Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
merhaba gençler aranıza yeni katıldım .. 40 yıldır motorcuyum son 3 yıldır beatım var.10 saat boyunca bodrum -İST ARASI ÇOK RAHAT BİR SEYAHAT YAPTIM.. motorum 18000 de hiç bir sorun yok hepiniz rahat olun 90 sanı geçmeyin. kazasız seyirler dilerim..
Saydam yaa..Sarı beat diyorum başka da birşey demiyorum. Çok güzel olmuş ya. Sarı siyah da olabilir.
Cem10 beat iki kişi rampaya vurmazsan her yere girer çıkar yorulmaz bitmez. Ama Mert'e de söyledim ben 2 kişi yokuşta en sonunda kaldım çıkmadı. Cbfmi sonunda aldım ama gönlüm sizlerle. Darısı yenilemek isteyen arkadaşlarımın başına. Siyah pamuk gibi kullanılmış Beat isteyen varsa gıcır gıcır duruyor özelden ulaşsın.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
hımm tesekurler arkadaslar içim rahatladı gercektende sabırsızlanıyorum yola cıkmak için.....
Sevgili saydamsk, senin sarı Beat resimlerini şimdi gördüm.. Aman Allahım o da ne, çok şeker olmuş. Bu kadar yakışabilirdi, cidden harika..
Bu arada arkadaşlar benim Beat'deki benzin göstergesi sorununa el attım. Göstergede bi sorun yok. Depoda bir şamandıra var onu da söktüm. Şamandırayı kaldırınca benzin gösterge ibresi de kalkıyor ama ne hikmetse şamandırayı deponun içine geri takınca dolu göstermiyor. Sanırım ucundaki plastik parça içine benzin almış emin değilim. Hava kararmıştı ben de tekrar topladım. Geniş zamanda gene bakacağım..
Bir de arka tekerin orada bir hortum hava filitresinin içine girmiş, zanledersem yağ buharı ile filitreyi nemli tutmak için.. Pekiii; tam orada yani arka tekerleğin ilgili yerinde orada bulunan yağ miktarı da yazıyor. Bu yağ ne zaman ve hangi tür yağ ile değiştiriliyor bilen var mı acaba?
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
Honda Beat'in Siyah Rengi vaRmı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 PM ----------
Honda Beat Görünüş olaRak modifiye ypmak açısndan güzel bi motor ama seri dehil maximun 100 fln o da zor yanı bn alırsam dlyan gilera skipper falan die dşünuoRm ama zevk işte ;)
siyah-gri var..önü siyah ayak koyduğun yerden gerisi gri..tatlı bir geçiş var siyahtan griye
Arkadaşlar merhaba,
Siteye yeni katıldım. Tecrübeli beatçilere soracaklarım var. Ben beatimi yeni aldım. Aşağıdakileri cevaplarsanız sevinirim.
1- Dik yokuş inerken gaz tamamen kapalı ve her iki fren sıkılı mı olacak? Motor freni var mı?
2- Tekerlekler küçük olduğundan çukurlara dikkat deniyor. Bozuk ve hafif çukurlu tümsekli yollarda nasıl süreyim ?
3- Bazı yollardaki hız kesme bariyerlerinden (speed bump) nasıl geçilir?
4- Dik yokuşu tırmanınca yol 90 derece sağa dönüyor. Yokuşun sonuna gelirken gaz fren kontrolu nasıl olacak?
5- Gaz kesmeden arka frenle hız kontrol edilebilir mi ?
Şimdiden teşekkürler
selamlar bende bir Honda Beat kullanıcısıyım..
09 Beatım var hatta bugun ilk 1.000 km bakımını yaptırdım..
Gümüş Renkli..
mühendis09 : dostum evet tekerlekler küçük ben bile bazen zorlanıyorum..baktın Çukur o tekerleklerle kaçma ihtimalin yok Hızı kes ve çukura gir derim bişe olmaz..
Sert rüzgarlarda sert virajlara girme HELEde Çift kişi..
Gaz kesmeden hız kontrolunu benim en cok yaptıgım seylerden biri ve çok rahat kontrol edebiliorum..
Allah kaza bela göstermesin
1- evet..beat motor freni yapıyor. en dik yokuşta bile fren istemez.
2- beatte amortisor yetersiz. tümseklerde poponuz seleden kesilebilir. 4 parmakla fren yapıyorsanız tek parmağınızın tuttuğu gidon, tümsekte elinizden kurtulabilir, aman dikkat.
3- yavaşlayıp geçin. geçiş anında freni bırakın yoksa farklı malzemeden yapılmış bariyerlerde kayabilir ya da asfalta tekrar kavusma anında tekerlek kitlenip düşürebilir.
4- tecrube bu soru denedikce olur. icerden ya da dısardan donuşe göre, hıza göre değişir. frene ihtiyaç olacağını sanmıyorum. beat yokuşta hızlanamaz.
5- boşuna balata yer. fren motor gucuyle donen tekerleği de durdurmaya çalışacak.
Taş gibi motor ben de yeni sattım hayırlı olsun.
bişe dicem sinirlenerek buradan servisime :D
motoru götürdüm bugun ilk 1.000 bakımına
FAkat bakım sonrası ; sol kol ciklesi çıkıo yerinden çıldıracam ya
taş gibi sağlam cikle 0 motor
bir anda nasil yerinden oynar anlamadim giti
şuan YOL TUTUSUM çok kötü sol cikle sürekli avucumun içinden KAÇıyor
benm 2009 model honda beat var motor daha 1 aylık arka tekerde ki tekeri döndüren dişlilerin olduğu yerden bir şarıldı geliyo acabe neyden kaynaklanıyor olabilir mtor 1800kmde 2000de bakıma gidecek garanti sorunu çözer mi
2 kişi rampaya vurunca artcım da duyduğunu soylemişti. Rodajdan sonra bir daha sozu gecmedi
o şangırtı bende de oluyor debriyaj dişlisinden sanırım o ses çok rahatsız ediyor ama yapıcak bişey yok..
[B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]
Bende de var ya Ama birazda benim ilgisizlğim sanırım 10 binden beri sadece yağ değiştiriyorum 16 bindeyim . . .
Evet arkadaşlar son8unda geç oldu eklemem ama aynamı ve kaskımı taktım..Aynanın maliyeti 100$ dır..Kaskın Maliyeti ise 320€ dur..Aynalar sport scooterlar için üretilmiş vibrasyonu düşük performans modeli aynalardır.Sözü fazla uzatmadan sizleri resimlerle başbaşa bırakıyorum..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
Jantlarına ve ön farındaki ledlere hastayım zaten keşke boydan bir fotografta aynalarıda alsaydın kareye daha iyi gözlemker yorum yapardık .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:28 AM ----------
Jiglenin amacı motoru ısıtmaktır zaten tekrar ısıtmaya gerek yok.Motor freninde pek güvenme dik bayırdan inerken arka freni pompala sürekli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)