Royal Enfield Classic Chrome
Reklamlar
-
Teknik Özellikler
Motor Hacmi : 535 cc
Motor Tipi : Tek Silindir Hava Soğutmalı 4 Zamanlı
Max. Güç : 27.6PS/5250 rpm
Max. Tork : 41.3NM/4000 rpm
Sıkıştırma Oranı : 8.5:1
Yakıt Sistemi : EFI Elektronik Enjeksiyon
Fren : Ön Disk, Arka Kampana
Şanzıman : 5 İleri
Aktarma : Zincir
Ayrıntılı bilgi ve fiyatı için: www.royalenfieldmotosiklet.com
Ayrıntılı bilgi ve fiyatı için: www.royalenfieldmotosiklet.com
Reklamlar
-
-
motor fuarları hep aynı firma ve modeller diye gitmezdin , bu sene bu marka için iştahım kabardı ve gittim 15000 tl ye kadar olsa , fuarda çekin karttan diyeceğim, kendimi o kadar hazırladım. Hevesim tam manası ile kursağımda kaldı,zengin abiler alsa keşke piyasası olsa diyeceğim ama zenginlerde kıt zeka değillerdir ki
-
Kimse kusura bakmasın da bunları bu fiyattan almak için salak olmak lazım. Bazıları sanırım hala internetin, teknolojinin olmadığı dönemlerde yaşadığımızı zannediyor. Herkes bu motorların dünyada kaça satıldığından haberdar. Ural için de bir arkadaş Rusya'da 17 bin TL diye yazmıştı, bizde ise 17 bin €. Biz maaşları Euro ile alıyoruz ya ondan herhalde...
-
22 Haziran 2016, 17:26
Hindistan fiyatı Pulsar RS200 ile hemen hemen aynı akıllı fiyattan soksalar sürümden, servisten kazansalar bizlerde güzel, kaliteli, farklı, gönlümüzü, gözümüzü doyuran makinelere binebilsek!
-
22 Haziran 2016, 20:52
Hindistanda kaldım mayısta 1 hafta. Hakikaten etrafta royal enfield doluydu.
-
22 Haziran 2016, 22:00
Bullet 500 modelini hint yapımı " SİNGHAM " filminde başrolde oynayan polis kullanıyordu. Çok sağlam ve şık görünüyordu ilgimi çekmişti. Hemen araştırıp baktığımda fiyatlarının cep yaktığını gördüm
-
25 Ağustos 2016, 17:08
himalayan çok fena. direk 660 tenerenin şehire uyarlanmış versiyonu
-
25 Ağustos 2016, 18:21
Bir gelsin ona da 9000 € etiketi yapıştırırlar. AEA bunları inceledi, Youtube'dan izleyin.
-
28 Temmuz 2019, 20:15
DKN adlı üyeden alıntı
Bu motorların servisi var mı, yedek parça sorununu nasıl hallediyorlar?
Himalayan şu sıralar 40.000 TL
-
28 Temmuz 2019, 21:49
40 a çok temiz tenere alınır bu ne olduğu belirsiz motor a para verilmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)