Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol eby78 kazayı ben yapmadım da işte kıramadım gözümün önünde motor sürüklendi çocuk düştü sen sen ol kimseye sürdürme motorunu veripte kötü olcana vermeyipte kötü ol inan kendim 1 cizik bile ypamadım motora ama elin adamı mahveti
    hayırlısı olsun ne dıyelım umarım dusen arkadasta da bırsey yoktur..masraflarını karsılayacakmı karsı taraf? yururunde sorun yok ıse plastık aksam cok onemlı degıl yenılenır en azından..kontrolunu yaptır on amortısorler gidon vs..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    üslenmicek olan benim cebime oldu 150 tl ile -210 tl arası bi masraf olucak motor sağlam alahtan egzoz tarafından yıkıldı ama ön maşa yamuldu heralde çünkü direksiyonu düz tutunca motor sağa gidiyor sağ ayalıklarda kırık içinde motor gayet iyi çalışıyor ama bi sürüşü zor işte dieksiyonu sola doru cevirik gidiyorum motor dümdüz gidiyor beylikdüzünde oturuyorum o halde avcılara gidicem şimdi ön çamurluk kırık onun fiyatını bulamadım

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    üslenmicek olan benim cebime oldu 150 tl ile -210 tl arası bi masraf olucak motor sağlam alahtan egzoz tarafından yıkıldı ama ön maşa yamuldu heralde çünkü direksiyonu düz tutunca motor sağa gidiyor sağ ayalıklarda kırık içinde motor gayet iyi çalışıyor ama bi sürüşü zor işte dieksiyonu sola doru cevirik gidiyorum motor dümdüz gidiyor beylikdüzünde oturuyorum o halde avcılara gidicem şimdi ön çamurluk kırık onun fiyatını bulamadım
    oof..ön maşa işin içine girmişse masrafın artacaktır üzgünüm felaket tellalı gıbı oldum ama..bir şekilde üstlenmesi için baskı yap bence sonuçta senin hatan değil,durduk yere senın cebınden nıye cıksın..en azından yarısını da olsa destek olmalı sana..umarım çabuk toparlarsın motorunu..Geçmiş olsun tekrar..

Motosikleti
    msn varsa verirmisin sormak istediğim bazı şeyler varda burda böle zor oluyor sorun olmasa eğer

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    msn varsa verirmisin sormak istediğim bazı şeyler varda burda böle zor oluyor sorun olmasa eğer
    sorun olacak birsey degıl tabıkı de..

burakyeg@hotmail.com

Motosikleti
    ekledim saol

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:29 AM ----------

benden başka birisi varmı burda vasa cevapversin

Motosikleti
    Mondial 150zc
    Eby78 öncelikle geçmiş olsun. Motorla düşen arkadaş umarım masrafı üstlenir, parça fiyatlarına ve birazda deneyimlerime dayanarak motorun masrafı sanırım sana en az 300e patlar,bunuda birazcık tahminle söylüyorum çünkü sol tarafa düştüğün için kırılabilecek parçalara tahmini baktım. motoru sola doğru gitmesinin sebebi muhtemelen direksiyon yamulmuştur ondan dolayı düz durmuyodur onu sıkıntı yapmana gerek yok. Bende 9 gün önce motorla ufak bi kaza geçirdim, viraja yüksek süratle girdim tahmini 80 üstüydü düşerken tabiiki göremedim yol kenarında arık vardı onun üstünden tarlaya uçtum ama allaha şükür maddi manevi bi hasar çok olmadı sadece motorun düştüğüm taraflarda çizikler oluştu, motorla ilk düşüşüm olduğu için baya içim acıdı çünkü 2.5 yıl 39bin km yaptım tek çizik olmadan...

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı sago adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eby78 öncelikle geçmiş olsun.

Sago kaza yapan ben değilim alper150zc arkadaşımızın motoru.. bir arkadasına vermıs motorunu o dusmuş..

Motosikleti
    Mondial 150zc
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sago kaza yapan ben değilim alper150zc arkadaşımızın motoru.. bir arkadasına vermıs motorunu o dusmuş..
    Arada oluyor böyle karışıklıklar bayadır yokum sitede hızlı hızlı okudum yazılanları o an öyle kalmış aklımda

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    geçmiş olsun dostum durumunu anlayabiliyorum banada çok kişi ver şurdan dönüp gelicem diyo mahallede vermeyince kötü oluyo ama veripte kötü olmasında daha iyi dediğn gibi motoru takma kafana olacağı varmış olmuş motor yerine gelir bu arada elin yatkınsa biraz bu işlere www.rialli.com bu adrese de bir bak derim tekrar geçmiş olsun...

Motosikleti
    saolun arkadarlar masraflar sago abi 220 tl tutu adama 200tl pesinim var dedim 20tlsini sonra versin dedi elni adamı düştü masraflar benden bunndan sonra kimseye vermem motorumu bütün kırıklar derin çizikler dieştirilecek sıfır gibi olucak yanlız egzozta bir küçük çöküntü var üstündede derin bi çizik çöküntü pek beli olmuyorda çiziği nasıl yok edebilirim boyasamı o kısmı siyaha

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    saolun arkadarlar masraflar sago abi 220 tl tutu adama 200tl pesinim var dedim 20tlsini sonra versin dedi elni adamı düştü masraflar benden bunndan sonra kimseye vermem motorumu bütün kırıklar derin çizikler dieştirilecek sıfır gibi olucak yanlız egzozta bir küçük çöküntü var üstündede derin bi çizik çöküntü pek beli olmuyorda çiziği nasıl yok edebilirim boyasamı o kısmı siyaha
    hadi geçmişolsun akıllanmıssındır umarım
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

akaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    saol eby78 kazayı ben yapmadım da işte kıramadım gözümün önünde motor sürüklendi çocuk düştü sen sen ol kimseye sürdürme motorunu veripte kötü olcana vermeyipte kötü ol inan kendim 1 cizik bile ypamadım motora ama elin adamı mahveti
    çok geçmiş olsun temel de söylemişti.. benimde başıma çok geldı baskasının yüzünden....

Motosikleti
    akaplan 150zcde mi başına gledi

akaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    akaplan 150zcde mi başına gledi
    evet hatta suan da kullanamıyorum marş basıyo ama çalışmıyo benzinde var servise götürdüm bir sürü şey saydı iyi bir servise ihtiyacım var kazıkçı olmayan

s3ckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZC
    bende 3-4 gun once bu motoru aldim, alanyada 2 tane servisi var 2side 5 para etmez insanlar. sorunlarimi soyluyorum motor daha yeni alisir deyip bakmiyorlar.

On balatalarda ses geliyor biraz, ve cok benzin yakiyor bunlarin sorununu nasil cozdurebilirm ?

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    balataların taze olması sebebi ile sesi yapıyordur. tahminimce tüm 150 zc lerde vardır. ben de dev ardı zamanla geçti. frene basınca cıyırtı koparıyordu. benzin meselesi de rodajda fazla yiyor diyorlar. rodajdan sonra kaç lira yakıyor söyleyen henuz çıkmadı.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    bu gün feyizoğlundan nic marka mont aldım. içliği ile bu rüzgarlı havada cevizlibağdan merter e gelene kadar terden su oldum. ilk işim içliği çıkarmak oldu. bir dha ki ay da pantolonunu alacağım. feyizoğlunu tavsiye ederim.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

s3ckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZC
    Alıntı ortadadogulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    balataların taze olması sebebi ile sesi yapıyordur. tahminimce tüm 150 zc lerde vardır. ben de dev ardı zamanla geçti. frene basınca cıyırtı koparıyordu. benzin meselesi de rodajda fazla yiyor diyorlar. rodajdan sonra kaç lira yakıyor söyleyen henuz çıkmadı.
    bilgiler icin tesekkurler umarim o ses kesilir.. Ilk motorum oldugu icin pek anlamadigim icin sordum.. Rodaj suresini nasil gecicez hemen :D 360 KM'de su anda motor =)

Motosikleti
    henüz yok :(
    seçkin arkadaşım bol bol otoyola çık temde e5 te gez

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler