Sağ ön basamak 150tl + kargo. Komple baraket denilen basamakların bağlı olduğu kısım, 250 TL... Sudan ucuz, başınıza küçücük bir kaza gelirse yandınız. Kapıdan çıkarırken taktım, masraf bu
Sağ ön basamak 150tl + kargo. Komple baraket denilen basamakların bağlı olduğu kısım, 250 TL... Sudan ucuz, başınıza küçücük bir kaza gelirse yandınız. Kapıdan çıkarırken taktım, masraf bu
Getirdiler mi parçalarını
Evet,,.....
Beyler ön dişliyi küçülten var mı ? Tork ta artışı sağlamak için
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------
Beyler ön dişliyi küçülten var mı ? Tork ta artışı sağlamak için
Dişliyi küçültmen tork artışında fark ettirecektir fakat, vites devir aralıkların azalacak, muhtelemen de 10km civarında hız kaybı yaşayacaksın. Motosiklet 90km hız ile giderken diğerine göre daha fazla devir çevirecek ve yakıt tüketecektir.
Yoldan önce, Yoldaş gerek..!
İnstagram: sdemircann
motorda güç yok 5000km ye gelmeden motordan ses geliyor dağılıyor.çın motoru NK kullanıcılarını sorabilirsiniz
Bügün üye olmuşsun, hemen buraya yazmışsın. Ne kullandığın ne yaptığın belli değil. Ne kullanıyorsun bilmem belki sorun sendedir? 150nk ile 15.000 km yaptım hala ilk günkü performansında ve stabilliğinde çalışıyor. HERHANGİ bir motorun bakımlarını yapmazsan hor kullanırsan, japonun hası da olsa çinin hası da olsa o motor elinde kalır ve kalacakta.
Yoldan önce, Yoldaş gerek..!
İnstagram: sdemircann
Zorro, Sallamışsın... Motosiklet sorunsuz.
Sizce 0 alıp 2 sene kullansam başım agrır mı? Ogrenciyim hergun 10 km yol gidip gelicem, hız tutkunu değilim bunden önce ns150 sürdum 2 seneye yakın mutluydum temiz baktım ve hıç üzmedi sonra mecburen sattım. Şimdi benelli bn 251 istiyorum ama maddi olarak biraz skntılarım var, bu motorla ilgili tavsiyeleriniz nelerdir? 250 nk yı beklemek daha mı mantıkli
Motorun bakımlarını düzenli olarak yaptır hiç birşey olmaz @sdemircan dediği gibi düzgün bin motora bak oda sana baksın
Aga alabilirsiniz motoru bem hala tavsiye ediyorum açıkça söyleyeyim
Arkadaşlar merhaba bende yeni 150 nk aldım ikinci el aldığım kişi arka egzozu değiştirmiş çıkma orjinal yada uyumlu sessiz bir egzoz bulabilirmişim teşekkürler
merhaba arkadaşlar EFI ikaz ışığı sürekli yanıp sönüyo ,ateşlemede bi sıkıntı yaşamıyorum ,motorun gidişindede bi sorun yok ama o lamba sürekli yanıp sönüyo ,yardımcı olabilcek varsa sevinirim.
Kontağı açar açmaz Marşa bas. Söner....
servise gitmedim daha cumaya kadar olmazsa gidicem
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
sabah ilk işim bunu yapmak olucak belki sigortadandır diye sigortaları çıkar tak yaptım ama olmadı sensör arızası diye düşündüm ,bu yöntem işe yarar umarım
Foruma bugün üye oldum ama yaklaşık 4-5 aydır forumu dikkatlice takip ediyorum motorumu daha yeni sattım 2 günde 1. Sayfadan son sayfaya kadar bütün yazılanları okudum...
Anladığım kadarıyla 150nk modeli parça sorunu bazılarının yaşadığı bazılarının yaşamadığı görünüşüyle çoğu insanı etkileyen çinden bir tık üst japondan bir tık düşük bir motosiklet bu etkileyici görünüşü tabiki bir genç olarak beni de vurdu herşeye rağmen almak için kafamın her tarafına bu motoru ekledim ve azmin zaferini başarıcağıma inanıyorum aramızda satan varsa benimle iletişime geçebilirse gerçekten çok güzel olur herkese kazasız belasız sürüşler...
Ozan bey, Servis ��......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)