Beat'ın sıfır km fiyatı 4000 liranın üzerine çıkmış.
Bizim komşu kartal arabasını geçenlerde 3000 liraya sattı.
Gerçekten honda fiyatları acayip yüksek tutuyo, hadi hayırlısı.
Beat'ın sıfır km fiyatı 4000 liranın üzerine çıkmış.
Bizim komşu kartal arabasını geçenlerde 3000 liraya sattı.
Gerçekten honda fiyatları acayip yüksek tutuyo, hadi hayırlısı.
s.a ark.lar bir değil 2 sorunum var motorumda
09 beat 1800 küsür KM.de
hemen hemen her akşam 30 KM lik yol yapıyorum yazlığa gitmek için
motorum ilk zamanlarda ÇİFT KİŞİ 700 800 KM deyken 83 84 GÖRDÜK !!
son günlerde tek başıma uzun yolda 81e bile zor geçiyorum :( :(
VEEEE
80e gelince bi yerden çok kötü bi ses geliyor dahada anlamadim
GAZI KESİYORUM 78 79 SEs gidiooooooo :( :(
2 sorunuma yardımcı olurmusunuz :(
alla alla çok ilginç 1800 km motorda bir yerlere filan vurdunmu altını ve de nasıl bir ses demir demire sürter gibimi? biraz açarsan ona göre yardım edeyim
dostum bende anlamadim sesi nasıl tarif edim bilmiyorumda korkutucu bi ses geliyor servise götürdüm usta bişe yok dedi kaldim öle yav bide çekişi iyi değil
illa çıkar ya aradan bir tane oda bana denk geldi
taksidi bitsin direk satacam
merhabalar ben beatimin ön farına beyaz ışık takmak istiyorum bu takılabilirmi takılırsa en uygun ampul nedir ve artıları eksileri varmıdır
kerdeş beyaz ışık olarak bahsettiğin xenon far olmasın.beyaz far 5 tl:D
xenondan bahsediyorsan beyin ampül ıvır zıvırı çok en az 120 tl onlarda çin
bende activa var ama motorları aynı olduğu için burdan yardım alabilirim sanırım ,, motor yağı olarak ne tavsiye edersiniz birde ön takımdaki burçlar değişmiş motor ön freni sıkınca, frene basıp bırakıyomus gibi oluyo hafif zıplar gibi ne zaman geçer normal midir
2 servise gittim activalarda kineticlerde öyle oluyor dedi baya sasırdım bilmiyordum doğrusu
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
son 2 3 gündür tekerlerden bi ses geliyordu zaten belliydi iş güçten tekerlere bakmak aklıma gelmedi
derkennnnnnnnnnnnn bu gündüz ark.la beraber eve giderkennn arka teker sen saol indi motor hakimiyetini zor tuttum 59 km hızdaydık
derken 10 tl ye iç lastik değiştim iyimi
gitti tuffup tube özellikli iç lastik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:55 PM ----------
o içindeki sıvı mıvı bi işe yaradimi bilmiorum hiç ama 2 3 gün baya bi parçalamiş iç lastiği
[COLOR="SeaGreen"]BU GÜNÜ HAYATINIZIN SON GÜNÜYMÜŞ GİBİ YAŞAYIN ÇÜNKÜ YARININ GARANTİSİ YOK ! ! ! [COLOR="Red"]( söz : y.K )[/COLOR][/COLOR] :pr:
[COLOR="Red"]ve BASIN MAKİNALARINIZLA BASIN CC HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BASIN ! ! ![/COLOR] :pr:
ben tubless le değiştirecem activanınkini 35 liraya irc marka kaucuk lastik buldum yakonda değiştirmeyi düşünüyorum metzelder biraz pahalı gelecek şimdilik,, başka lastik konusunda yardımcı olacak arkadaş warsa fikirlerini beklerim
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
ırc iyidr kardeş acı frende ötör ii yol tutar diğer ucuz lastiklere göre türk malı
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
slm arkadaşlar uzun aradan sonra yanınızdayım yine,motorumda michelin sm 100 ve arka lastik olarak metzeler me7 teen kullanıyorum,gayet memnunum.tubeless e çevirdim lastikleri orijinal lastikleri kötüydü.arka amortisör patlamış motor çok sarsılıyodu:D servise sordum 95 tl dediler bende piyasada yan sanayi buldum yerli 30 tl ye aldım.patlak amortisöre göre çok güzel hatta çok çok güzel.:D.yağını değiştirdim castrol 10/40.filtreler yıkanıp takıldı.fren ayarları yapıldı.amortisör patlak olduğu için yağı aktığı zaman arka fren balatalarına gelmiş sanırım fren kötüydü.komple arka fren takımı temizlendi şimdi gayet iyi.motorda tek problem akü.h4 zenon var akü zayıfladı.çift akü bağlarsam ne gibi dezavantajı olur şarj sistemini etkilermi?
ya bu makinalar vergiden muafmı?
siz beat sorunlarını motor gücünü yani yaşadıklarınızı anlatmıyorsunuz ki sadece kalıplaşmış şeyleri tekrar ediyorsunuz bu motorunda hakkını yememek gerekir ama suzuki an 125 hem daha şık hemde daha ucuz hemde daha güçlü
walla honda serisinin en sağlam motoru denebilir öyle deil mi beyler heryönden güzel bi motor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 PM ----------
ya bi sorun olacak yazmayı unuttum kusura bakmayın ama beat en fazla kaç yapar hız konusunda
07 WATAN ZEYTİNKÖY MEKANN
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Ben de bi honda beat kullanıcısıyım ama. benim motorum yazlıkta. Ben istanbulda oturuyorum. motorum ise antalyada.eylülün 7 sinde beat ime kavuşuyorum sonunda anlıyacağınız. bişey sormak istiyorum. motoruna xenon deilde beyaz ampul uygulayan varmı ? osram marka beyaz ampullerin kaliteli olduunu duydum. sizin görüşleriniz nedir acaba ??
Bir oto elektrikçisi senin işini görür hocam.
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Arkadaşlar 2 hafta önce beat ile bi gezi yaptım..Yaklaşık 1500km lik bi gezi..bu motorun ne kadar dayanıklı olduğunu görmeniz için size gezimi anlatan linki veriyorum..
http://www.scooturk.net/showthread.php?t=5135
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)