Merhabalar. Arka lastik Pirelli Angel GT, ön lastiğimse fabrikasyondu. Ön arka Pilot Street'e geçiş yaptım ve ciddi oranda yol tutuş, viraj kabiliyet artışı (bu psikolojik olabilir ) yaşadım. Lastik değiştirmeyi düşünen varsa öneririm.
Yedek parça durumu nedir arkadaşlar? İkinci el 18 Binde 7.500 TL ye buldum da almalı mıyım sizce
Bu efi ışığı hala yanıyor kurban bayramından bir gün önce yanıp sönmeye başladı hala devam ediyor servisi dahil bir sürü motorcuya gittim yapamadılar servisinde de yapamadı çıldırıcam bu arada bilen birisi cf moto 150 nk ön dişli kaç t arka dişlisi kaç t söyleyebilir mi?
Arkadaşlar motorumun yatmasından dolayı arka frenin yanındaki ayak kırıldı bütün parça olduğu için arka basamak braketi değişmesi gerekiyor CF Moto sitesinde bu parça 600 lira ayakta 190 lira bunu çıkma olarak yada daha ucuza temin edebileceğim yer yok mudur
Arkadaşlar motorun kronik sorunları var mıdır ? Bir de yedek parçaları çok mu pahalı ?
selamlar;
150 nk kullanıcıları içinde ön dişliyi 15 T olarak değiştiren oldumu.?
bu dişli cbf 150 ile uyumlu görünüyor fakat orijinal dişlinin arkasında hız okuyucu ilavesi var.ve bu parça dişli ile beraber tek parça..
ön dişliyi 15 yapan varsa bu hız okuyucuyu nasıl yaptınız..?
cbf 150 nin ön dişlisini aldıktan sonra yerine taktınızmı?
km hız okuyucuyu nasıl yaptılar bilginiz varmı?
bugün zinciri arka dişliyi ve ön dişliyi değiştirecektim.
cbf 150 nin ön dişli 15 t olarak elimde mevcut ancak orijinal dişli farklı olunca arka dişliyi
ve zinciri değiştirdim sadece..
çekoslavak oringsiz zincir 428 - 132 bakla 80 lira
cbf ön dişli 15 t 15 lira
ybr 125 arka dişli 45 t 38 lira
Motora düzgün bir 150 nk takoz arıyorum ama 1 tane bile düzgün kaynak bulamadım acaba bilen dostlar yardımcı olabilir mi kime yaptırırım kaça yaptırırım güvenebilir miyim ? Şimdiden sağolun...
Arkadaşlar motorun 2018 model 900 km de aldım ABS li euro4 olan.
Videolarda bakıyorum son suret düz yolda 125 gören var
Benim motorsiklet asla 110 u geçmiyor bu surate bile çok zor çıkıyor düz yolda
80 kg birisiyim.
Normal mi acaba
Kesici 10500 devirde devreye giriyor
İster spor ister normal modda yine de mümkün değil 120 ti bile görmez
Nedeni ne olabilir
Teşekkürler
Birde arka lastik ya acemi olduğum için ya da kalitesiz olduğundan vites kuculturken bile kizakliyor nerdeyse çok kötü yanı uygun ne onerirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
Ankara yiba çarşısında takoz değil belki ama şaseye bağlanan ve düşme anında diz ve ayağı motoru koruyan siyah korumalar var güzel duruyor
100 TL idi
Merhaba yaklaşık 500 km oldu nk150 ABS li model kullanıyorum. 1300 km de motor. Top speed 110 u geçmiyor neden acab.
Arka lastik neden ise çok kizakliyor ve virajda iken güven vermiyor ama ön lastik gayet güzel durduruyor motoru.
Çok profesyonel sayılmam ama usta acemi de sayılmam.
Gördüm ki iki defa sert fren yapmam gerekti ABS mükemmel özellikle acemi ve benim gibi ilk motorsiklet kullanıcılarına özellikle ABS li bir makina şiddetle tavsiye ederim
Birde anlamadığım yakıt ışığı yanınca nerdeyse 5-6 litre anca alıyor depo.
Sanki çok erken yanıyor uyarı ışığı
Motor şehir içi için başlangıç için fazlasıyla tatminkar
Çin malı muhabbeti boşuna yapılmasın
Parça pahalı mı evet ama güzel makine
Keşke beygir ve Torku biraz daha fazla olsa tadından yenmez
Soyle ki şehirler arası gidilir mi evet ama 100 km ile yol uzar biraz.
15hp mt125 bile düz yolda 115-120de nefesi bitiyor.
Nk 150,Düzde 110 yapiyorsa öp başina koy.
Sonuçta,12hp lik motor.enjeksiyonlu oldugu için kesicide var.
Bu nk150 nin olmasi gereken min gucu 17hp.o zaman tadindan yenmezdi
Yamaha bile 125 lik motordan 15 beygir çikariyorsa,nk da 150cc den 17 çikarmasi lazim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
Yorumumu düzeltiyorum,ben nk yi 4 valfli biliyordum
Nk150 2 valf liymiş yabanci katalogdan baktim.
Mt125 e haksizlik olur.4 valf li sonuçta
Tr sitesinde bu sekilde detaylar yok.
Herkese merhaba 2. El bir 150 nk almayı düşünüyorum. Kadıköy civarı ekspertiz tavsiyesi olan var mı?
Başlık ölmüş.
250nk diye niyetlenip yakıt tüketimi sebebi ile 150nk ile aranıza katıldım inş. Eskişehir ERBABOĞLU dan 150nk sipariş ettim. (ben ankaradayim) ankarada stok kalmamış. Umarım verimli olur.
Iste internetten erbaboglu (eskisehir ve afyon karahisar da sube) buldum. Nispeten iyi bir fiyat verdi ve ankarada da stok yoktu ve yeni fiyat bilinmez haldeydi. Siparis ettim. 2 hafta boyunca acaba doladirildim mi diye dusundum cunku ha bu gun ha yarin ha bugun ha yarin oldu. sonra motor geldi. Evraklarda hata yapmisla 2 hafta da plaka alamadim (hala duzeltemediler, plataki rica ile aldik evrak duzelince verecegim motor gucu evrakin birinde 9.2 digerinde 1 hali ile sorun oldu.) Neyse motorun aynasinda eskime arka demirinde surtme ve boyama var. Kisaci binpisman oldum. Plakayi halledemedim ki sira o parcalara gelsin. Telefonu cogunlukla mesgul caliyor. acarlarsa ilgili yok diyor. Ilgili varsa da halledecegiz bu gun yarin diyorlar. Kisaca canimdan bezdim.
Motorun kendine gelirsek. Rodajda oldugu icin biraz vites gecisleri sert. Bosa atamiyorum. Motorun surusu cok keyifli ancak biraz sport bir tarzi var. biraz one dogru oturuyorsun. Ben denemedne internetten aldigim icin fark etmemistim Yakit tuketimi benim icin onemli zira hizda gozum yok. Keyifli bir sehirici surus versin sikistirilma ihtimali olunca kacabilsin yeter. bunlari da yapiyor. En canimi sikan taraf parca bulamiyorum Arka canta takacagim arka canta demiri yok. Sadece aliexpress de bulabildim korkunc pahali. Tanidik urettirecek kimse de yok. Eger Bajaj sapik gibi bir zam yapmasa da ns 200 yilin basinda oldugu gibi 17.500 de kalsaydi onu alirdim. En azindan canta takma demiri stokta var. Ancak 20k etmez o yuzdne memnunum. bir kac sene binelim ins bu sorunlar unutulur da yeni sorunlar cikmaz. (Canta konusunda onerisi olan veya farkli canta onerileri olanv rsa cok memnun olurum)
2016da yorum yazmaya başlamıştım,
Ölmek buradayız)
Şuan 4 yıl oldu,Türkiyeye geldiği ilk haftalarda almıştım, 40,000e dayandı, 6 ay askere gittim geldim tek marşla çalıştı maşallah, sıkıntısız kullanıyorum, 6,600₺e sıfır almıştım yavaş yavaş değerleniyor,motora bakarsanız 4 değil 14 yıl kullanırsınız, şikayet edenler illaki birkaç oarçasına eksik bakım yapıyordur, ben yetkili servise götürmemekle motorun ömrünü uzattım
Merhaba dostlar. Konu niye bu kadar sessiz acaba? Motoru almayı düşünüyordum fakat böyle görünce vazgeçtim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)