Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    Alıntı ruckerpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    jantlar güzel olmuş benimde aklımda böle bişi war srpeylemi boyadın yoksa kompresorle filanmı ?
    walla rucker lastikleri sipariş etmiştim geldiğinde lastikleri söktürdüm önce lastikçide taktırdım sonrada boyacıya yolladım egsoz ve jantla boyandı yağlı boya ile..oto boyacı boyadı walla,ne yöntem kullandı bilmiom..zaten boyacı tanıdıkdı para bile almadı benden )ama zaten boyanın tutması için önce sağlam bi zımpara yapmak gerekiyo rucker..

şimdi önümdeki planda 1 ay sonra antalyaya götürüyom motoru...orda biraz karbüratörle oynucaz bide debriyaj bagalarını hafifleticez..motor kalkışı baya bi farkedicek,tabi hız da ortalama bi 10km/h gibi bi artık bekliyorum..zaten şu anda da düz yolda 90-95 görüyorum..

bide ön grenajla ilgili bikaç görsel planım war bazı özel dizayn hawa girişleri düşünüyorum..en son olarakda mavi üzerine bi sedefli beyaz boya attırcam..o süpper olcak işte...ışığın geliş açısına göre renk beyaza doğru dönecek ;)...işlemler bitince fotoları upload ederim yeniden..

bu arada lastiklerimde buzmotor dan geldi izmir'den..takım fiyatı 140-150 ye maloluyo..daha rodajı bitmediği için lastiği çok zorlamıyorum şu anda...rodajı bitince performansı konusundaki izlenimlerimide belirtirim..

bu arada bide sizin fikrinizi alayım:lastiklerdeki bu michelin yazılarını bi beyaz oto akrilik boya bide sulu boya fırçası alıp boyayım diyorum..beyaz beyaz...ne dersiniz? nası olur sizce?
    [B]OZAN GÜLMEZ[/B]
    [B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
    [B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    Annown dostum buyuk yapı marketlerin (bağhausta var) oto bolumlerinde tekerlek için üretilmiş kalemler var bir kaç renkte. Kalınca markır kalemler gibi duruyor. Bunlar lastiklere şerit ya da yazı yazmak için üretilmiş. 5-6 lira fiyatı var.

Gençler piyasada akü bulamadığımdan bugün akümü garanti için hondaya götürüyorum bakalım ne olacak? Aynı çakma markadan varmış ellerinde. O kadar tuhaf ki bu marka ve model akü internette bile yok. Öyle bir boy ayarlamışlar ki hiçbiryerde bulamadım. Özellikle yuasanın 7 amperliği çok büyük geliyor. Gene çakma aküyü alıcaz servisten gibi. Ama para vermem. Öyle bir durumda tadilat yapar büyük akü koyarım daha iyi.

Annown dostum akü linkindeki yardımın için teşekkür ederim.

Senin elindeki akünün kod numarasını söyler misin ya da netten bulup birebir aynısının linkini gönderir misin? Beni bir türlü bulamıyorum bahsettiğin yuasa 7 amperi. Mesela şu linkte var bi tane.

http://www.otoparkim.com/wp-content/...icesitleri.pdf

Ancak bizim çakma, rezil, dandik, ...tan akünün boyutları şu şekilde:

En: 5,7 cm
    Boy: 11,6 cm
    Yükseklik: 13 cm

Linkteki 7 amperlik akülerin boyutları ise:

En: 7,6 - 6,1
    Boy: 13,7 - 15,1
    Yükseklik: 13,5 - 13,1

Linkteki 5 amperlikler:

En: 6,1
    Boy: 12,1
    Yükseklik: 13,1

Boyutlarında..Bu aküler bizim kutuya çekiçle çaksan girmez ya nedir bu işin mantarı?

Gittim bugün, Hondada biraz uğraştırdılar ama akü siparişi verildi. Çarşamba teslim alacağım. Yuasa ya da bizim çakma, rezil, dandik, ...tan akünün aynısını gönderiyolarmış şans işiymiş. Ben güvenmiyorum gene de gelecek akünün de ömrü 5 ay olabilir aynısı gelirse.

Bu arada bizim çakma, rezil, dandik, ...tan aküyü gugıldan aratıyorum yazdım arama çubuğuna "çakma, rezil, dandik, ...tan akü" diye orda adam gibi bir bilgi yok. Nerden bulup takmışlarsa.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    jr. abi walla benim burdaki oto elektrikçi arkadaşa ben bıraktım nası yaptıysa adam yuasanın 7 amperlik aküsünü yerleştirmiş oraya..sanki yuvayı biraz esnetip genişletmiş gibi geldi bana...serviste belki fazla uğraşmamışlardır..çünkü ben alnayadaki hondaya sorduğumda bile onların elindei 7 amperlik aküyü sığdırdılar ama ben daha iyisi olsun diye yuasa aldım..baktın olmuyo abi akü yuvası yaptır değiştir eskisini..o kolay iş..hiç olmadı abi koltuğun altını kullanmıyosan oraya koydur bağlattır abi...
    [B]OZAN GÜLMEZ[/B]

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    alt tarafı kullanıyom annowncum yaa. lastik tamir spreyiyle kask filesi var. zaten garantideyim henüz. sen bir ara bana boyutlarını gönderirsin söktüğün zaman. Saol.

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    tamam jr. abi..bende zaten şimdi aküyü değiştircem işte..alanyadaki bayiye bi gelsin,bayi tanıdık 8amperlik denicem olursa onla değiştircem..
    [B]OZAN GÜLMEZ[/B]

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Evren abi honda umarım yuasa aküsü gönderirde rahat edersin sıgmaz filan diyede dusunme plastik bişi sonucta zorlayarak her türlü akü girebilir
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    hemuhmuh insallah Mertcim bakalım olmadı seneye kışa bi daha. bu arada dipnot "beat" in sözlük anlamları geçmiş eski sayfalarda. Bence "döwmek parçalamak" değil de "tempo, ritm, hayat ritmi, kalp atımı" gibi manalarda koymuş olsalar gerek. Hortlattım tartışmayı. Mertçim bak annown beyaz sedefli boya yaptırcakmış demek ki oto boyacılarda war ama bence seninle tasarladığımız "tapsikrıt" sistem daha iyi. Yapalım bu proceyi koyalım fotoları şurya arkadaşlar alkış tutsun =)

Araç muaynesinden geliyorum. randevulu sistemle muayne 1 saatten kısa sürüyor ama henüz kimse farkında değil orada öğrendiler. zamanla o da şişebilir belki. Ben randevu yokken tam 9,5 saat sıra bekledim.

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    antalyada en çok tutulan motorlardan biri modfiyeye uyumlu bir motor yakıt olarak cimri.2009 modelleri ayrı bi görünümü var.antalyada pembe-fıstık yeşili-sedefli beyaz-sedefli pembe renklileri çoktur az parayla süper görünen motor.birde xenon 600k veya 8000k taktırdınızmı tadından yenmez

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    enes saol katılım için. hoşgeldin

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    ne yani beatle düz yolda 90 95 mi görüyorsun vayy be süper

madem antalyala arkadaşlarrın resim ekliceği yok ben ekleyim
    Buyrun netten topladığım antalyalı beat manzaraları

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ya bi geçiş motoruna bu kadar masraf neden acaba anlamıyorum. mesela o kadar boya kaporta modifiye parasını ustune koysan cbf alırsın ya. antalyalılar hakikaten aşıklar bu aletlere demek ki.

Motosikleti
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bi geçiş motoruna bu kadar masraf neden acaba anlamıyorum. mesela o kadar boya kaporta modifiye parasını ustune koysan cbf alırsın ya. antalyalılar hakikaten aşıklar bu aletlere demek ki.
    abi aşk değilde daha çok piyasa sanki bu arada CBA çok saol fotolar için

biraz daha ekleyim
    saoalsın rucker...

Motosikleti
    belki biraz abartılılar ama turkuaz rengi ve siyah olan iyi bir çalışma yapmış bu arada hepsinin aynasız olması dikkatleri çekiyor CBA sen kaç binde sattın beatini birde vitesli bir şey niye düşünmedin dylana geçtin yaşlarımızın yakın oldugunu düşünerekten sordum bu soruyu çünkü bu yaşlarda vitesli bişi isteniyor genel olarak senin dylanı tercih etmenin sebebini merak ettim

bazıları gerçekten çok abartı ama aralarında çok güzeller var..
    ben 19bin kmde filan sattım, ya aslında ben tam bi dylan manyağı olduğum için aldım.şöyle anlatıyım ben 2004 de beati aldıktan sonra bi bakım için servise gittiğimde (2005 senesi) vitrindeki siyah dylana vurulduğum için gözüm başka motor görmedi..Birde ne bileyim ben pek vitesli sevmiyorum,seviyorumda gazı açtınmı gidecek bişey olsun istediğimden öyle bişeyinde beni aşacağından dolayı hiç bakmadım bile desem yeridir..
    Bi ara cbr125 baktım onuda çok ince olduğu için birde herkesde için vazgeçtim, vazgeçmedim bile şöyle bi göz ucuyla inceledim geçtim yani. :
    Birde scooterı sevmem herhalde beni dylan almaya itti..
    Yazları yazlıkta scooter güzel oluyor vitesli pek hoş olmuyor..sağa sola giderken site içinde vitesli pek iyi olmuyor..Bu dertten yakınan yakın arkadaşlarım var hatta bitanesi site içinde binmek için 2.el mondialin bi 50 cclik scooterını aldı..

Ha bu arada benimde yaş 22

Motosikleti
    Derbi GP1 250

...

Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla abi bak sana en basit örneğini vereyim..bu motorum için sadece parça geldi kayış gelid falan değiştirdim bazı ayarlarla oynattırdım ve sadece benim mavi melek için karttan çektirdiğim rakam 325YTL...düşün artık bendeki bu motor aşkını...ben bu motora belki senede 1 milyar masraf yaparım ama bunun farkınıda benim motora binice görürsün...o konuda da iddalıyız...bide abi bendeki scooter aşkı şurdan geliyo..bak abi yurt dışına öle bizimki kadar super sport manyağı adam yok caddelerde..adam şehir içine 1000 lik motor alıyo ama hiç düşünmüyo nerde o kadar gaz yicek yol warki şehir içinde..hadi 600 lük olsa nese ama 1000 lik aldım demek için alıyo adam..ondan sona biraz kullanıyo daha doğrusu tam anlamıyla kullanamadan çoğu zaman rodajı bile tamamlanmamış motorlar çok satılıyo burda bu da 2.el taliplerine yarıyo tabi...ama yurtdışında adamlar alıyo aeroxu gilerayı ve bilimum scooter çeşitlerini ve yoktan varediyolar resmen..şahsen bende bu scooter aşkı ordan war..ben beate binerken kullandığım mont bile alpinestar abi,585 YTL...Neden ama..biz bu işi önemsiyoz..ama adamlarabakıyom çakma montlarla geziyolar supersportların üzerinde...bu aşk bence işi biraz daha ciddiye almaktan kaynaklanıyo..mesela ben abi bi en fazla 3 sene sonra bi Suzuki GSR600 yada Bi Honda CBF600 Hornet kesin çekicem altıma ama şimdiki beatimi kesinlikle satmıcam...çünkü onun bendeki yeri bambaşka...

bu arada jr abi siz yazın benim projeyi bitince bi görün ;) number 1 olcak walla...

Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    antalyada en çok tutulan motorlardan biri modfiyeye uyumlu bir motor yakıt olarak cimri.2009 modelleri ayrı bi görünümü var.antalyada pembe-fıstık yeşili-sedefli beyaz-sedefli pembe renklileri çoktur az parayla süper görünen motor.birde xenon 600k veya 8000k taktırdınızmı tadından yenmez
    walla enes boya işinide yaptırırsam sen tam benimm motoru tarif ediyon walla yaaa
    [B]OZAN GÜLMEZ[/B]

Ön sol grenaj ın sıfırı varmıdır?varsa ne kadardır fiyatı çok pahalı değilse yenisini alalım boya atsan bile çizik yerleri belli olur

Motosikleti
    honda beat
    sllm millet

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    selam siperdo

annown benim demek istediğim şu, mesela ben de bu motora aşık olarak aldım ama gücü yetersiz geldi hemen sıkıldım. Şimdi aküsü bitti, ona bile para veresim yok. yani 400-600luk makinelerden bahsetmiyorum da en azından iki kişi 90-100 le seyahat edebileceğin 125-150 lik daha konforlu eletler var. o kadar para harcayıp tipinin guzelleştireceğime, biraz daha güçlü, konforlu, uzun yola bile gelecek ömürlük motora binerdim. ha karizma olayı dersen; daha guclu bir makine, kuryelerin tercih ettiği motor bile olsa (kurye arkadaşlar alınmasın. burada bahsetmek istediğim kurye motoru diye ybr cbf beğenmeyen kişiler var bense her motora tavım) her zaman daha karizmadır. bunu anlamıyorum demek istedim. sanırım sizlerin oralarda bu motor cok populer ve fazla rampa falan yok ki altımdaki motor zayıf ya da ufak demiyor, arayışa girmiyorsunuz. Bense rampalar ve bozuk yollar dışında motoruma aşığım ama yeterli değil.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler