Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    akaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ortadadogulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    balataların taze olması sebebi ile sesi yapıyordur. tahminimce tüm 150 zc lerde vardır. ben de dev ardı zamanla geçti. frene basınca cıyırtı koparıyordu. benzin meselesi de rodajda fazla yiyor diyorlar. rodajdan sonra kaç lira yakıyor söyleyen henuz çıkmadı.
    kazasız sürüşler dilerim ...
    7000 deyim ve şehir içi 130 ve 140 arası yakıyor, otomatiklerde böyle imiş servisine sormuştum ... ama daha az yakan varmış topikte topikte araştırırsan bulabilirsin .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mondial 150
    çin malı alınmaz

Alıntı mexplayer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çin malı alınmaz
    evet haklısın
    ben aldın işte

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    don lastiğine kadar çin malına batmışsın alınmaz diyorsun. olacak iş değil. Dün akşam benim 150 zc nin aynısını gördüm. 900 km de. adam motorun haşatını çıkarmış. Tüm vida birleşim yerlerinde plastik kelepçe. Motor Cırlıyor. Kardeşim çin malı japon malı. at binmeyi bilmeyene ne etsin veli efendi.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

Motosikleti
    150 zc
    merhaba arkadaşlar..yeni bir 150 zc kullanıcısıyım..sipariş verildi ama rengine karar eremiyorum..sizce gri mi kırmızı mı?

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu aletlerin Yakıtları nasıl arkadaşlar Fazla yakıyorlar diye bir duyum aldım.Uzun yolda titreşimi rahatsız edici mi?

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    ben daha once de motorun yakışı ve genel sorunlar hakkında bılgı vermıstım..su an 6800 km de motor ve hala ılk gunku gıbı cızıksız pırıl pırıl duruyor..yeterkı bakmasını bılın motorunuza..su an km de 80-85 krş yakıyor..yani 1 lıtre ıle 40 km yol yapıyorum..

Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben daha once de motorun yakışı ve genel sorunlar hakkında bılgı vermıstım..su an 6800 km de motor ve hala ılk gunku gıbı cızıksız pırıl pırıl duruyor..yeterkı bakmasını bılın motorunuza..su an km de 80-85 krş yakıyor..yani 1 lıtre ıle 40 km yol yapıyorum..
    Şuan aklımda 2 model var 150zc birde honda titan 2.el honda kalitesi tartışılmaz fakat tabiki 2.el bu yüzden sıfır istiyorum servis ağı yaygın bir şirket görünüş açısındanda harika duruyor sadece istememin sebebi sıfır olması..Hayırlısı ne ise o olsun istiyorum.Haldur huldur koca gün motor tepesinde olan birisi değilim.Zealsun prince modelinri kullanıyordum fakat çok ağır motor heybetli ama grup gezilerde geride kalıyorum ve bu bana sıkıntı yaratıyordu.Bel ağrısını saymıyorum.İnşallah sattığıma pişman olmayacağımı ümit ediyorum 80-75 krş yakması beni sevindirdi.Benim Zs 130-140 krş yakıyordu..

Motosikleti
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hafız kaç km den sonra 80 kuruşa düştü. bizimki hala bir depo ile 110 km ancak yapıyor. 570 km deyim.

Alıntı ortadadogulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hafız kaç km den sonra 80 kuruşa düştü. bizimki hala bir depo ile 110 km ancak yapıyor. 570 km deyim.

arkadasım depo kac litre bunun 110 km gidiyorsun?

Resmi sitesinde 5,8 Litre diyor bu alet şimdi 18Tl benzin ile 110 km mi gidiyor

arkadaslar süpriz yapmayın bana bu kadar yakıt farkı nasıl olabilir?

Motosikleti
    henüz yok :(
    arkadaşım ben motoru daha yeni aldım 150 km 10 tl ile 100 km yapıyor aşşağı yukarı

Alıntı mipek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım ben motoru daha yeni aldım 150 km 10 tl ile 100 km yapıyor aşşağı yukarı
    her zaamn aynı yakıyoo sonrası falan yok benım 150zc ilk aldıgımda da aynı iadi şimdi de aynı bılginize

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    her zaman aynı yakmaz..2000 km ye kadar karburator ayarlarınızla oynatmayın..evet 2000 km ye kadar fazla yaktıgı dogrudur..ben 2000 lı km lerde karburatör ayarımı yaptırdım ve su an 1 lıtre ıle 40 km gıdıyor her hafta mutlaka ölçum yaparım...

xenon far

Servise farlarımın çok kötü aydınlattığını ve xenon far taktırmak istediğimi söyledim. Bana yuvalarının farklı olduğunu xenon farlarının takılamayacığını söyledi. Aranızda xenon far taktıran varmı varsa fiyatı ne kadar?

Motosikleti
    istanbulda şirinevler de moto ay var. moto ay bana takılabileceğini söyledi. ama halojen mi yoksa beyaz ampul mu bilemiyorum.

cvc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yakıt konusunda değişik izlenimler var kafam karıştı
    1 depo ile ne kadar gidiyo abi bu alet
    Güzel olan neydi biliyormusun? Aşk tıpkı senin anlattığın gibiymiş. Mavi güzelmiş. Aşk maviymiş, sevgili mavi, deniz ve gökyüzü gibi hem
    ikisi de mavi hem olabildiğince uzak... Maviden tutkuya sevgiler.

Alıntı cvc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakıt konusunda değişik izlenimler var kafam karıştı
    1 depo ile ne kadar gidiyo abi bu alet
    Abicim benım izlenimlerim bu aletin cok yaktığından yana bende araştırıyorum çünkü..

Motosikleti
    150 zc
    peki 1 depo sıfır motorda ortalama kaç km götürüyor??

Alıntı müco1224 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki 1 depo sıfır motorda ortalama kaç km götürüyor??
    Bizde onu Öğrenmeye Çalışıyoruz arkadasım ZC Topakında bunun cevabını alamıyorm

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı halilihsan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abicim benım izlenimlerim bu aletin cok yaktığından yana bende araştırıyorum çünkü..

bu birazda kullanıcının motor üzerinde ne kadar ekonomi yaptığına da bağlıdır..ben gazı yedırerek 80-90 km hızlara cıkarım x bir arkadaş gazı sonuna kadar çevirip aynı sürati elde eder..benim zc nin sızınkılerden bır farkı olmadıgına gore..ya benım motorum cok az yakıyor yada sızınkıler cok fazla yakıyor..bu motorun en buyuk zaafı karburator ayarı cok hassastır..duzgun bır ayar oturtamazsanız bu sorunu yaşayacaksınız..

yine soyluyorum..ki bunu oncekı sayfalarda birçok kez yazdım..1 litre ile 40 km yol yapıyorum ve ortalama süratim 70-90 km arası..siz hesaplayın artık 1 depo ıle menzılını...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler