https://1drv.ms/i/s!AuBXVdsvwY2bkil5VKXR3sbLyMnt kendimce bu motoru custom yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Eğer içime sinerse böyle yaptıracağım.
https://1drv.ms/i/s!AuBXVdsvwY2bkil5VKXR3sbLyMnt kendimce bu motoru custom yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Eğer içime sinerse böyle yaptıracağım.
vitesler 1n2345 şeklinde ise düşünebilirim.
bende beklemedeyim eğer mantıklı bir fiyat olursa düşünüyorum vites falan çok önemli değil benim için 2 kullanımda alışılır
savaş gemisi hurdasından yapılması ilginç bir hikaye. dilerim dünyada tüm savaş gemileri hurdaya çıkar da motosiklet hammaddesi olur
vitesi düz olursa ve fiyat uygun çıkarsa bir 10 sene de buna binerim. kaba aksamlı klasik ufak bir motor arıyordum zaten.
amortisörlere körük, bir de yuvarlak far olsa çiçek gibi motor. yeter ki vitesi normal olsun.
7500-8000 den aşağı olacağını sanmıyorum,alınca lastikleride değiştirmek lazım..hayırlısı bakalım.[COLOR="Silver"
Hindistan fiyatına bakılırsa 5000i geçmemesi lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:38 ----------
5000 altı olursa almayı düşünüyorum
boxer'in kardeşi, mayıs'ta geliyor inş.
Bu motor ABSli EURO4 enjeksiyonlu gelirse 5binlere falan gelmez. Gelirse çok iyi.
bu motoru ben de dört gözle bekliyorum. ama ne zaman geleceği konusunda bilgi yok . fiyat da belli değil Ekrem Ata Bey forumda bu konuya bakarsa belki cevap veririr.
Değerli arkadaşlar; hedef ve planımız mayıs ayında satışa sunulması.
Euro-4 normuna uygun olacak. Enjeksiyon ve kombine fren bulunacak.
Fiyatını da nisan ayında açıklayabileceğimizi düşünüyorum.
Segmentini kendisi belirleyecek önemli bir model olacak. Utility ve Commuter karışımı ara bir segment. Farklı amaçlarla kullanılabilecek. 13 NM'lik azami tork gücüne sadece 5500 devirde ulaşıyor. Süreç belli değil ama 125 cc de bir çalışma var.
Klasik ve modern karışımı bir görünüm, yüksek teknoloji, sağlamlık, yakıt tasarrufu karaktersitik özellikleri olacak.
Şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.
çok güzel makina. sağlamlığı fotolardan bile anlaşılıyo gibi.. fiyatı ybr yi geçip bizleri hayal kırıklığına uğratmaz umarım
Fiyat tahminim 7 8 civarıdır.
gayet güzel şehir içi motoru , şekilli iddiası yok kendi halinde .
Merhaba Ekrem Ata Bey
bu motorun fiyatı ve geliş tarihi belli oldu mu?
Ekrem Ata Bey forumu terk etti herhalde....
ABS yerine Kombine frenle geçiştirebilenecekse bu Euro 4 olayı, çok kötü yine bir çıkış yolu bırakmışlar.
Bu motor görsel olarak çok ilgimi çekti. Motora başlamak gibi bir niyetim var, bu başlığı canlı tutalım mümkünse
gelse de fiyatıda belli olsa.. Mayısta gelecek olan Dominar'ın fiyatı fuardan sonra belli oldu bunun hala belli olmadı...
Mayısta gelecekti 5 gün var ama daha fiyatı bile belli değil. Başlıkta yazanda yok. Nasıl hiç ilgilenen yok bu motorla merak içerisindeyim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)