çok yakmamasını istiyosan karbüratör ignesini biraz ileri doğru taktırt.yanı gaz ayarını dusur motorun.ben 25 tl ye 250 280 km arası yol yapıyorum
çok yakmamasını istiyosan karbüratör ignesini biraz ileri doğru taktırt.yanı gaz ayarını dusur motorun.ben 25 tl ye 250 280 km arası yol yapıyorum
eskişehir hava soğuk ve çoook dur kalkvar zırt bırt ışık yanıyor . 25 tl ıle . 4.220 tl olmus benzın 250 + km yapıyorsan ben bu mooru yakayım . bana faceden yazarmısın Eray DÜZCELİ ( HAYAT İKİ TEKERDİR )
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
yaz başında aldım ben motorumu 20 tl ye 200 km yı cok rahat geçıyordum ve her gun ölüdeniz yokusunu cıkıyorum fethıye de kış geldıgınde de cok az bısı fark ettı fakat eger tam gaz verırsen bıraz benzın artısı oluyor beat lerde bunu bende fark ettım.eger az yakmasını ıstıyorsan karbüratör un uzerınde bır ıgne war ıgnenın etrafında demırden bır halka war o halkayı bı kac kademe asagıya ıtersen motor daha az yakar ve az gider
Honda Beat kullanıcısıyım çok hoşuma giden bir motor ibresiyle dahi birazcık oynadım umarım sizde beğenirsiniz
Yapım aşamasında devamı gelecek
Honda beat Tam takım sticker ihtiyacımız varsa yardımcı olamaya çalışırım.
bilader bana lazım görüşelim ver tl numaranı
Selamlar
2010 yılında Duran Kardeşler'den-bursa Honda Beat aldım. Sorunu 2 yıl sonra fark ettim. geçen sene; bayi Motorun üzerindeki orjinal aküyü almış başka takmış. Honda ya resimlerini çekip mail attım. Geri döndüler haklı olduğumu ama 2 yıl gibi bir süre geçtiği için. Bir yaptırım uygulayamayacaklarını söylediler. Kütahya2da ikamet ediyorum. Bursa uzak olduğu için, Tabii yağını falan burda attırdım. Bazı ufak tefek arızalarıda burda baktırdım. Duran kardeşleri aradım, öyle birşeyin omayacağını işte gerekli bakımlarımı yaptırmadığımdan bir şey yapamayacaklarını. söylediler.
Ben DURAN KARDEŞLER den şikayetçiyim. Motor alacakları da uyarıyorum. SAKIN ORDAN MOTOR ALMAYIN. BENCE...
---------- Post added at 16:12 ---------- Previous post was at 16:07 ----------
Yukarıda anlattığım sebepten ötürü yeni AKÜ almak istiyorum. ORJİNAL AKÜ yü nasıl bulabilirim. "Hatta Akü'nün üzerinde aküyü tutan aparta lazım." yardımcı olurmusunuz.
---------- Post added at 16:33 ---------- Previous post was at 16:12 ----------
Melih Kardeş Herşey için Teşekkürler, Herşeyi Çok Güzel Anlatmışsın. yazıları kopyaladım yazıcıdan çıktı alıp motorun bagajına koycam...
:43 BEAT CI
Aynı sorunları bende yaşadım. 2010 da sıfır aldım motoru, bayi mi yaptı yoksa direk Honda mı yaptı üzerinde dandik bir akü ile gelmiş. Ayak marşıyla çalıştırmayı denedim oda dişlide sorun verdi. İşin garip tarafı hala sorunları bitmedi.
Koskoca HONDA ya yakışmayan birşey bunlar bir ton para verip kalite diye alıyoruz. Ama olmayacak hatalar yüzünden ismini kötülüyor.
:43 BEAT CI
Arkadaşlar honda beat sele altı kilidini nereden bulabilirim acaba biligisi olan varsa cevap verirse sevinirim 2 aydır bulamadım. :(
Hero pleasure ilanimi suraya ilistireyim ben. Bu saatten sonra eli yuzu duzgun beat bulunmaz ama benzeri olabilecek bir sey var;
http://sahibinden.com/192818050
istanbuldayım beat motor arıyorum yardımlarınızı bekliyorum iphone 6 ile takas edicek arkadaslar var ise mesaj atabiliri ler
2 Yıl sonra tekrar selam alykm !
Honda Beat'imi (2010) "Eskişehir Özmert-honda" servisinde full bakım yaptırdım. Toplam 400 TL tuttu.
Fiyat bana biraz yüksek geldi. (Gerçi baya bir parça değişti) ama yine çok gibi. Bu konuda değişen parçaları listelesem fiyatlarında yardımcı olabilecek varmı ?
Mesela bir kaç kalemi yazıyorum bakın ;
Debriyaj kapağı :110 tl
Marş dişlisi : 45 tl
Ayak marş karşılığı : 35 tl
TAm Bak. İŞÇİLİK : 60 tl
Akü : 60 tl
Selamlar ben hero pleasure 102 cc olandan almak istiyorum da motoru eski activa ve beatlarla aynı diyorlar doğru mudur yani debriyaj kayış falan uyum sağlar mı motor yedek parça anlamında sıkıntı yaşarmıyım ?
elimde temiz bir honda beat var. gaziantepte km kırkbir bin km civarında garaj motorudur. iletişim 05551851919
fiyatı 16500 liradır.
ihtiyacı olan kaçırmasın.
resim ekleyemedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)