Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Haziran 2007, 22:26
Reklamlar
-
04 Haziran 2007, 22:34
sadece düz renk yapsanda okunur. dikkat çekmek istediğin kelimleri kırmızı yaparsan okuyan bizler daha az göz yogunluğu yaşarız.
rodaj için konulmuş yağın parçaların alışması için normal yağ kadar kaydırma özelliği yok o nedenle rodajda motor çok sıkıştırılmaz. aynı zamanda parçalardan çıkan çapakların diğer paçalara zarar vermesi engellenmiş olur.
eğer +100 hedefliyorsan scooter yerine başka türlere bakmanda fayda vardır. scooterler yapıları nedeni ile 100 km üzerinde güvenli değildir.
rodaj süresince fren ve denge çalışmaları yapman ileriki sürüş güvenliğin için yerinde olur.
gazı birden bırakmak yerine yavaşça bırakmak daha iyidir.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
05 Haziran 2007, 00:10
Hmm ozman sadece kalın kullanayım bari
100+ kesin olsun diye bi şartım elbet yok tabikide altımdaki motorda böyle bi hız var ise e bi ara kullanmak isterim duruma göre gerçi ben binerken zevk almak istiyorum yani bi yerde aralıksız gaz ile ivmelenip onu hissetmek istiyorum arkadaşın motorundaki gibi yani...
-
05 Haziran 2007, 18:44
-
05 Haziran 2007, 23:22
ya bu salyangoz dan bende mi taksam as 150 t ye ??
salyangoz egzoz yanlış anlamayın
-
05 Haziran 2007, 23:33
Arkadaş lar aranıza yeni yeni katılıyorum mondial 150zc çok sorunlu motor mu?
-
05 Haziran 2007, 23:39
speedy34 adlı üyeden alıntı
Arkadaş lar aranıza yeni yeni katılıyorum mondial 150zc çok sorunlu motor mu?
Oncelikle aramiza hos geldin arkadasim , ayrica cok onyargili gibi gordum seni bu motorun tek sucu cin mali olmasi onun dsinda das gibi walla , ne diyeyim ki mondial scooterlar arasinda bence en ideali , gerek goruntu gerek fiyat , performans vs... tabi bunlar benim dusuncem , bu arada aldim alali hic sorun ciakrmadi... motoruna iyi bak o da sana iyi baksin
qwertyuıop adlı üyeden alıntı
ya bu salyangoz dan bende mi taksam as 150 t ye ??
salyangoz egzoz yanlış anlamayın
senin bilcegin is zevk meselesi , bu egzosun digerlerinden farki geri beslemesi olmasi , o da dusuk devirde yuksek tork sagliyor, oda tabiki dusuk hizlardaki ani hizlanmalar icin cok ii oluyor acikcasi , bunun disinda yaptigim arastirmalarda yurt disindaki istinasIz tum tuning scooterlarda bu egzoz sistemi war.
-
05 Haziran 2007, 23:53
Aklımda şu an 3adet motor var mondial 150zc,kanuni storm,keeway arn 150cc ah şu kararımı bi verebilsem.
-
06 Haziran 2007, 00:04
walla bana sorarsan illaki 150 zc derim ama (herkese altindaki en iyisi gorunurmus) hesabindan fakat sole bi degerlendirme yaparsak keeway , de sorun yasamassin ama bildigim kadariyla servisi biraz pahali ayrica allah korsusun kaza maza veya bi yeri degiscek olsa , amann para isterler adamdan bilesin , ayrica ben keeway ve ZC arasinda kalsam ZC yi tercih ederim cunku hem on hem arka disk fren , cakmakligi war, telefononuda sarj edebilion gerekirse, motor devir gostergesi war ki hem kanuni ye hemde keeway e gore cok cok daha ii bence ZC nin gosterge paneli , boyutlari ikisindende uzun , kullanicisi olaraktan rahat bi motordur oturdugunda diz ve ayak mesafesi daha iidir kesinlikle keeway e gore , kanunide de surus esnasinda gostergeleri gormek zor bi durum teskil ediyor , kisaca senin anlicann ya ZC ya storm alirdim , zc kanuniye gore biraz daha buyuk boyutlu bide fazladan
cakmakligi(12V) ve arkada disk freni mevcut , goruntu dersen ikiside ii gorunuo..... umarim kafanda biseler canlanmistir
-
06 Haziran 2007, 00:32
@sppedy34 parça konusunda şeffaflık açısından kanuni veya mondial derim. en azından hangi parçanın kaça olduğu web sitesinde yayınlanıyor. bir kısım servislerin 60 ytl olan parçaya 120 ytl fiyat verdikleri piyasada önemli bir durum. görünüş açısından ikiside güzel motorlar üzerine binerek kararını vermelisin.
egzost olarak mondial 150 ZC, storm un egzostları diğer benzerleri gibi biraz sorunlu perçinler vibrasyondan atıp zırıltı yapabiliyor. son kararı bütçen ve kalbin verecektir hayırlı olsun
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
06 Haziran 2007, 00:40
-
06 Haziran 2007, 00:56
yine gecmis olsun sanada onderugur kardes amn biraz dikkat, sonra kotu seyler olsun istemeyiz , dediklerine aynen katiliyorum bende gecen agustosta aldim motoru , gerci biraz garaj motoru oldu ama , hic sorun yok tIKIr tIkIr gidio burdan alicilara duyurulur ,
-
06 Haziran 2007, 01:29
-
06 Haziran 2007, 09:10
O zaman keeway arn 150 yi eliyorum geriye kanuni storm ve mandial 150zc kalıyor.bu 2 motorun anadolu yakasında nerelerde servisi var?
Benim kuzende keeway matrix alacak anadolu yakasında servisleri nerelerdedir acaba?
-
06 Haziran 2007, 09:24
speedy34
arkadasim walla ben ist 'da oturmadigimdan sana servis konusunda yarimci olamayacagim ama sundan emin ol mondialin servis agi kanuniden cok daha kalabaliktir bilesin , sanki zorla mondial al gibi oldu ama tecrubelerimizi soyluyoruz karar yine sana kalmis , cok da sorun etme , ozellik , boyut , kendine en ii gorunen , ozellikle yedek parca ve servis agina dikkat et ve motorunu sec derim... kolay glsin
-
06 Haziran 2007, 09:39
Servis konusunu çok iyi araştırmak lazım bizim burda yetkili satıcı var hem kanuni,hemde mondial satıyor benm için mondial daha ağır basıyor.Bide şu rodaj dönemini bi çözsem.
-
06 Haziran 2007, 09:41
-
06 Haziran 2007, 09:45
speedy34 adlı üyeden alıntı
Servis konusunu çok iyi araştırmak lazım bizim burda yetkili satıcı var hem kanuni,hemde mondial satıyor benm için mondial daha ağır basıyor.Bide şu rodaj dönemini bi çözsem.
rodajla ilgili onceki yazilarimizda cok yazdik oralardan bakalbilirsin yada sitede arastirma yapip gerekli bilgilere ulasabilirsin
-
06 Haziran 2007, 12:48
Moderatör (forrap)
sky_forever
Forum kurallarında da belirtildiği üzere,renkli yazı yazmak,kalın yazı yazmak yasaktır.Bunun sebebi de gözü fazla yorması,düzensiz göstermesi(her kullanıcının farklı renkte yazacağını düşünün) ve dikkat çekmesinden kaynaklı yazılan mesajların aynı oranda okunmamasına sebebiyet verdiği için yasaktır.
Gelelim "neden peki böyle bir seçenek var" kısmına...
Renkli yazım ve kalın yazı yazımı çok önemli yerleri belirtmek amacıyla sadece bir kaç kelime için kullanılması amacıyla mevcuttur.Yazının tamamının renkli ya da kalın yazılması için değil.
Umarım anlatabilmişimdir...
Saygılar.
-
06 Haziran 2007, 16:35
Peki tamam bu kadar büyütülmesin bu renkli yazı olayı....Yazmayız bi daha ne renkly ne kalın böyle sıradan yazarız...
Bişeye dikkat ettim bu konunun görüntülenmesi çok az neden ki acaba?Sanki ezik bi model de kimse bişey yazmamış okumamış gibi
Speedy git mondial al kanuni falan salla al kardeşim zcyi sen niye bu kadar tereddüt ediyosun ki motoruna git bi yakından bak hatta bi üstüne otur diyorum sana fikrin değişecek !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler