Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Temmuz 2009, 02:05
alper150zc adlı üyeden alıntı
saol eby78 kazayı ben yapmadım da işte kıramadım gözümün önünde motor sürüklendi çocuk düştü sen sen ol kimseye sürdürme motorunu veripte kötü olcana vermeyipte kötü ol inan kendim 1 cizik bile ypamadım motora ama elin adamı mahveti
hayırlısı olsun ne dıyelım umarım dusen arkadasta da bırsey yoktur..masraflarını karsılayacakmı karsı taraf? yururunde sorun yok ıse plastık aksam cok onemlı degıl yenılenır en azından..kontrolunu yaptır on amortısorler gidon vs..
Reklamlar
-
10 Temmuz 2009, 02:17
üslenmicek olan benim cebime oldu 150 tl ile -210 tl arası bi masraf olucak motor sağlam alahtan egzoz tarafından yıkıldı ama ön maşa yamuldu heralde çünkü direksiyonu düz tutunca motor sağa gidiyor sağ ayalıklarda kırık içinde motor gayet iyi çalışıyor ama bi sürüşü zor işte dieksiyonu sola doru cevirik gidiyorum motor dümdüz gidiyor beylikdüzünde oturuyorum o halde avcılara gidicem şimdi ön çamurluk kırık onun fiyatını bulamadım
-
10 Temmuz 2009, 02:21
üslenmicek olan benim cebime oldu 150 tl ile -210 tl arası bi masraf olucak motor sağlam alahtan egzoz tarafından yıkıldı ama ön maşa yamuldu heralde çünkü direksiyonu düz tutunca motor sağa gidiyor sağ ayalıklarda kırık içinde motor gayet iyi çalışıyor ama bi sürüşü zor işte dieksiyonu sola doru cevirik gidiyorum motor dümdüz gidiyor beylikdüzünde oturuyorum o halde avcılara gidicem şimdi ön çamurluk kırık onun fiyatını bulamadım
oof..ön maşa işin içine girmişse masrafın artacaktır üzgünüm felaket tellalı gıbı oldum ama..bir şekilde üstlenmesi için baskı yap bence sonuçta senin hatan değil,durduk yere senın cebınden nıye cıksın..en azından yarısını da olsa destek olmalı sana..umarım çabuk toparlarsın motorunu..Geçmiş olsun tekrar..
-
10 Temmuz 2009, 02:23
msn varsa verirmisin sormak istediğim bazı şeyler varda burda böle zor oluyor sorun olmasa eğer
-
10 Temmuz 2009, 02:26
msn varsa verirmisin sormak istediğim bazı şeyler varda burda böle zor oluyor sorun olmasa eğer
sorun olacak birsey degıl tabıkı de..
burakyeg@hotmail.com
-
10 Temmuz 2009, 02:38
ekledim saol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:29 AM ----------
benden başka birisi varmı burda vasa cevapversin
-
11 Temmuz 2009, 00:06
Eby78 öncelikle geçmiş olsun. Motorla düşen arkadaş umarım masrafı üstlenir, parça fiyatlarına ve birazda deneyimlerime dayanarak motorun masrafı sanırım sana en az 300e patlar,bunuda birazcık tahminle söylüyorum çünkü sol tarafa düştüğün için kırılabilecek parçalara tahmini baktım. motoru sola doğru gitmesinin sebebi muhtemelen direksiyon yamulmuştur ondan dolayı düz durmuyodur onu sıkıntı yapmana gerek yok. Bende 9 gün önce motorla ufak bi kaza geçirdim, viraja yüksek süratle girdim tahmini 80 üstüydü düşerken tabiiki göremedim yol kenarında arık vardı onun üstünden tarlaya uçtum ama allaha şükür maddi manevi bi hasar çok olmadı sadece motorun düştüğüm taraflarda çizikler oluştu, motorla ilk düşüşüm olduğu için baya içim acıdı çünkü 2.5 yıl 39bin km yaptım tek çizik olmadan...
-
11 Temmuz 2009, 00:20
sago adlı üyeden alıntı
Eby78 öncelikle geçmiş olsun.
Sago kaza yapan ben değilim alper150zc arkadaşımızın motoru.. bir arkadasına vermıs motorunu o dusmuş..
-
11 Temmuz 2009, 00:40
eby78 adlı üyeden alıntı
Sago kaza yapan ben değilim
alper150zc arkadaşımızın motoru.. bir arkadasına vermıs motorunu o dusmuş..
Arada oluyor böyle karışıklıklar bayadır yokum sitede hızlı hızlı okudum yazılanları o an öyle kalmış aklımda
-
11 Temmuz 2009, 01:10
geçmiş olsun dostum durumunu anlayabiliyorum banada çok kişi ver şurdan dönüp gelicem diyo mahallede vermeyince kötü oluyo ama veripte kötü olmasında daha iyi dediğn gibi motoru takma kafana olacağı varmış olmuş motor yerine gelir bu arada elin yatkınsa biraz bu işlere www.rialli.com bu adrese de bir bak derim tekrar geçmiş olsun...
-
11 Temmuz 2009, 04:32
saolun arkadarlar masraflar sago abi 220 tl tutu adama 200tl pesinim var dedim 20tlsini sonra versin dedi elni adamı düştü masraflar benden bunndan sonra kimseye vermem motorumu bütün kırıklar derin çizikler dieştirilecek sıfır gibi olucak yanlız egzozta bir küçük çöküntü var üstündede derin bi çizik çöküntü pek beli olmuyorda çiziği nasıl yok edebilirim boyasamı o kısmı siyaha
-
11 Temmuz 2009, 08:21
saolun arkadarlar masraflar sago abi 220 tl tutu adama 200tl pesinim var dedim 20tlsini sonra versin dedi elni adamı düştü masraflar benden bunndan sonra kimseye vermem motorumu bütün kırıklar derin çizikler dieştirilecek sıfır gibi olucak yanlız egzozta bir küçük çöküntü var üstündede derin bi çizik çöküntü pek beli olmuyorda çiziği nasıl yok edebilirim boyasamı o kısmı siyaha
hadi geçmişolsun akıllanmıssındır umarım
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
11 Temmuz 2009, 20:40
saol eby78 kazayı ben yapmadım da işte kıramadım gözümün önünde motor sürüklendi çocuk düştü sen sen ol kimseye sürdürme motorunu veripte kötü olcana vermeyipte kötü ol inan kendim 1 cizik bile ypamadım motora ama elin adamı mahveti
çok geçmiş olsun temel de söylemişti.. benimde başıma çok geldı baskasının yüzünden....
-
11 Temmuz 2009, 23:06
akaplan 150zcde mi başına gledi
-
12 Temmuz 2009, 02:16
akaplan 150zcde mi başına gledi
evet hatta suan da kullanamıyorum marş basıyo ama çalışmıyo benzinde var servise götürdüm bir sürü şey saydı iyi bir servise ihtiyacım var kazıkçı olmayan
-
15 Temmuz 2009, 11:38
bende 3-4 gun once bu motoru aldim, alanyada 2 tane servisi var 2side 5 para etmez insanlar. sorunlarimi soyluyorum motor daha yeni alisir deyip bakmiyorlar.
On balatalarda ses geliyor biraz, ve cok benzin yakiyor bunlarin sorununu nasil cozdurebilirm ?
-
15 Temmuz 2009, 12:52
balataların taze olması sebebi ile sesi yapıyordur. tahminimce tüm 150 zc lerde vardır. ben de dev ardı zamanla geçti. frene basınca cıyırtı koparıyordu. benzin meselesi de rodajda fazla yiyor diyorlar. rodajdan sonra kaç lira yakıyor söyleyen henuz çıkmadı.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
15 Temmuz 2009, 15:25
bu gün feyizoğlundan nic marka mont aldım. içliği ile bu rüzgarlı havada cevizlibağdan merter e gelene kadar terden su oldum. ilk işim içliği çıkarmak oldu. bir dha ki ay da pantolonunu alacağım. feyizoğlunu tavsiye ederim.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
15 Temmuz 2009, 16:23
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
balataların taze olması sebebi ile sesi yapıyordur. tahminimce tüm 150 zc lerde vardır. ben de dev ardı zamanla geçti. frene basınca cıyırtı koparıyordu. benzin meselesi de rodajda fazla yiyor diyorlar. rodajdan sonra kaç lira yakıyor söyleyen henuz çıkmadı.
bilgiler icin tesekkurler umarim o ses kesilir.. Ilk motorum oldugu icin pek anlamadigim icin sordum.. Rodaj suresini nasil gecicez hemen :D 360 KM'de su anda motor =)
-
15 Temmuz 2009, 18:08
seçkin arkadaşım bol bol otoyola çık temde e5 te gez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler