ayıpsın jr. abi ne zaman istersen.. ;)
ayıpsın jr. abi ne zaman istersen.. ;)
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
Yeni üretilen Beat'lerin gücü azaltılmışmı yoksa benmi yanlış görüyorum.
HAYIRRR!! DAHA YAVAŞ OLAMAZ!!
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Yaa İstanbulda olmak vardı deliricem =) Gelip alacak tecrubem yok siz efe hondaya gönderin ben burdan alayım
Mrba .. Beyler bn 15 bin oLdu Honda beatın Kayışını Deqiştirdım Motor hem yawasladı hemde motor cok titremeye we kalkarkan sanki atıor titremekden ndn acaba ¿
kac para werdin doğukan kayışa? (sonunda biri deiştirdi)
dogukan debriyajını ve silindir bilyalarını baktır aynı olay benim başıma gelmişti geçen yaz kalkarken boğuluo gibi oluo deil mi?
28 fln olması lazım jr.
Kınqsemo ya bogulmuorda gıderken motor ornegın sabit 30 la gidorsan sonra bırden gaz werınce motor kendını sasıor ole arkdaslarım sordum Pislik war dedıler onumu dıorsan ¿
oh bee!! =)
Peki orijinal mi bu kayış doukancım, serviste mi 28 lira?
Gençler 5 amperlik akü ben bulamıyorum yaa. ya 4 ya 7 var. Tam bizimkinin boyutunda olan ve kullandığınız bir akü markası söyler misiniz?
jR Ewd Hondaki fiyatı
dün motoruma sipariş verdiim lastikler geldi,michelin S83 3,5-10 ölçüsünde..onları taktırdım sonra bide jant ve egsoz boyandı..aküsü yenilendi..geçici bi servisin aküsü ile...yeni yuasa akü siparişi verdim o gelicek..2 yane yuasa 12v 7 Amperlik..
2. olanıda koltuğun altına monte ettircem..haftaya cuma jant şeritleri çekicem..ama mavi renk ile fıstık yeşil arasında takıldım.mavi olursa sadece geceleri görüncek ama fıstık yeşil olursa her zaman görnecek..sizinde fikirlerinizi bekliyorum..yaza zaten ön ve yan grenaylarda bikaç boyama yapcaz bide sedefli beyaz boya attıımmı üzerine
harika walla..bakın bakalım nası olmuş:
sizce hangi renk jant uygulaması iyi olur benim beat için?
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
arakadaşlar ben bu yazın başında honda beat almayı düşünüyorum boyum 1.78,1.80 civarı kilom 70 kg acaba yokuşlarda problem edermi 2 kişi binsem bile beni çıkarırmı
erikli, hocam biz 3 kişi dik yokuşu çıktık ve bnim boyum 1.81 65 kiloyum çok rahat yokuş,bayır her yeri bana mısın demio performans süper..
annowncum hayırlı olssun lastikler. lacivertle beyaz gitmez fıstık daha iyi.
akü konusunda şu linkte bir sorum var bilen arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...tavsiye-2.html
cevapları oraya atın oradan takip edeceğim.
vayy lastikler çok iyi bu arada jantlar siyah süper olmuş nasıl yapdın bende siyah düşnüyorumda
Fosforlu sarı yap abi ,, örnek resimdeki gibi....
jantlar güzel olmuş benimde aklımda böle bişi war srpeylemi boyadın yoksa kompresorle filanmı ?
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)