Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Hayır herhengi bir bağırması yok..Hatta daha güzel ve yok bir ses çıkıyor simdi..ve İnsanları da rahatsız etmiyor guzel yanı..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    çıkma chopper egzosu buldum taktırsammı

akaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çıkma chopper egzosu buldum taktırsammı
    ben hiç düşünemiyorum...

sky_forever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Kestirin ve chooper sesi alın diyorum size kimse bana inanmıyo yahu gidişide çekişide değişiyo sesi ise yemin ediyorum size rüyalarınıza giricek sürekli gezmek isteyeceksiniz...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    bugun gordum ustamda ole yaptırmış bitanede boşta vardı chopper egzostu xD
    ama gzl durmuş keske resmini çekseydim
    peki tam ketirceğimiz yere bi delik açsak :D
    orjnali hosuma gidio
    bide benzin tüketmi çok artmaz dmi ?

arakadaşlar şunu bilmenizi isterim orjinal buji sini değiştirin sonra çok sorunlar çıkartıyo benide olan sizdede olmasını istemem kendi buji erime yaptı ve parçası pistanlara gidiyo 5 kuruş için benim çektiğim zahmeti uğraşı çekmeyin...

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    orjinal bujiyi zaten 3000de mi ne değiştrimen gerekiyo sonra yine değiştirebilirsin pahalı birşey değil...

Aslında benimde değiştirmem lazım 14.037 olduk

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    ya bu motor kalkışlarda çok titriyor ya

Motosikleti
    150 zc
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orjinal ampulle git motorculara beyazını istiom de veriolar ama bi kaç motorcu dolasman gerekio tabi

ya arkadaslar deli olcam motorun sigortası atıp duruo bi yerde kısa devre oluo ama nerde çıldırıom bulamıyolar 17 tane sigorta deiştirdik motorda anlıcağınız kullanamıyorum.
    çalıştırıyorum tam giderken duruyor motor bakıom sigorta atmış
    ayak marşıyla çalıtırıom sigorta atıkken yine istop edio motor nie acaba fikirlerinizi alabilirmiyim
    kardeş çakmaklığın arkadaş fişini çıkar bantla..iptal et anlayacağın

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı müco1224 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş çakmaklığın arkadaş fişini çıkar bantla..iptal et anlayacağın
    alarmım bozulmuş garantiden değişçek
    sonunda garanti yaradı işime

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı sky_forever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orjinal bujiyi zaten 3000de mi ne değiştrimen gerekiyo sonra yine değiştirebilirsin pahalı birşey değil...

Aslında benimde değiştirmem lazım 14.037 olduk
    sky hoşgeldin hayırlı teskereler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 PM ----------

Alıntı akaplan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arakadaşlar şunu bilmenizi isterim orjinal buji sini değiştirin sonra çok sorunlar çıkartıyo benide olan sizdede olmasını istemem kendi buji erime yaptı ve parçası pistanlara gidiyo 5 kuruş için benim çektiğim zahmeti uğraşı çekmeyin...
    geçen hafta buji değiştirdim servisin sorduğu soru şu 5tl lik mi 10 tl lik mi ?
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Alıntı E-M-R-E adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sky hoşgeldin hayırlı teskereler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 PM ----------

geçen hafta buji değiştirdim servisin sorduğu soru şu 5tl lik mi 10 tl lik mi ?
    benım orjinal buji resmen erimiş yanı 5 lik 10 luk işte böle oluyor ama servislere hiç güvenim yok adam gibi bir tane çıkmadı...

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    bu gün ehliyet için evraklaırmı teslim ettim. haftaya salıya kadar hazır olacakmış. sonunda allaha şükür.
    beyaz far umduğum kadar iyi değil. evet sarı fara göre iyi ama daha iyi bir performans beklerdim. şimdi kısalardan birisi patladı. sevis 7,50 tlye değişiyor. bu on kafayı söküp kendimiz tkaabiliyor muyuz ? ön kafayı komple sökmek gerekir mi. yoksa alttan girip elimizle lambayı sökebiliyor muyuz ? videlar sök çıkar yalama olmasın.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    aksesuarcıda farın soketini değiştirip arabalar içn olan halojenlerden taktırabilirsin

ve su chopper egzosunu taktırcam yeni bitane dha bulursam bu elimdeki ezik biraz
    gzl olmazsa orjinali taktırırm yne

Motosikleti
    mondial 150 zc
    selam arkadaşlar. foruma yeni üye oldum. zc alalıda pek olmadı, daha 500 km de. ben bu yetkili servislerden yana çok şikayetçiyim. acaba mondialın bütün srvislerimi aynı? yoksa sadece kuşasındaki mi böyle kıllık ypıyor. hiç ilgilenmiyor adamlar. dostluğumuz motoru alana kadamış demekki ama ben bikaçgüne kadar genel merkeze bunları şikayet etmeyi düşünüyorum. bu arada motorunu modifiye eden arkadaşlar varsa resimlerini yayınlayabilirler mi? ben kişiselleştirmek istiyorum ama kuşadasında kime gideceğimi kime güvenebileceğimi bilemediğim için yaptıramadım malsef :(

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    önce bi orijinal haliyle bineydin biraz yahu 500 kmdesin daha ! Ben 14.094teyim daha hiçbir orjinalitesini bozmadım hala parlaktır motorum...

Teşekkürler emre sağolasın ;)

Alıntı ortadadogulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gün ehliyet için evraklaırmı teslim ettim. haftaya salıya kadar hazır olacakmış. sonunda allaha şükür.
    beyaz far umduğum kadar iyi değil. evet sarı fara göre iyi ama daha iyi bir performans beklerdim. şimdi kısalardan birisi patladı. sevis 7,50 tlye değişiyor. bu on kafayı söküp kendimiz tkaabiliyor muyuz ? ön kafayı komple sökmek gerekir mi. yoksa alttan girip elimizle lambayı sökebiliyor muyuz ? videlar sök çıkar yalama olmasın.
    hiç birşey olmaz kendin değiştirebilirsin klipslerini kaybetme ben değiştirmiştim..

Motosikleti
    mondial 150 zc
    [QUOTE=sky_forever;1736729]önce bi orijinal haliyle bineydin biraz yahu 500 kmdesin daha ! Ben 14.094teyim daha hiçbir orjinalitesini bozmadım hala parlaktır motorum...

motorunuz sizdede ufak tefek sorunlar çıkardı mı? benimki daha 500km de ama farının birinin yanmadığını farkettim geçen hafta. dünde hidrolik yağının damladığını farkettim. bunlar belki ufak tefek şeyler ama insanın canını sıkıyor. şimdiden böyleyse ilerde ne olacak diye düşünüyor insan. motorunda bişey olmasında bunada şükür ne yapalım...

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Yok ben o tarz problemleri hatta şöyle diyim ben far ve yağ damlatma olayı yaşamadım hele 500lerde falan mümkün değil... Marmarisin yolları çok bozuk bi yer her yer parke taştan ve çukurlarla dolu o yüzden nazik binmek lazım bunun parçalar adına önemi çOK çok büyük eğer marmaris asfalt ile kaplı bi yer olsa eminim çok daha uzar bu kmler...
    Çünkü o titreşimler çukurlar siz farketmesinizde sonuçta tüm grenajları vidaları herşeyi komple etkiliyo...Kız gibi bakmanız lazım bunlara sonuçta parçalar çok kaliteli değil.. Oyüzden motoru kullandıktan sonra veya canınız sıkıldığında falan göz gezdirin hereye eğilin bakın kablolara tornovida ile sıkın gevşeyen vidalarınız sonra temiz tutun motoru tozdan kirden çamurdan... İyi koruyun güneşten kışın soğuktan sudan falan...Çok sıcak çok soğuk farklarıda etkili parçalar üstünde... Ha herşey sizin elinizde değil tabi illa ki bişeyler olacak ufak tefek ama bunları EN AZA indirmek sizin elinizde ben eminim ki motor şu an 14150de ve problemi yok hala tertemiz ve gayet iyi performansı var uzundada kısada ama ben istesem har gür oraya in buraya çık frenler yap çukurları sallamadan gez 1 haftada 2-3 yerini dökerim bu çok açık yani...

Altımızdaki motorun ne olduğu belli o yüzden bakmak sizin elinizde ha şikayetim yok mu var mesela arka diski tutan zamazingo gri olan o ses yapıyo freni sıktıkça frenler acayip güzel hala ilk günden bi fark eksilme görmedim allaha şükür ama çık çık sesi beni sinir ediyo onu düzelttiricem mesela bir de karbüratör temizlettirsem daha iyi olucak...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    ya o frendeki se bndede var deli oluyorum freni biraz sıkınca geçio ses brakınca baslıo yine
    ustaya diorum ses gelio oda diyo yoo ses yok bni deli edio ya

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler