Aldığım günlerden bu yana ara ara yorum bırakıyorum, şuan 4.000 Km. yaptım ve hala çok keyifli,problemsiz kullanıyroum,sıfır titreşim,düşük yakıt,ilgi çeken ve soru yağmuruna tutulan yaklaşık 3,5 ayım oldu,hergün üzerindeyim ve her bindiğimde iyi ki diyorum.eski bir Mt 125 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim, ön yargılarınızla yaşayıp sırf japon diye 125 cc düz bir japona 13.950 fiyat koyamlara kendinizi yedirmeyin,pazarlıkla 6.000lere alabildiğiniz bu motorda, ön arka disk fren,çelik fren hortumları,BOSH Efi yakıt sistemi,su soğutma,6 vites,sport ve ekonomik olmak üzere 2 modlu sürüş sistemi,şık bir egzos (egzoz da olabilir
) var.parasına göre mükemmel bir motor.ben pulsar almak için gidip bu motoru aldım ve doğru seçim yaptığımı kesinlikle söyleyebilirim.pulsar çok titreşimli ve donanımsız.150 Ns için söylüyorum.arka kampana ve fazla titreşim olması bile ikisi arasında yeterli bir farktır.Pulsarın hava soğutma olduğunu söylemiyorum bile.Ayrıntılı bilgi almak isteyen olur Facebooktan mesaj yollayabilir.Tekeriniz düz bassın. (Celal Durna)