CF Moto 150 NK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Janne adlı üyeden alıntı
Yağı siz mi temin ediyorsunuz?
Servise garanti dışı kalmayacağını belirtin ısrarcı olursa orada iken çağrı merkezini arayabilirsiniz.
Eğer serviste varsa önerilen yağ markaları tercih edebilirsiniz. Yoksa istemediğiniz marka yağı motorunuza koydurtmayın. Yukarıda belirttiğim önerilen Yağı kendiniz temin edip motorunuza koyabilirsiniz.
Reklamlar
-
Merhaba Herkese
zincir yağlama konusunda sormak isterim şu an 350 km deyim sizce zinciri yağlamam gerekir mi bunun bir limiti var mıdır ?
-
YALINALP adlı üyeden alıntı
Merhaba Herkese
zincir yağlama konusunda sormak isterim şu an 350 km deyim sizce zinciri yağlamam gerekir mi bunun bir limiti var mıdır ?
Genelde en fazla 500km de bir yağlanması gerekiyor. tabi sizin kullandığınız yol, tozlu topraklı felan ise Zincirin durumuna bağlı olarak temizleyebilirsiniz size kalmış yani. 500 kmyi geçirmemeye çalışın. Kolay Gelsin Ustam hayırlı sürüşler
-
SaDo0 adlı üyeden alıntı
Genelde en fazla 500km de bir yağlanması gerekiyor. tabi sizin kullandığınız yol, tozlu topraklı felan ise Zincirin durumuna bağlı olarak temizleyebilirsiniz size kalmış yani. 500 kmyi geçirmemeye çalışın. Kolay Gelsin Ustam hayırlı sürüşler
çok tşk ederim cevap için .
-
SaDo0 adlı üyeden alıntı
Maşallah Ustam Allah Kazadan Beladan Korusun İnşallah
Sağol gardas .teşekkür ederim. Cümlemizi Allah kazadan beladan korusun.
-
YALINALP adlı üyeden alıntı
çok tşk ederim cevap için .
Eyvallah Ustam Hayırlı Kandiller Olsun İnşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
Hayati01 adlı üyeden alıntı
Sağol gardas .teşekkür ederim. Cümlemizi Allah kazadan beladan korusun.
Rica Ederim, Amin Ustam , Kandilin Mübarek Olsun İnşallah
-
SaDo0 adlı üyeden alıntı
Eyvallah Ustam Hayırlı Kandiller Olsun İnşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
Rica Ederim, Amin Ustam , Kandilin Mübarek Olsun İnşallah
hepimizin Mübarek Olsun
-
-
Yağ Filtresi bulunuyor mu? Eğer var ise Filtreyi ve bulunduğu yerin fotoğrafını çekip atabilir misiniz?
Yoldan önce, Yoldaş gerek..!
İnstagram: sdemircann
-
500 km de bir zincir yağlanması ne le bu İstanbula ,Ankaraya giderken yolda durup zincirmi yağlanacak, Komili Sızma zeytinyağı mı kullanıyorsunuz, yokda Yudum ayçiçekmi? Zinciri yağladıktan sonra birkaçyüz km kullanırsın, sonra elinle yağ durumunu yoklarsın kurumuş elin çok az kirlenirse yağlanır, parmaklarınızı bulaştıracak kadar yağlıysa devam, kaide budur, yok efendim şu kadar km de yok bukadar km de diye bir kural, yağlaya yağlaya ne Jantından, ne maşadan ve nede akla gelmeyecek hayır kalmaz işin yoksa temizle dur.
-
https://youtu.be/2r59qEFfOZw titreşim için test yapmışlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
Katılıyorum, ancak kitapçığında 500km diyor
-
02 Nisan 2017, 22:01
Arkadaşlar 2 yıl aradan sonra tekrar motor almak istiyorum. İkinci el birtane var 5500tl ama başka şehirde 2000kmde, gönlüm sıfırdan yana tabi, son durumda 6500liradan satan bir ilde bayi var mı bilgisi olan var mı? İl farketmez gider alır getiririm. Hatta küçük il daha iyi olur orada plaka çıkartır trafik sigortasını ucuza yaptırırım. Bilen gören son zamanlarda alanlar fiyatını paylaşabilir mi?
-
02 Nisan 2017, 22:09
ercan_wrc adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 2 yıl aradan sonra tekrar motor almak istiyorum. İkinci el birtane var 5500tl ama başka şehirde 2000kmde, gönlüm sıfırdan yana tabi, son durumda 6500liradan satan bir ilde bayi var mı bilgisi olan var mı? İl farketmez gider alır getiririm. Hatta küçük il daha iyi olur orada plaka çıkartır trafik sigortasını ucuza yaptırırım. Bilen gören son zamanlarda alanlar fiyatını paylaşabilir mi?
su ankı fı-yatta asla tavsıye etmem am ıkıncı elde ıyı bır pazarlıkla 2 bın km bence alınabılır tavsıye ederım ama sıfırını dusunenler için o paraya cbr 250r alınabılır
-
03 Nisan 2017, 20:17
Hocam buradaki bayide var belli ki aylardır duruyor ama diyorum 6800'den ver eski fiyattan yok ben yerine pahalı fiyattan getirteceğim diyor, acaba ikinci eldeki 5500 liraya alsam mı kararsız kaldım. İstanbulda falan var sıfırı ama 6800 + yol masrafı plaka falan olacak 7bini geçecek bu seferde :(
-
03 Nisan 2017, 21:52
ercan_wrc adlı üyeden alıntı
Hocam buradaki bayide var belli ki aylardır duruyor ama diyorum 6800'den ver eski fiyattan yok ben yerine pahalı fiyattan getirteceğim diyor, acaba ikinci eldeki 5500 liraya alsam mı kararsız kaldım. İstanbulda falan var sıfırı ama 6800 + yol masrafı plaka falan olacak 7bini geçecek bu seferde :(
hocam selamlar,sakıncası yoksa 6800-6900 tl fiyatı istanbulda hangi bayiden aldınız ? ben birkaç bayiye sordum min.8500 tl fiyat verdiler ./
-
04 Nisan 2017, 09:31
-
05 Nisan 2017, 22:30
hocam bu gösterge oluyor mu cfmoto'ya ?
-
05 Nisan 2017, 23:39
muammer34 adlı üyeden alıntı
hocam bu gösterge oluyor mu cfmoto'ya ?
birebir uyduracagım aksam evde yedek aku ıle denedım o devir saatinin digital calısması bıle ayrı bir güzellık ve hava verıyor bence en kısa zamanda motor üzerine baglantı yaptıgımda resim ve video ıle paylasacagım orjınal gosterge 700 tl honda cb500 f 31 dolar : )) hemde ful devırde dahıl dıjıtal
-
06 Nisan 2017, 01:48
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
birebir uyduracagım aksam evde yedek aku ıle denedım o devir saatinin digital calısması bıle ayrı bir güzellık ve hava verıyor bence en kısa zamanda motor üzerine baglantı yaptıgımda resim ve video ıle paylasacagım orjınal gosterge 700 tl honda cb500 f 31 dolar : )) hemde ful devırde dahıl dıjıtal
Merakla beklemekteyim.
-
06 Nisan 2017, 18:40
Arkadaşlar çamur su işini nasıl hallediyorsunuz. Bugün olduğum gibi çamur içinde kaldım. Sırta kadar çamur atıyor. Bacaklar da oyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)