Ekrem Ata Bey den cevap gelmemiş .. Anlaşılan motor gelmeyecek...
Şu motora yuvarlak bi taş kafa yapsalar ne de güzel olur
Kasımda bekliyorlarmış 10bin ₺ üzeri olacak gibi görünüyormuş.
kafayı söküp düz far takınca birşeye benzeyebilirdi cılız motor bloğu olmasa idi yine de fena değil
Ekrem Abi attı konuyu ortaya sonra kayboldu. Allah uzun ömür versin.
Amin değerli Keoma. Allah hepimize hayırlı ömür versin. 😊10 güne kadar satışa hazır görünüyor. %20 ilave gümrük vergisi ile tabi.
Ekrem Bey tahmini bi fiyat aralığı söylemeniz mümkün değil midir yahu, biraderi motora başlatıcam bununla biraz da ben oynarım hehe
10.000 tl üzerine çıktığı anda satış rakamları beklenenin çok altında kalacaktır.
Kolay gelsin bajaj...
Kime inanacağımızı şaşırdık bir bayi haftaya burada diyor, öteki şubatta diyor, öteki fuardan sonra diyor modelden soğutacaklar o olacak.
Tamam müdürüm o zaman...demekki haftaya bayim beni çağıracak , hayır eşimde ısrar ediyor..ne oldu ne oldu diye demekki V15 takipçileri haftaya dooğru baayilere inşallah
Bekliyoruz.. Hindistandaki satış fiyatına bakıp para birimini tl. Ye cevirip fiyatı hakkında on bilgi sahibi olabilirsiniz hatta Türkiye mde üstüne ne kadar eklediklerini de görmüş oluruz Fiyat vergilerden dolayı yüksek olursa hero hunk alabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------
Ha bide yakıt tüketimi inşaallah fazla değildir malum dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz.. Bu motor 0km den her viteste kalabiliyormus diye okudum gelsin görelim bakim
hergün girip bakıyorum bi gelişme var mı diye ama ses seda yok kimseden sabrımız tükenmeden gelse bari hayır bu kadar bekledik bide fiyat balon olursa o kötü ..hindistanı beğenmiyorsunuz ama adamlar çok iyi motorlara bizden çok çok daha ucuza biniyorlar hertürlü seçenekleri var bizde bütçesi benim gibi olanların fazla seçeneği yok onlar da ederinin kat kat üstünde
başka araç aldık alacaklara hayırlı olsun.Aile kararı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)