cf moto 150 nk efi arızası verdi. normalde boşta kontağı açınca bir süre yanıyor ve sönüyordu. şuanda sönmüyor. bilgisi olan varmı
cf moto 150 nk efi arızası verdi. normalde boşta kontağı açınca bir süre yanıyor ve sönüyordu. şuanda sönmüyor. bilgisi olan varmı
Öncelikle geçmiş olsun. Bende 150Nk kullanıcısıyım, hiç boyle bir sorun ile karşılaşmadım. İnşallah kısa sürede çözersin.
Bir önerim olacak işe yararmı bilmiyorum. Oturduğun seleyi sökmen gerekecek. Akünün yanında sigortaların arasında bulunan kırmızı renk, içinde 30Amper (Sanırım 30Amperdi) sigorta bulunan küçük kapaklı bir kutu var. onun içindeki sigortayı sök tak bakalım. Bu sırada elektrik komple kesilecek ve sistem tekrar aktif olacak. Kadran resetlenecek tekrar açılacak. Bunu bir dene olmazsa teknik servise gitmen gerek. İnşallah bu çözüme kavuşturur.
444 80 85 i arayarakta bilgi sahibi olabilirsin. Parça temini için kayıt açtırmıştım, baya ilgilenmişlerdi. Sanada yardımcı olurlar muhakkak.
Anlat bakalım
1-Parça kalitesi nasıl,kronik arızalarla karşılaştın mı yada bakım durumu nasıl yani abi ben aldım sürekli yok orası yok burası arızalanıyor uğraşıyorum diyormusun
2-Parça durumu nasıl fiyatlar kalın mı ,aradığım parçayı bulabiliyormusun?
3-Çevrende bu markayı kullanan var mı? var ise onların yorumları nasıl
Ben yabancı bir sitede ATV leri hakkında okuduğum bir kaç yorumda parça kalitesi ve arızaları hakkında hiç iyi şeyler okumadım
Parça kalitesi olarak şimdilik iyi duruyor.kronik herhangibir arizasiyla karşılaşmadım. İlk bakımını yaptırdım servisten memnun kaldım ilgiliydiler. 1.2ml yağ değişimi yaptılar. İki aylık süre içinde bakımı hariç herhangibir sorun için servise uğramadım .mahallemde birinde ve motorcu bi arkadaşın arkadaşı da almış ve gezinirken bunlarda başka iki kişide daha gördüm. ATV leri hakkında ben sitelerde bişey görmedim ama yabancı ülkelerde ATV piyasasi olarak gayet tanınmış marka olduğunu duymuştum.benim diyeceğim eğer 150cc olarak yeterli diyebilirseniz gayet yeterli.sehir içindede bana göre atik.
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyigünler. Ben aktif bi otomobil sürücüsüyüm 1 ay öncesine kadar belimde 8vida 3platin takılı olduğu için motor almaya çekiniyordum fakat geçtiğimiz ay belimdeki parçalar çıkartıldı ve tamamen boşaltıldı, şuan aklımda bu motoru almak var.
Asıl sorum şu, platinler çıkmasına rağmen herhangibi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalırmıyım motor kullandığım sebeple. Konuda bilginiz varsa bildiklerinizi öğrenmek isterim
Sorunu biraz bu işlere meraklı olduğum için kısa sürede çözdüm. Stop düğmesi kapalı, motor boşta, tam gaz ve kontağı aç. Arıza lambası söner.... Motor parasına eder bir motor arkadaşlar, z one 150den geçtim, şehir içi kullanıyorum, havalar ısınınca uzun yol yaparım. Kesinlikle harika şuan için.... Çok keyifli bir makinA
9000 km oldu tek arızası ayak fren lambasının yanmaması oldu. Onu da 10 gün içinde getirip değiştirdiler garanti kapsamında.
Arkadaşlar merhaba.
CF Moto'yu biraz araştırırken memleketimde uygun fiyata çıtır hasarlı bir 150 NK gördüm.
Sizce bu motora masraf ne kadar gider ? ve sizce alınmalı mıdır böyle kazalı bir motosiklet?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...83461634/detay
herkese iyi günler diliyorum..
http://www.cfmotoyp.com/tr/yedek-par...ategorik-arama
aynen maalesef oyle bayagı pahalı
bjhdfjsfvd
bu akşam üstü 20-30 km kadar kullanma fırsatı buldum cf yi ınanın tahmınımden ve beklentimden cok cok iyi cıktı diyebilirim.şehir içi kullanım gayet iyi ve seri idi gerçi sanırım diğer moddaymış yanı ekonomık olmayan mod.en merak ettiğim şey yakıt tüketimi
Merhabalar, 150 NK ailesine ben de katıldım. Kendisi ilk motorum. Japon fetişine (YBR 125) kapılmadım, tercihimi CFMoto'dan yana kullandım. Pişman değilim. Olacağımı da hiç sanmıyorum. Yaklaşık 150 kilometre yaptım. İlk izlenimlerim her anlamıyla olumlu. Bundan önce ehliyet kursunda 150'lik bir KUBA kullanmıştım, ondan sonra Mercedes gibi geldi... Rodajda olduğum için en fazla 60 yapabiliyorum şu an, titreşim sıfır. KUBA'da neydi o öyle aman Allah'ım 40'da masaj yapmadığı bölgem kalmıyordu. Bu fiyata, bu görsel ve kaliteye başka bir "başlangıç motosikleti" alınabileceğini hiç sanmıyorum. Yalnızca sürüş modları bile yeni başlayanların alması için bir neden... Ekonomi modunda sürüş daha yumuşak, gaz tepkimelerini daha kolay kontrol edebiliyorsunuz lakin spor modu daha agresif. Yeni başlayan biri olarak bunu çok net hissedebiliyorum. Ekonomi modu ile pişip spor moda alıştıktan sonra CC yükselttiğinde kablumbağadan inip tazıya binme hissine kapılma durumu fazla yaşanmaz diye düşünüyorum.
CFMoto bu gidişle Bajaj'ı geçecek gibi görünüyor. Almayı düşünen arkadaşların korkmasına gerek yok. Yalnız turkuaz modelini almayın herkes ondan alıyor pişti olmayalım.
Rodaj bitsin, yine yazarım. Görüşürüz!
Ekleme: Bu arada yeni yıl zammıyla birlikte 7800 falan olacak sanırım fiyatı. UMA'daki bir abim söyledi. Ben 6800'e aldım pazarlıkla. Onun dışında ekipmanlar (kask, ceket, pantolon, eldiven, zincir kilit, alarmlı disk kilidi, branda, ıvır zıvır), ehliyet kursu, plaka falan derken bana yaklaşık 11.000'e patladı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)