Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tazzikli suyla yıkadım ben hep motoru hiçbişi olmadı zararı ne ki merak ettim??
    teknik bir bilgim yok bu konuda bi kaç forumda okuduğumdan biliyorum tazikli suyla yıkanmaması gerekir diyor. .
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    ALLAH ALLAH vardır bi bildikleri heralde saol abi ama tuzlu su kadar zararlı olacağını zannetmiyorum :D:D
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    ALLAH ALLAH vardır bi bildikleri heralde saol abi ama tuzlu su kadar zararlı olacağını zannetmiyorum :D:D
    bedava su baldan tatlıdır hesabı o kadar önemsemedim açıkcası altımıca japon yok ki çinli var
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    sonuçta senin kararda senin ben karışmam işin ilginci benimde hiç aklıma gelmedi deniz suyu :D olsun ya güzel olmuştu en azından üzerimizi pisletmedi snn çinli yolda bırakmadı saolsun )

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı E-M-R-E adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    semih iyi yapmışsın sorunları halletmene sevindim çakarları taktın mı ? onlarıda video yada foto yap yolla merak ettim . .

ve motorun altkısmına tazzikli su kesinlikle vurma zararlı olduğunu alem duydu sen güzelliğine kapılıp bu şekilde temizleme sünger - su
    Çakarları halletik ya, yapması biraz uğraştırdı ama değdi.. Ön far ampulunun iki tarafından birer delik açtık matkapla, o deliklerden geçirdik lambaları. Anahtarınıda far anahtarının yanına yaptırdım. Bak resim de sağdaki çakarların anahtarı solda ki de dörtlülerin.. Çakarlar fazla güçlü değil ztn 15 TL lik bşy ama kesinlikle iş görüyo, e5 te deneme yaptım önüme kırmalarda azalmalar ve yol vermelerde artışlar gözlemledim

Tazikli su olayını ilk senden duydum doğru olabilir bilmiyorum ama başka turlu altı temizlenmiyo ya..
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    güle güle kullan semih elektrik tesisatınıda fazla elleme benden sana tavsiye oky ;)

Motosikleti
    -
    güle güle kullan semih elektrik tesisatınıda fazla elleme benden sana tavsiye oky ;)
    Sağol Caner.. Zaten yapıp yapacağım bu kadar, lazımdı bunlar.
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

Merhaba arkadaşlar.
    Ben bu scooterdan bir tane almak istiyorum. Boyum 185 cm. Acaba bana gider mi?
    Bir diğer sorum da bayiler pazarlık yapıyor mu?
    Teşekkür ederim.

Motosikleti
    SYM
    benim boyum 1,80 ayaklarım tam olarak yere basmıyor burdan yola çıkabilirsin...

ama tavsiye bi servisde bin motorun üstüne..

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı ismailtarik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.
    Teşekkür ederim.
    kendini tanıtırsan seviniriz ;) yeni bir konu açabilirsin mesela tanışma topiğine ;) özelden attığın mesaj sayesinde tanıdım seni abi olsun yinede sen bi tanışma konusu ac özlemişim seni ya :D

Motosikleti
    Gilera Runner 180SP
    emre çekimdeki amaç öyle dolaşıcam hatıra olsun diyede çekecem, caner olm ne aparatı depoüstü kamera apartları var ama onlar SS ler için bizim depo selenin altında... :D Havalar güzel olunca hepberaber turlayalım,

bu arada stereo işçiliğe ne kadar verdin bu işlemlerde acaba ???
    http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal

Motosikleti
    -
    Alıntı ismailtarik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.
    Teşekkür ederim.
    bende yaklaşık 183 cm civarındayım boy ile bir sorunum olmadı, sanıyorum sende de olmaz.. Emin değilim ama pazarlık yapmazlar.. Nakit ödemede bir şeyler yapabilirler belki..

Bu arada hoş geldin..

Alıntı xenin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada stereo işçiliğe ne kadar verdin bu işlemlerde acaba ???
    walla baya bi bakım olduğu için işçiliği ayrı hesaplamadılar, ama toplamda bi 35 verdim..

Motosikleti
    Gilera Runner 180SP
    oo iyi vermişsin ya...

bu arada bakın ne buldum

http://www.mondialmotor.com.tr/MONDI...ex/Page-4.html

bizim motorun 3 boyutlu gösterimini koymuşlar...
    http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    dün akşam motoru çektim eve kaldırdım koltuğu , söktüm karbüratörü ve bağlanan parçaları iyi bi temizledim sildim, hava flitresine giden hortumu, hava flitresini, manifolt hortumunu dahi, fotoğrafda çektim ama ekleyemiyorum
    hafıza kartını biçimlendirin felan diyo makine akşama evde denicem tekrar,
    20:30 da başladım 22:30 da bitti işim tabi bittikten sonra bi deneme sürüşü yapayım dedim, çıktım biraz çalıştırdım yağlansın benzin dolaşsın diye,
    gaza dokunmamla tepki vermesi o kadar şahane bir sonuç çıktı ki anlatamam denemeniz lazım motoru 2-3 ayda bir bu işlemi yapmayı düşünüyorum değiyor doğrusu..

bu arada caner akşam msn,e gelememe sebebim yukarıda çok yoruldum düşüp kaldım yatağa. .

Motosikleti
    -
    şu havalar düzelse de hep beraber bi yol yapsak..

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı STeReO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu havalar düzelse de hep beraber bi yol yapsak..
    yaza az kaldı çıkarız merak etme ama illa motor değil biz buluşmalara katılıyoruz senide bekliyorum semih

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    dün akşam motoru çektim eve kaldırdım koltuğu , söktüm karbüratörü ve bağlanan parçaları iyi bi temizledim sildim, hava flitresine giden hortumu, hava flitresini, manifolt hortumunu dahi, fotoğrafda çektim ama ekleyemiyorum
    hafıza kartını biçimlendirin felan diyo makine akşama evde denicem tekrar,
    20:30 da başladım 22:30 da bitti işim tabi bittikten sonra bi deneme sürüşü yapayım dedim, çıktım biraz çalıştırdım yağlansın benzin dolaşsın diye,
    gaza dokunmamla tepki vermesi o kadar şahane bir sonuç çıktı ki anlatamam denemeniz lazım motoru 2-3 ayda bir bu işlemi yapmayı düşünüyorum değiyor doğrusu..

bu arada caner akşam msn,e gelememe sebebim yukarıda çok yoruldum düşüp kaldım yatağa. .
    aman abi senden önemlimi salla alırım biara

Motosikleti
    -
    yaza az kaldı çıkarız merak etme ama illa motor değil biz buluşmalara katılıyoruz senide bekliyorum semih
    inşallah emre.. Sıkılıyoruz tek motor takılmaktan.. Bu arada şu avatarı oturtamadın gitti

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı STeReO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inşallah emre.. Sıkılıyoruz tek motor takılmaktan.. Bu arada şu avatarı oturtamadın gitti
    benim avatar sabitti aslında ama araba olduğu için bizim çocuklar tepki göstermişri neyse ben en iyisi yine ona döneyim

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    arkadaslar bugun servise gittim ve motora neon taktığım için garanti dışı kaldığını soylediler bu konuyla ilgili bişeyler biliyormusunuz?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler