çin malı alınmaz
don lastiğine kadar çin malına batmışsın alınmaz diyorsun. olacak iş değil. Dün akşam benim 150 zc nin aynısını gördüm. 900 km de. adam motorun haşatını çıkarmış. Tüm vida birleşim yerlerinde plastik kelepçe. Motor Cırlıyor. Kardeşim çin malı japon malı. at binmeyi bilmeyene ne etsin veli efendi.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
merhaba arkadaşlar..yeni bir 150 zc kullanıcısıyım..sipariş verildi ama rengine karar eremiyorum..sizce gri mi kırmızı mı?
Bu aletlerin Yakıtları nasıl arkadaşlar Fazla yakıyorlar diye bir duyum aldım.Uzun yolda titreşimi rahatsız edici mi?
ben daha once de motorun yakışı ve genel sorunlar hakkında bılgı vermıstım..su an 6800 km de motor ve hala ılk gunku gıbı cızıksız pırıl pırıl duruyor..yeterkı bakmasını bılın motorunuza..su an km de 80-85 krş yakıyor..yani 1 lıtre ıle 40 km yol yapıyorum..
Şuan aklımda 2 model var 150zc birde honda titan 2.el honda kalitesi tartışılmaz fakat tabiki 2.el bu yüzden sıfır istiyorum servis ağı yaygın bir şirket görünüş açısındanda harika duruyor sadece istememin sebebi sıfır olması..Hayırlısı ne ise o olsun istiyorum.Haldur huldur koca gün motor tepesinde olan birisi değilim.Zealsun prince modelinri kullanıyordum fakat çok ağır motor heybetli ama grup gezilerde geride kalıyorum ve bu bana sıkıntı yaratıyordu.Bel ağrısını saymıyorum.İnşallah sattığıma pişman olmayacağımı ümit ediyorum 80-75 krş yakması beni sevindirdi.Benim Zs 130-140 krş yakıyordu..
arkadaşım ben motoru daha yeni aldım 150 km 10 tl ile 100 km yapıyor aşşağı yukarı
her zaman aynı yakmaz..2000 km ye kadar karburator ayarlarınızla oynatmayın..evet 2000 km ye kadar fazla yaktıgı dogrudur..ben 2000 lı km lerde karburatör ayarımı yaptırdım ve su an 1 lıtre ıle 40 km gıdıyor her hafta mutlaka ölçum yaparım...
Servise farlarımın çok kötü aydınlattığını ve xenon far taktırmak istediğimi söyledim. Bana yuvalarının farklı olduğunu xenon farlarının takılamayacığını söyledi. Aranızda xenon far taktıran varmı varsa fiyatı ne kadar?
istanbulda şirinevler de moto ay var. moto ay bana takılabileceğini söyledi. ama halojen mi yoksa beyaz ampul mu bilemiyorum.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
yakıt konusunda değişik izlenimler var kafam karıştı
1 depo ile ne kadar gidiyo abi bu alet
Güzel olan neydi biliyormusun? Aşk tıpkı senin anlattığın gibiymiş. Mavi güzelmiş. Aşk maviymiş, sevgili mavi, deniz ve gökyüzü gibi hem
ikisi de mavi hem olabildiğince uzak... Maviden tutkuya sevgiler.
peki 1 depo sıfır motorda ortalama kaç km götürüyor??
bu birazda kullanıcının motor üzerinde ne kadar ekonomi yaptığına da bağlıdır..ben gazı yedırerek 80-90 km hızlara cıkarım x bir arkadaş gazı sonuna kadar çevirip aynı sürati elde eder..benim zc nin sızınkılerden bır farkı olmadıgına gore..ya benım motorum cok az yakıyor yada sızınkıler cok fazla yakıyor..bu motorun en buyuk zaafı karburator ayarı cok hassastır..duzgun bır ayar oturtamazsanız bu sorunu yaşayacaksınız..
yine soyluyorum..ki bunu oncekı sayfalarda birçok kez yazdım..1 litre ile 40 km yol yapıyorum ve ortalama süratim 70-90 km arası..siz hesaplayın artık 1 depo ıle menzılını...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)