Hayır herhengi bir bağırması yok..Hatta daha güzel ve yok bir ses çıkıyor simdi..ve İnsanları da rahatsız etmiyor guzel yanı..
Hayır herhengi bir bağırması yok..Hatta daha güzel ve yok bir ses çıkıyor simdi..ve İnsanları da rahatsız etmiyor guzel yanı..
Kestirin ve chooper sesi alın diyorum size kimse bana inanmıyo yahu gidişide çekişide değişiyo sesi ise yemin ediyorum size rüyalarınıza giricek sürekli gezmek isteyeceksiniz...
bugun gordum ustamda ole yaptırmış bitanede boşta vardı chopper egzostu xD
ama gzl durmuş keske resmini çekseydim
peki tam ketirceğimiz yere bi delik açsak :D
orjnali hosuma gidio
bide benzin tüketmi çok artmaz dmi ?
arakadaşlar şunu bilmenizi isterim orjinal buji sini değiştirin sonra çok sorunlar çıkartıyo benide olan sizdede olmasını istemem kendi buji erime yaptı ve parçası pistanlara gidiyo 5 kuruş için benim çektiğim zahmeti uğraşı çekmeyin...
orjinal bujiyi zaten 3000de mi ne değiştrimen gerekiyo sonra yine değiştirebilirsin pahalı birşey değil...
Aslında benimde değiştirmem lazım 14.037 olduk
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
bu gün ehliyet için evraklaırmı teslim ettim. haftaya salıya kadar hazır olacakmış. sonunda allaha şükür.
beyaz far umduğum kadar iyi değil. evet sarı fara göre iyi ama daha iyi bir performans beklerdim. şimdi kısalardan birisi patladı. sevis 7,50 tlye değişiyor. bu on kafayı söküp kendimiz tkaabiliyor muyuz ? ön kafayı komple sökmek gerekir mi. yoksa alttan girip elimizle lambayı sökebiliyor muyuz ? videlar sök çıkar yalama olmasın.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
aksesuarcıda farın soketini değiştirip arabalar içn olan halojenlerden taktırabilirsin
ve su chopper egzosunu taktırcam yeni bitane dha bulursam bu elimdeki ezik biraz
gzl olmazsa orjinali taktırırm yne
selam arkadaşlar. foruma yeni üye oldum. zc alalıda pek olmadı, daha 500 km de. ben bu yetkili servislerden yana çok şikayetçiyim. acaba mondialın bütün srvislerimi aynı? yoksa sadece kuşasındaki mi böyle kıllık ypıyor. hiç ilgilenmiyor adamlar. dostluğumuz motoru alana kadamış demekki ama ben bikaçgüne kadar genel merkeze bunları şikayet etmeyi düşünüyorum. bu arada motorunu modifiye eden arkadaşlar varsa resimlerini yayınlayabilirler mi? ben kişiselleştirmek istiyorum ama kuşadasında kime gideceğimi kime güvenebileceğimi bilemediğim için yaptıramadım malsef :(
önce bi orijinal haliyle bineydin biraz yahu 500 kmdesin daha ! Ben 14.094teyim daha hiçbir orjinalitesini bozmadım hala parlaktır motorum...
Teşekkürler emre sağolasın ;)
[QUOTE=sky_forever;1736729]önce bi orijinal haliyle bineydin biraz yahu 500 kmdesin daha ! Ben 14.094teyim daha hiçbir orjinalitesini bozmadım hala parlaktır motorum...
motorunuz sizdede ufak tefek sorunlar çıkardı mı? benimki daha 500km de ama farının birinin yanmadığını farkettim geçen hafta. dünde hidrolik yağının damladığını farkettim. bunlar belki ufak tefek şeyler ama insanın canını sıkıyor. şimdiden böyleyse ilerde ne olacak diye düşünüyor insan. motorunda bişey olmasında bunada şükür ne yapalım...
Yok ben o tarz problemleri hatta şöyle diyim ben far ve yağ damlatma olayı yaşamadım hele 500lerde falan mümkün değil... Marmarisin yolları çok bozuk bi yer her yer parke taştan ve çukurlarla dolu o yüzden nazik binmek lazım bunun parçalar adına önemi çOK çok büyük eğer marmaris asfalt ile kaplı bi yer olsa eminim çok daha uzar bu kmler...
Çünkü o titreşimler çukurlar siz farketmesinizde sonuçta tüm grenajları vidaları herşeyi komple etkiliyo...Kız gibi bakmanız lazım bunlara sonuçta parçalar çok kaliteli değil.. Oyüzden motoru kullandıktan sonra veya canınız sıkıldığında falan göz gezdirin hereye eğilin bakın kablolara tornovida ile sıkın gevşeyen vidalarınız sonra temiz tutun motoru tozdan kirden çamurdan... İyi koruyun güneşten kışın soğuktan sudan falan...Çok sıcak çok soğuk farklarıda etkili parçalar üstünde... Ha herşey sizin elinizde değil tabi illa ki bişeyler olacak ufak tefek ama bunları EN AZA indirmek sizin elinizde ben eminim ki motor şu an 14150de ve problemi yok hala tertemiz ve gayet iyi performansı var uzundada kısada ama ben istesem har gür oraya in buraya çık frenler yap çukurları sallamadan gez 1 haftada 2-3 yerini dökerim bu çok açık yani...
Altımızdaki motorun ne olduğu belli o yüzden bakmak sizin elinizde ha şikayetim yok mu var mesela arka diski tutan zamazingo gri olan o ses yapıyo freni sıktıkça frenler acayip güzel hala ilk günden bi fark eksilme görmedim allaha şükür ama çık çık sesi beni sinir ediyo onu düzelttiricem mesela bir de karbüratör temizlettirsem daha iyi olucak...
ya o frendeki se bndede var deli oluyorum freni biraz sıkınca geçio ses brakınca baslıo yine
ustaya diorum ses gelio oda diyo yoo ses yok bni deli edio ya
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)