Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı E-M-R-E adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen nexus 500 kasası demirden felan mı sanıyosun
    600f granaj demir çelik felanmı sence Allah seni bildiği gibi yapsın
    dünkü yolları gittiyse sorun yok boş koy
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı yekser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben bu motorla sürekli bi yerlere çarpıyorum Ya ben çok kötü bir motosiklet kullanıcısıyım ya da 150 Zc nin frenleri içler acısı.3 kazam da şu şekilde oldu.Ya bir kavşaktan araba çıkıyor(bizi taşıttan saymadıkları için yola çıkmak için geçmemizi beklemiyorlar nedense!) ya da öndeki araç aniden duruyor.Bende gidip onlara vuruyorum.Frene çok asılırsam kilitleniyor ve düşme riski yaşıyorum.Kontrollü durmak da çok uzun mesafe alıyor.Ben yine de düşmek yerine bunu tercih ediyorum.Neticede yavaşlamış olarak da olsa vuruyorum.Napcam ben yaw :(
    1. doğru lastik ve değişme zamanı gelen lastik zamanında değişmeli,
    2. fren balataların bitmiş olamamalı zamanında değişmeli ,
    3. fren mesafesi çok önemli ön görmelisin ve önündeki araçla durabileceğin mesafede seyir etmelisin..
    4. yerler ıslaksa ani frenlemeden kesinlikle kaçınmalısın kontrolü kaybedersin,

frenler disk olduğu için kitlenir bu yüzden kademeli kullanmalısın yarım fren daha sonra yavaş yavaş durma fesafesine göre sıkıştır.
    durmanda etkili olacak ön frendir arka fren ne kadar sıkarsan sık motor kayar ,
    iki freni aynı anda kullan öne arkadan daha çok baskı uygula. .

Alıntı akaplan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bilginize ihtiyacım var benim 150 zc nin göbekten sallanmaya basladı yardımınıza ihtiyacım var servise götür diyeceksiniz am a ön bilgi olsa nasıl olur diyorum şimdiden teşekkürler
    göbekten ne sallanmaya başladı açıklaman yetersiz şasimi, sallanıyo lastikmi ,motormu ?

Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dünkü yolları gittiyse sorun yok boş koy
    hayır bu kadar tefeurata girersek işimiz var demektir
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

akaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    göbekten ne sallanmaya başladı açıklaman yetersiz şasimi, sallanıyo lastikmi ,motormu ?

ayaklıgı kaldırdığında tekerden sallatınca motorla birlıkte bır sallantı oluyo şaşede her hangı bır problrm yok

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    motor saplama vidalarını kontrol et mutlaka et motoru alırsın eline
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    Mondial 150 zc
    Servise git tek bir vida sıkıcaklar hallolur benimde başıma gelmişti kompresörle sıkılırsa daha iyi olur
    Bu arada bende yarın servise gidicem mondialden yetkili gelicek göstericem motoru birşey sormak istiyorum 70 ile giderken motor 9000 devirde oluyor 75 ile giderken 9500 devirde oluyor sizinde böylemi acaba şanzımandamı arıza veya ayarsızlık mı var acaba diye düşünüyorum.

Motosikleti
    150 ZC
    ayaklıgı kaldırdığında tekerden sallatınca motorla birlıkte bır sallantı oluyo şaşede her hangı bır problrm yok
    motor vidan gevşemiş sanırsam, 2 dakkalık işi var senin dediğinin
    [B]to Live is to Die...[/B]

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı Egemen150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Servise git tek bir vida sıkıcaklar hallolur benimde başıma gelmişti kompresörle sıkılırsa daha iyi olur
    Bu arada bende yarın servise gidicem mondialden yetkili gelicek göstericem motoru birşey sormak istiyorum 70 ile giderken motor 9000 devirde oluyor 75 ile giderken 9500 devirde oluyor sizinde böylemi acaba şanzımandamı arıza veya ayarsızlık mı var acaba diye düşünüyorum.
    ben 7500 devirde 85 km hızlaa gidiyorum sende bi terslik olmasın
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Alıntı mourndare adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor vidan gevşemiş sanırsam, 2 dakkalık işi var senin dediğinin
    servise bıraktım c.tesi günü ön saplamadakı lastikler aşınmış dedi motoru söküp lastikleri değişecekmiş yani komple bakıma bıraktım karbiratördede arıza varmış arada gaz yemiyodu o ve grenajlar değişecek komple çarşamba günü alıcam bakalım nasıl olacak....

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    servise bıraktım c.tesi günü ön saplamadakı lastikler aşınmış dedi motoru söküp lastikleri değişecekmiş yani komple bakıma bıraktım karbiratördede arıza varmış arada gaz yemiyodu o ve grenajlar değişecek komple çarşamba günü alıcam bakalım nasıl olacak....
    hadi gözün aydın diyelim yaza motoru hazırlıyosun

chooper alacaktık ama başka zamana kaldı elımızdekı ile yetınmemız lazım eebiz ona nasıl bakarsak oda bıze bakar inşallah ama biraz pahalı gibi geldi ama her şey böyle servise düşmeyesin ....

Motosikleti
    Mondial 150 zc
    Arkadaşlar benim sorunlar bitmiyor motoru servise bıraktım akşamüstü daha doğrusu yolda kaldım kavşakta motor durdu bidaha çalışmadı 1 hafta önce 4500 bakımı yapıldı bu motorun marşa basınca marş motoru çalışıyo ama motorla alakalı hiç bir ses yok nedir acaba sabah bakıcaklar erken gidip başında bekleyeceğim ama en azından bilgilendirirseniz bilgili bir biçimde giderim şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    başıma gelmemişti geçmişolsun inş büyük bişi değildir

Motosikleti
    Mondial 150 zc
    sağol inşallah büyük bişey değildir.

Servise gittim subap basmış(Subap ın birtanesi yamulmuş) ve 130-140 tl tutarmış. sebepse çok sıkıştırmışım motoru ondanmış garantiyede girmezmiş.Bakalım yapsınlarda daha sonra sıra nereye gelecek.

üç gün öncede subap ayarı yapmışlardı pek iyi yapmamışlar sanırsam.

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı Egemen150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol inşallah büyük bişey değildir.

Servise gittim subap basmış(Subap ın birtanesi yamulmuş) ve 130-140 tl tutarmış. sebepse çok sıkıştırmışım motoru ondanmış garantiyede girmezmiş.Bakalım yapsınlarda daha sonra sıra nereye gelecek.

üç gün öncede subap ayarı yapmışlardı pek iyi yapmamışlar sanırsam.
    bi servise mecbur kalıyosunuz arkadaşlar adamın doğru söylediğini bilmiyosun subap yamulmuş diyo inanıyosun bi sübap 130tl mi ayrıca hiç bişey bilmiyosan başka bir servise sübap ne kadar diye sor neden yamulur yamulurmu diye sor

Motosikleti
    Mondial 150 zc
    Emre çok haklısın gerçi ben sübapları gördüm yamuktu ama ben gittiğimde açmışlardı motoru sonradan olan bişeyde olabilir neyse o kısmını geçtim öyle bir yerde oturuyorum ki bir tane motor servisi var bütün servis ve bayilikleri almış ne motor alırsan al ona gidicen öyle kıldan bir durum diğer en yakın servis 60km uzakta bakalım bundan sonra düzgün bir usta var burada bişey olursa ona götürücem nasıl olsa servisede götürsem garantiden ödenmiyo ben cepten ödüyorum bari işini adam gibi yapan usta kazansın.

allah kımseyı servıscılerın elıne düşürmesin... bu mondiallerde kagıttan farkı yok.. okuyan arkadaşlar bılır benim motoru servise bıraktım ne arızası varsa yapalım dedık ama bırakmaz olsaydım 650 tl tutmuş ..

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    allah kımseyı servıscılerın elıne düşürmesin... bu mondiallerde kagıttan farkı yok.. okuyan arkadaşlar bılır benim motoru servise bıraktım ne arızası varsa yapalım dedık ama bırakmaz olsaydım 650 tl tutmuş ..
    dostum naaptın ya olurmu öyle hiç insan başında bekler hesap sorar imkansız yani
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    ben motoru pertten sıfır topladım kazadan sonra 600 lira verdim arkadaşım sen ne dediğinin farkındamısın

aksam motoru aldım yolda o benı götürecegine ben onu götürdüm çalışmaz oldu servisi ardım yarın tekrar götürecem grenej lar komple karbiratör motorun saplamaları değişti 650 lira verdiğim halde bınemıyorum :((

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    aksam motoru aldım yolda o benı götürecegine ben onu götürdüm çalışmaz oldu servisi ardım yarın tekrar götürecem grenej lar komple karbiratör motorun saplamaları değişti 650 lira verdiğim halde bınemıyorum :((
    bence bundan sonra para verme sen oraya sor bakalım ne değişmiş sana bi liste çıkarsınlar, parçaya ne kadar almışlar işçiliğe ne kadar almışlar 650 nedir yaa

mondialin parça fiyatları http://www.mondial-servis.com/ adresinde mevcut peşini bırakma derim..
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler