ALLAH ALLAH vardır bi bildikleri heralde saol abi ama tuzlu su kadar zararlı olacağını zannetmiyorum :D:D
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
sonuçta senin kararda senin ben karışmam işin ilginci benimde hiç aklıma gelmedi deniz suyu :D olsun ya güzel olmuştu en azından üzerimizi pisletmedi snn çinli yolda bırakmadı saolsun )
Çakarları halletik ya, yapması biraz uğraştırdı ama değdi.. Ön far ampulunun iki tarafından birer delik açtık matkapla, o deliklerden geçirdik lambaları. Anahtarınıda far anahtarının yanına yaptırdım. Bak resim de sağdaki çakarların anahtarı solda ki de dörtlülerin.. Çakarlar fazla güçlü değil ztn 15 TL lik bşy ama kesinlikle iş görüyo, e5 te deneme yaptım önüme kırmalarda azalmalar ve yol vermelerde artışlar gözlemledim
Tazikli su olayını ilk senden duydum doğru olabilir bilmiyorum ama başka turlu altı temizlenmiyo ya..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
güle güle kullan semih elektrik tesisatınıda fazla elleme benden sana tavsiye oky ;)
Merhaba arkadaşlar.
Ben bu scooterdan bir tane almak istiyorum. Boyum 185 cm. Acaba bana gider mi?
Bir diğer sorum da bayiler pazarlık yapıyor mu?
Teşekkür ederim.
benim boyum 1,80 ayaklarım tam olarak yere basmıyor burdan yola çıkabilirsin...
ama tavsiye bi servisde bin motorun üstüne..
emre çekimdeki amaç öyle dolaşıcam hatıra olsun diyede çekecem, caner olm ne aparatı depoüstü kamera apartları var ama onlar SS ler için bizim depo selenin altında... :D Havalar güzel olunca hepberaber turlayalım,
bu arada stereo işçiliğe ne kadar verdin bu işlemlerde acaba ???
http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal
bende yaklaşık 183 cm civarındayım boy ile bir sorunum olmadı, sanıyorum sende de olmaz.. Emin değilim ama pazarlık yapmazlar.. Nakit ödemede bir şeyler yapabilirler belki..
Bu arada hoş geldin..
walla baya bi bakım olduğu için işçiliği ayrı hesaplamadılar, ama toplamda bi 35 verdim..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
oo iyi vermişsin ya...
bu arada bakın ne buldum
http://www.mondialmotor.com.tr/MONDI...ex/Page-4.html
bizim motorun 3 boyutlu gösterimini koymuşlar...
http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal
dün akşam motoru çektim eve kaldırdım koltuğu , söktüm karbüratörü ve bağlanan parçaları iyi bi temizledim sildim, hava flitresine giden hortumu, hava flitresini, manifolt hortumunu dahi, fotoğrafda çektim ama ekleyemiyorum
hafıza kartını biçimlendirin felan diyo makine akşama evde denicem tekrar,
20:30 da başladım 22:30 da bitti işim tabi bittikten sonra bi deneme sürüşü yapayım dedim, çıktım biraz çalıştırdım yağlansın benzin dolaşsın diye,
gaza dokunmamla tepki vermesi o kadar şahane bir sonuç çıktı ki anlatamam denemeniz lazım motoru 2-3 ayda bir bu işlemi yapmayı düşünüyorum değiyor doğrusu..
bu arada caner akşam msn,e gelememe sebebim yukarıda çok yoruldum düşüp kaldım yatağa. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
şu havalar düzelse de hep beraber bi yol yapsak..
arkadaslar bugun servise gittim ve motora neon taktığım için garanti dışı kaldığını soylediler bu konuyla ilgili bişeyler biliyormusunuz?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)