ortadoğulu öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. .
benim aslancık 17.000km ye vurdu şuan serviste olduğu için km yapamıyor abisi
bakarsan 20bin gider ama sonra neler ister bilemem
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
neyse benim daha 3000 km var desene ben 7000 kmdeyim hiç bitmediki sorunu böyle olacağını bılsem inanın almazdım almadan önce araştırma yapmadık böyle oldu ama servis konusu önemli işinin ehlini bulmak lazım servis konusunda ben cok şnssızım hala düzgün bir servis bulamadım.....
hayırlı sabahlar herkese. arkadaşlar aracı rodajdan biranönce çıkarabilmek için çabalıyorum. sağlam motor sağlam rodajlı motorda buşunur ilkesi ile dikkat ediyorum lakin sıkmaya başladı. tıntın gidip duruyorum. 60 ı geçmeden gitmek ne zor iş. motor şu anda 140 km de. 95 km de ilk deposu bitti.ikinci depo yakıt daha uzun ömürlü olacak galiba. Bp 95 oktan kurşunsuz alıyorum yakıtı.
sorunlar:
koltuk çok yorucu.
amortisörler sert. ( sert olmasa yolda tutunamaz sanıyorum.
aynalar dar görüşlü bir türlü ayarlayamadım. yavaş yavaş alışacağım galiba.
bu üç sorun haricinde görünürde birşey yok. bir de sorum var. ilk bakıma kaç km de götüreceğim ben bu aleti.
koltuk biraz değişik diğer motorlar gibi değil bu doğru ama zamanla alışırsın
amortisörler sert olması yere tutnmasını sağlar
aynaları sadece üstünü çevirerek değil alt bağlantı noktasından uygun anahtar yardımıyla gevşeterek ayarlarsan daha sağlıklı olacaktır
bir an önce rodayı tamamlamak istiyosan bizim gezilere katılmanı tavsiye ederim hafta sonları bir fiil buluşuyoruz
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
emre arkadaş geziler demissin bilgi verirmisin katılmak istiyorum bende vedatcakmak1@hotmail.com
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 PM ----------
motor durduk yere yere düştü biraz çzik var ayna kırıldı fren tutacagı kırıldı canım sıkıldı yaaa aslınma motordan şikayetim yok ayna sorunu bendede var ama pek aynaya bakmadıgım için sorun olmuyor
arkadaslar 97 oktan yakıt kullanmanızı öneririm.
hem motordaki titreşim fazlasıyla azalıyor ve çok iyi performans alıyorsunuz
nasıl bir performans bekliyosunki o motordan :D
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
önden güzel bi motor şekil olarakta idare eder ama çin bence para vermeye değmez o paraya 2 el güzel bi motor alınır
[B]Yamaha BWS 100[/B]
http://www.motosiklet.net/forum/konu...ml#post1632980
yukarıdaki bölüm bizim tükkan arkadaşlar girin tanışın hiçbiri sanal değildir bizden sterio da vaar mesela burdan arkadaşlar la genelde geyik ve güncel konuları konuşuruz hafta sonları ve hafta içi buluşmaları burdan takip edebilirsiniz
not: 10dk da organizasyon yapılabilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------
motor siboplarını eline alınca görürüm ben seni oktan yükseldikçe yanma artar yanarak enerji bi nebze artar bu doğru ama motorun ömrünü kısaltır bununlar ilgiili sayısız topik açıldı okumanızı tavsiye ederim 95 oktan en idealidir. .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 PM ----------
herkes durumuna göre motor alıyo o paraya 2. el şahsen ben şuanki aklım olsa yine almazdım insan ilk kendi bozmak istiyo büyük cc ye geçersek 2. el olabilir
anladım kardesim.
bide arkadaslar lastiklere kaç psı hava basmalıyım?
ve son olarak motorunuzun rölantisi kaçta duruyor?
biliyorum çok soru sordum ama merak ediyorum
bnm rolanti 3 te duruyordu aldığımdan beri düşürdm 1.5e braz zor çalısıo gaz vermek gerekio ama daha gzl oldu saol kardeşm
lastiklaride dediğn gibi yaptım cidden güzel oldu
teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba, motor şu an 1500 de ve motorda sorun yok gayet iyi, yanlız 2-3 gün kadar önce ön freni sıktığımda motor ileri doğru bir kakılma yapıyor yani ön taraf duruyor ben ve motorun arka tarafı öne doğru gidiyoruz sanki bi boşluk oluşmuş gibi ve ön takımda bi acayiplik var umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Bu neden olabilir, yardım pls.
[COLOR="darkgreen"]ENGİN İLHAN[COLOR="DarkGreen"][/COLOR][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)