucak. olmazsa 3-4 ay sonra mondıalın sıtesındekı yenı zc eksozundan alırım ya napiyim. bide siz bılırsnız keserken eksozun kesılen yerlerı bıraz beyaz kaldı oraya ne boyası sürülür acaba ben sprey sıktımda sırıttı ya..
-
04 Eylül 2009, 12:33
serhathe adlı üyeden alıntı
bende dun bı halt yedım yemez olaydım, eksozun performans denen yerını cıkarmıstım ya ucu bana doğru dönuk duruyodu. ulan bunuda kestırıyım arkaya donuk olsun dedım (ne olur ne olmaz arkadan bana dönük kalmasın dıye
) şimdi ses bıraz burm burm cıkmaya basladı ve basmaya korkuyorum. bide sünnet olmus gıbı kaldı ya gözüme hos gelmıyo
Şimdi sadece gorusnus açısından araba eksoz ucu alıcam kaynattırıcam bakalım nasıl olucak. olmazsa 3-4 ay sonra mondıalın sıtesındekı yenı zc eksozundan alırım ya napiyim. bide siz bılırsnız keserken eksozun kesılen yerlerı bıraz beyaz kaldı oraya ne boyası sürülür acaba ben sprey sıktımda sırıttı ya..
resimleri gönderirmisin
-
04 Eylül 2009, 13:47
işte benim kızım
eksozu o alacalı siyah gibi gorunen yerinin benzınle sıldımde ondan oyle boya deıl yanı.
-
04 Eylül 2009, 17:09
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
egzozdaki kırığı egzozcuda kaynattırdım. ferrai kornayı taktırdım. şimdi sırada 4. lü lamba ce çakar lamba montajı var.
full + full geliyorum diyosun yani Kontak yaptırmayı unutma çakarlar için ..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
04 Eylül 2009, 17:47
STeReO adlı üyeden alıntı
full + full geliyorum diyosun yani
Kontak yaptırmayı unutma çakarlar için ..
usta iş başı 25 kayme istiyor. çakrar 25 dörtlüye 25. ikna edeblirse bu akşam haleldeceğim.
-
04 Eylül 2009, 18:34
yaptırın yaptırın
-
04 Eylül 2009, 18:44
sky_forever adlı üyeden alıntı
yaptırın yaptırın
yaptırırız
-
04 Eylül 2009, 19:05
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
04 Eylül 2009, 19:19
-
04 Eylül 2009, 20:23
ya aslında bi gün toplanım gezmek lazım istanbulda
-
04 Eylül 2009, 20:34
alper150zc adlı üyeden alıntı
ya aslında bi gün toplanım gezmek lazım istanbulda
izmirede beklerim
-
05 Eylül 2009, 02:12
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
hocam bu ferrari fiam kornayı taktığında ses normal arabadaki gibimi çıktı yoksa düşükmü kornayı normal şekildemi bağladın birde korna ne marka?
-
06 Eylül 2009, 01:22
mipek adlı üyeden alıntı
hocam bu ferrari fiam kornayı taktığında ses normal arabadaki gibimi çıktı yoksa düşükmü kornayı normal şekildemi bağladın birde korna ne marka?
kornayı feyizoğlundan aldım. markasını bilemiyorum. arabadaki gibi çıkmıyor. çok kaliteli değil. ama elektronikçi 75 liralık bir ferrai korna bağladı kamyon kornası gibi sesivar. ne kadar para o kadar köfte.
4lüler tamam. çakar lamba için anlaşamadık. ben bulacağım elektrikçi monte edecek.
-
06 Eylül 2009, 14:26
75 tlye 700 kmye yakın yol yapılır yahu
-
08 Eylül 2009, 21:25
aranızda motora sissy-bar taktıran varsa resmini koyabilirmi
şimdiden teşekkürler
-
08 Eylül 2009, 22:44
bugün neredeyse ilk kazamı yapacaktım. 70km hızla giderken önüme bitane köpek hayvanı çıktı. bide önümde öyle durdu ya. karşıya geçmeye falan çalışmıyor. benim ön fren çalışmadığı için asıldım arka frene. ben tekerin kitlenmesini ve kaymasını bekliyordum ama öyle olmadı köpeğe 1 metre kala manevra yapıp yolun kenarına kaçabildim. çarpsam yada düşsem arkadan gelen araba belkide ezerdi beni. biraz yusuf yusuf oldum ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler