Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Eylül 2009, 16:20
allah kimseyi yetkili servisin eline düşürmesin :farao:
Reklamlar
-
01 Eylül 2009, 16:58
valla eğer maddi durumun iyiyse hiçbir tavsiyem yok istediğin gibi kullan zevkini al
Ama yok motorum benim için kıymetlidir pür dikkat kullanırım dersen uzun uzadya yazarım birşeyler!
-
01 Eylül 2009, 23:16
Neyse artık bugün gittim yenisini aldım 5 liraya taktım kendim... Bi debu zart zurt diye sürtme sesi için gittim egzozcuya kaynak yaptırdım geçti ve egzozu kestirdim gitmişken bide uç taktırdım mı tamam aynı sizinde dediğiniz gibi sesi daha güzel oldu yaa :D
Ayrıca hayırlı olsun arkadaşım sana da wala ben alalı motoru 3 yıl oluyo sadece problem olan egzoz ve emme manifoltu kardeşim başka bi problem yok şükür Birde orjinal lastikleri çok kayıyo dikkat et derim özellikle yağ gibi olmuş parlak asfalt ve ıslak zeminde Allah kaza bela vermesin
-
02 Eylül 2009, 18:46
Vala ugur_akın sen acı tecrube yaşadıysan ben acıların adamıyım bende senin gibi birine verdim saolsun oda gözümün önünde sürüklende kendim 1389km deyim 1çiziğim yok o adam yüzünden 220tllik hasar oluştu yaptırdım ayrıca motor genel olarak fiyatına göre bence iyi sky abi sende gelmısın yoktun bayadır gerçi bende hiç girmiyordum ya benim merak etiğim ibşey var ben eğliyet almak istiyorum ama bunu fiyatı ne kdar dır bilgisi olan varmı acaba 950tl ceza yiyicektim zor yırtım rüşvetle:s
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:41 PM ----------
bu arada 220tl yaptırdım uğur 3gün motor orda durdu sonrasında kontağı bozmuşlar eve gelince fark etim motor direksiyon kilidi yapmıyor eğliyetim olmadığından e5çıkamıyorum servis için e5 çıkmam gerekiyor
-
02 Eylül 2009, 19:05
ustat ben herşey dahil 310 tl ye alıyorum a2 ehliyetini (b ehliyeti zaten vardı) 200 sürücu kursuna verdim 110 da başka yere vericekmişim. 1 aya elimde olur herhalde. benim motor çok çizilmemiş ya ben değiştirmicem şimdilik parçaları. fazla bakmamamaya çalışıyorum, göz gömeyince gönül katlanıyor işte ne yapalım
-
02 Eylül 2009, 19:14
peki usta ne kadar sürüyor kurs a2
-
03 Eylül 2009, 00:17
bilmem kursa gidene sormak lazım valla tahmini olarak yazıldıktan 2 ay sonra falan elinde olur.
-
03 Eylül 2009, 00:30
yok canım 2 ayda ehliyet nerde )
24 ekimde yazılı sınav, 14-15 kasımdada direksiyon sınavı var e tabi bunların sonucu falan yani yeni yılda alırsın tahminimce ;)
-
03 Eylül 2009, 11:29
dit dit diye ötüp minübüslere duyuramadığım kornamı değiştirdim. ferrari korna yazıyor üzerinde kalın bir sesi var. regülatörlü motorlu falan. uzun süre basılı tutmamak gerekiyor. kalp krizi ortamı hazırlayabiliyor 4 lü lamba ve arka bagajn altına çakar lamba bağlatacağım. gece görüşü rahat olsun diye. maliyetini araştırıyorum. akşama hallolacak.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
03 Eylül 2009, 12:37
A2 ile b alıcam dıyosan benım 8 ay sürdü almam. Bu süre içinde de hep motor üstündeydim. ara sokaklardan gitmekten gına gelmişti. şimdi polilerin yanından geçerken gözünün içine bakıyorum adamların
-
03 Eylül 2009, 12:46
adamlar ehliyeti olanı anlıyor ya. ehliyet olunca hiç durdurmuyorlar...
-
03 Eylül 2009, 14:29
benim egsozdanda ses geliyor catlamis gibi, hiz yapincada birsey sürtüyor sanki. gotürdüm servise, siyah olan bolgeyi kesip icinde parca dusmus olabilir onu takariz gider ses dediler. Bende yaptirmadim yamali gibi olur diye. Baska bir yontemi yok sanirim o sesi kaybetmek icin.
birde, benzin ayarini kistirdim biraz, gazi birakinca motor kendini tutuyor ve birakiyor aniden. bunun sebebide rolentiyi kistirdigim icinmis. Eski halinemi getirsem acaba ? Benzin cok gidermi eski haline gidince acaba ? Ve ses cogaldi sanki motorla giderken onceden sessizdi sanki neden yapabilir o sesi ?
15TL'ye doluyor depo, 140-150km yapiyor sehir icinde.
-
03 Eylül 2009, 15:21
-
03 Eylül 2009, 15:29
benzin ayari varmis o kisildi. nikahli karim gibi bakiorm ama yinede egzozdan oyle ses geliyor malesef
-
03 Eylül 2009, 15:34
Niye kısıldı ki onu anlamadım??
-
03 Eylül 2009, 15:36
benzin biraz fazla harciyordu bende kistirmak istedim. ama iyimi yada kötümü yaptim bilmiyorum ki. Selenin altinda tornavidayla kisiliyor. ondan sonra motor cok sessz calisiyor. Fakat giderken falan ses cogaldi gibi sanki.
-
03 Eylül 2009, 17:37
bugün yolda giderken bi yerde gölet oluşmuştu geçmek zorundaydım bi girdim meyer çamur olmuş lastik gömüldü motorun yüzde 20si su altında kaldı galiba egzosada biraz su kaçmış olabilir ama motor istop etmedi sizce en kötü nolur pislik içinde kaldı ama dah ne olabilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 PM ----------
ayaklıklara bile su geldi düşünün
-
03 Eylül 2009, 23:13
s3ckin adlı üyeden alıntı
benzin ayari varmis o kisildi. nikahli karim gibi bakiorm ama yinede egzozdan oyle ses geliyor malesef
BU GÜZELDİ :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 PM ----------
bayramdan sonra mersine gitmem lazım. motorumla kuşadası-didim-bodrum-marmaris-fethiye-kaş-kemer-antalya-manavgat-alanya-anamur-silifke-mersin güzalgahından gitmek isterdim ama malesef bu şimdilik imkansız uzun yol yapan motorculara hep özenmişimdir ama daha siftahımız yok :(
-
03 Eylül 2009, 23:38
alper150zc adlı üyeden alıntı
bugün yolda giderken bi yerde gölet oluşmuştu geçmek zorundaydım bi girdim meyer çamur olmuş lastik gömüldü motorun yüzde 20si su altında kaldı galiba egzosada biraz su kaçmış olabilir ama motor istop etmedi sizce en kötü nolur pislik içinde kaldı ama dah ne olabilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 PM ----------
ayaklıklara bile su geldi düşünün
egzosa bişey olmaz bi sorun olsaydı o an olurdu sanıyorum fana su kaçsaydı falan. Motorda bişey yoksa şimdilik bundan sonra da bşy olucağını sanmam..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 PM ----------
UĞUR_AKIN adlı üyeden alıntı
BU GÜZELDİ :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 PM ----------
bayramdan sonra mersine gitmem lazım. motorumla
kuşadası-didim-bodrum-marmaris-fethiye-kaş-kemer-antalya-manavgat-alanya-anamur-silifke-mersin güzalgahından gitmek isterdim ama malesef bu şimdilik imkansız
uzun yol yapan motorculara hep özenmişimdir ama daha siftahımız yok :(
imkansız değil ama zor konaklaya konaklaya 4-5 günde gitmen mumkun olabilir.. Tabi bakımların tam olmak şartıyla ..
Bak sana ufak bi örnek http://www.motosiklet.net/forum/etki...ik-tatili.html
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 PM ----------
sky_forever adlı üyeden alıntı
Allah allah bu milletin egzozlarndan gelen sesler benden 15bine yaklaştım heç gelmedi yahu
sana piyango vurmuş o zaman
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
04 Eylül 2009, 00:09
imkansız değil ama zor konaklaya konaklaya 4-5 günde gitmen mumkun olabilir.. Tabi bakımların tam olmak şartıyla ..
Bak sana ufak bi örnek
güzel bi meydan okuma olmuş senin için. o karanlıkta kuş uçmaz kervan geçmez yerlerden gitmek cesaret ister doğrusu. motor bi problem çıkarsa zor durumda kalabilirdin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler