Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Beat
    Beat'ın sıfır km fiyatı 4000 liranın üzerine çıkmış.
    Bizim komşu kartal arabasını geçenlerde 3000 liraya sattı.
    Gerçekten honda fiyatları acayip yüksek tutuyo, hadi hayırlısı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2009 HONDA BEAT
    s.a ark.lar bir değil 2 sorunum var motorumda
    09 beat 1800 küsür KM.de
    hemen hemen her akşam 30 KM lik yol yapıyorum yazlığa gitmek için
    motorum ilk zamanlarda ÇİFT KİŞİ 700 800 KM deyken 83 84 GÖRDÜK !!
    son günlerde tek başıma uzun yolda 81e bile zor geçiyorum :( :(
    VEEEE
    80e gelince bi yerden çok kötü bi ses geliyor dahada anlamadim
    GAZI KESİYORUM 78 79 SEs gidiooooooo :( :(
    2 sorunuma yardımcı olurmusunuz :(

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    alla alla çok ilginç 1800 km motorda bir yerlere filan vurdunmu altını ve de nasıl bir ses demir demire sürter gibimi? biraz açarsan ona göre yardım edeyim

Motosikleti
    2009 HONDA BEAT
    dostum bende anlamadim sesi nasıl tarif edim bilmiyorumda korkutucu bi ses geliyor servise götürdüm usta bişe yok dedi kaldim öle yav bide çekişi iyi değil
    illa çıkar ya aradan bir tane oda bana denk geldi
    taksidi bitsin direk satacam

merhabalar ben beatimin ön farına beyaz ışık takmak istiyorum bu takılabilirmi takılırsa en uygun ampul nedir ve artıları eksileri varmıdır

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    kerdeş beyaz ışık olarak bahsettiğin xenon far olmasın.beyaz far 5 tl:D
    xenondan bahsediyorsan beyin ampül ıvır zıvırı çok en az 120 tl onlarda çin

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    bende activa var ama motorları aynı olduğu için burdan yardım alabilirim sanırım ,, motor yağı olarak ne tavsiye edersiniz birde ön takımdaki burçlar değişmiş motor ön freni sıkınca, frene basıp bırakıyomus gibi oluyo hafif zıplar gibi ne zaman geçer normal midir

2 servise gittim activalarda kineticlerde öyle oluyor dedi baya sasırdım bilmiyordum doğrusu
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

Motosikleti
    2009 HONDA BEAT
    son 2 3 gündür tekerlerden bi ses geliyordu zaten belliydi iş güçten tekerlere bakmak aklıma gelmedi
    derkennnnnnnnnnnnn bu gündüz ark.la beraber eve giderkennn arka teker sen saol indi motor hakimiyetini zor tuttum 59 km hızdaydık

derken 10 tl ye iç lastik değiştim iyimi
    gitti tuffup tube özellikli iç lastik

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:55 PM ----------

o içindeki sıvı mıvı bi işe yaradimi bilmiorum hiç ama 2 3 gün baya bi parçalamiş iç lastiği
    [COLOR="SeaGreen"]BU GÜNÜ HAYATINIZIN SON GÜNÜYMÜŞ GİBİ YAŞAYIN ÇÜNKÜ YARININ GARANTİSİ YOK ! ! ! [COLOR="Red"]( söz : y.K )[/COLOR][/COLOR] :pr:
    [COLOR="Red"]ve BASIN MAKİNALARINIZLA BASIN CC HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BASIN ! ! ![/COLOR] :pr:

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    ben tubless le değiştirecem activanınkini 35 liraya irc marka kaucuk lastik buldum yakonda değiştirmeyi düşünüyorum metzelder biraz pahalı gelecek şimdilik,, başka lastik konusunda yardımcı olacak arkadaş warsa fikirlerini beklerim

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    ırc iyidr kardeş acı frende ötör ii yol tutar diğer ucuz lastiklere göre türk malı

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ırc iyidr kardeş acı frende ötör ii yol tutar diğer ucuz lastiklere göre türk malı
    teşekkür ederm , yarın taktırırım sanırım fiyat uygun geldi , normalde tubless değil benim lastikler ama tubless e gecmemde bi sorun olmaz sanırı dimi

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    Alıntı mondial50tt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben tubless le değiştirecem activanınkini 35 liraya irc marka kaucuk lastik buldum yakonda değiştirmeyi düşünüyorum metzelder biraz pahalı gelecek şimdilik,, başka lastik konusunda yardımcı olacak arkadaş warsa fikirlerini beklerim

Walla dostum fiyat olarak düşüncen nedir bilmem ama iyi bi lastik istiyorsan irc ye falan bulaşma derim..Paran varsa sende benim beat'e aldığım michelin S83 modelini tavsiye ederim..Tanesi ortalama 80 lira falan ama üstüne lastik tanımıyorum bizim motorlar için..
    [B]OZAN GÜLMEZ[/B]
    [B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
    [B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    Alıntı unknown07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Walla dostum fiyat olarak düşüncen nedir bilmem ama iyi bi lastik istiyorsan irc ye falan bulaşma derim..Paran varsa sende benim beat'e aldığım michelin S83 modelini tavsiye ederim..Tanesi ortalama 80 lira falan ama üstüne lastik tanımıyorum bizim motorlar için..
    bahsettiğin lastik tubless değil mi bir de 1 ay arayla değiştircem lastikleri önce hangisini değiştirmemde fayda var

efsane_yusuf89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slm arkadaşlar uzun aradan sonra yanınızdayım yine,motorumda michelin sm 100 ve arka lastik olarak metzeler me7 teen kullanıyorum,gayet memnunum.tubeless e çevirdim lastikleri orijinal lastikleri kötüydü.arka amortisör patlamış motor çok sarsılıyodu:D servise sordum 95 tl dediler bende piyasada yan sanayi buldum yerli 30 tl ye aldım.patlak amortisöre göre çok güzel hatta çok çok güzel.:D.yağını değiştirdim castrol 10/40.filtreler yıkanıp takıldı.fren ayarları yapıldı.amortisör patlak olduğu için yağı aktığı zaman arka fren balatalarına gelmiş sanırım fren kötüydü.komple arka fren takımı temizlendi şimdi gayet iyi.motorda tek problem akü.h4 zenon var akü zayıfladı.çift akü bağlarsam ne gibi dezavantajı olur şarj sistemini etkilermi?

ya bu makinalar vergiden muafmı?

siz beat sorunlarını motor gücünü yani yaşadıklarınızı anlatmıyorsunuz ki sadece kalıplaşmış şeyleri tekrar ediyorsunuz bu motorunda hakkını yememek gerekir ama suzuki an 125 hem daha şık hemde daha ucuz hemde daha güçlü

walla honda serisinin en sağlam motoru denebilir öyle deil mi beyler heryönden güzel bi motor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 PM ----------

ya bi sorun olacak yazmayı unuttum kusura bakmayın ama beat en fazla kaç yapar hız konusunda
    07 WATAN ZEYTİNKÖY MEKANN

Arkadaşlar hepinize merhabalar. Ben de bi honda beat kullanıcısıyım ama. benim motorum yazlıkta. Ben istanbulda oturuyorum. motorum ise antalyada.eylülün 7 sinde beat ime kavuşuyorum sonunda anlıyacağınız. bişey sormak istiyorum. motoruna xenon deilde beyaz ampul uygulayan varmı ? osram marka beyaz ampullerin kaliteli olduunu duydum. sizin görüşleriniz nedir acaba ??

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Bir oto elektrikçisi senin işini görür hocam.
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    Alıntı deniz33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla honda serisinin en sağlam motoru denebilir öyle deil mi beyler heryönden güzel bi motor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 PM ----------

ya bi sorun olacak yazmayı unuttum kusura bakmayın ama beat en fazla kaç yapar hız konusunda
    Arkadaşlar 2 hafta önce beat ile bi gezi yaptım..Yaklaşık 1500km lik bi gezi..bu motorun ne kadar dayanıklı olduğunu görmeniz için size gezimi anlatan linki veriyorum..

http://www.scooturk.net/showthread.php?t=5135
    [B]OZAN GÜLMEZ[/B]
    [B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
    [B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler