Fikire ve zevklere saygı duyarım Tabi herşey zevk meselesi tartışmam ama geçen yıl mart ayında nakit 9250 liraya aldığım pcx 150 yi aynı kasım ayında 7500 liraya sattım.şehir içi için süper motor.havalı güzel ancak uzun yol için aynı şeyi söyleyemem.virajlarda sıkıntılı arka teker küçük olduğundan kaymaya meyilli.ayrıca ön amortisör en küçük çukura girdiğinde amortisör dibine kadar oturuyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------
Yuki asya vs china malı motorlar bile 3500-5000 arası satılırken bajajın bu motoru sizin dediğiniz fiyattan satlası çok zor sayın DKN bey(keşke siz haklı çıksanızda ben yanılsam)
Avenger'in sıfırı kaldı mı?
V15 ve V12...
2017 Euro4 normuna uygun modellerimizden.
Temmuz ayı sonuna kadar inşallah motor severlerle buluşacak.
Tavsiye edilen parekende fiyatlarımız;
V15: 8000 TL
V12: 7600 TL
Hayırlı sabahlar arkadaşlar...
Dün fiyatlarımız belli oldu. Resmi sitemizde çok yakın zamanda göreceksiniz.
Hayırlı olmasını diliyoruz.
[QUOTE=ekrem ata;4166279]Hayırlı sabahlar arkadaşlar...
Dün fiyatlarımız belli oldu. Resmi sitemizde çok yakın zamanda göreceksiniz.
Hayırlı olmasını diliyoru
Ekrem abi ,
1-lansman indirimi olacak mı?
2-satışa sunulması ne zaman olacak abi?
balansör vardır inş boxer motoru değildir
Vaybe ne tahmin yaparmışım :DD
ben 7800 TL olur dedim, çünkü kanuni biraz parayı sever vurgusu yaptım. fiyatı da parayı sevdiğini de tam tutturmuşum. 125cc ile 150cc'nin tam ortası.
Bu motorun hindistan satış fiyatı yaklaşık 58.200 rupi ve TL ile 3.175 TL civarı yapıyor. Yani bu motor Türkiye'ye girdiğinden sonra üzerine neredeyse 2,5 kat para biniyor.
Bajaj fiyat-permormanstan fahiş-performansa doğru gidiyor . 2.000 tl ye al 8.000 e sat . İyi iş. Şahsen ben vazgçtim . 2018 de birçok çinli motor gelecektir muhtemelen . Hali hazırda 6.500 e lifan 150 kp ve spada xfire 200 var. İkisi de enjeksiyonlu ve yağ soğutmalı. Tabi onlarda fıtsattan istifade zam yapmazlarsa. Motosiklet ucuz ulaşım aracı olmaktan çıkıp lüks olmaya başladı 😕😕😕
valla bende iyi niyetli düşündüm 5 6 arası olur dedim hero modellerine rakip fiyat olarak dedim çok şımarık bir rakam geldi kanımca.
Adamlar parayı sevmeseler MZ motorlarının üretimini durdururlar mıydı? Dediler ki üretim yapıp %50 kâr edeceğime sadece al gülüm ver gülüm yaparım %200 %300 kazanırım dediler. Ne vatan kazanacağına benim cebim kazansın demişler.
Az daha kizdirirlarsa beni bunların MZ motorları konusunda yaptıkları terbiyesizliği anlatmak zorunda kalırım.
Net söylüyorum, pahalı. Az daha gelişmiş boxer 150 ye 2 katindan fazla fiyat istiyorlar. Suraya yaziyorum bu motor satmaz.
Şuanda 2016'dan kalma hiçbir modelin sıfırı ne fabrika da nede bayilerde kalmadı. Ama belki sadece Avenger için bir istisna olabilir. Avenger fabrikada hiç yok, ama belki bir kaç bayinin elinde henüz satılmamış bir kaçtane belki vardır.
çorumda var bakabilirsin
türkiye'ye adam gibi motorsikletler geldiğini bu gözler göremeyecek. hiç ümidim yok.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)