cba dostum saol ben de nerde kaldı diyodum =) 600 nerde 25 nerde ne güzel motur bizimkisi ya. Kayışla performansın ne alakası var ki ya nası yani?
cba dostum saol ben de nerde kaldı diyodum =) 600 nerde 25 nerde ne güzel motur bizimkisi ya. Kayışla performansın ne alakası var ki ya nası yani?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Alakası bildiğim kadarıyla performans kayışları ya daha ince yada daha kalın oluyordu, bide daha gergin oldumu performansı arttırıyormuş..
hmmm iligincccccc =)..bunu bi araştıriym..mantııma gore mevcut kayış sıyırmadan görev yapabiliysa bi farkı olmaması lazım cunku. ama incelik kalınlıa gore koni uzerindeki saa sola hareketi çabuklasıyosa olabilir aslında..derinlemesine dalmam lazım eywallah cba dostum..butun başlıkların dostu =)
Aynen evren abi bu kayış işine yoğunlaşım olmadı imalatını biz yapalım deriden filan
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Dostlar benim Beat'te Kevlar kayış var,bakımını aksatmam Castrol kullanırım ve yakıtı Shell'den alırım...Dün hava çok güzeldi ve yokuş aşağı tam 98-100 arası birşey gördü...Aynı yokuşu 30-35 ile çıktı tabii...
mertçim düze ne gerek war arkadaş çok teknik annatmış. 30-35le çıkıleybıl bi yokuşmuş. bence dediği değerler görmesi normal. bence boşuna kasmayalım bu motorun gideri bu..kırmızı çizgiden bahsetmiştim. doğukanın motor gibi gitmez sonra o kadar yırtarsan
mondiz kardesim paylasım icin saol
evren(jr.) abi kayışın bir ufakta bir etkisi varmı diye dusunmustum ama ne kadar olabilirki sende haklısın
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
ya abi nedir bu kayış kayış:D kurban olayım al bi dayco kayış tak gitsinn babalar gibi ben demiyorum halk diyor
mevlut hocam tudeylerde de akü zayıf mı ya bi de ayak marşı war mı?
her ikiside var abi akü aslaa aslaa öyle hiç bir sorunla karşılaşmadım o sorunlar gerçekten activa ve beatlerde vaer
Bizim akünün amperajını bilen war mııııııııııııııııııııııııııı? (biliyorum uzerinde de yazar klawuzda da wardır ama bilen war mı) boş'un sulu akulerini buldum 30 kaat civarı..kuruyu sorucam baska yerlere
evren(jr.) Bnm motorun gecen 16 bın bakıma soktum yagını bujısını kayışı hepsı deıyişti eskisi gibi canavar oldu yani motor kendıne qeldıe
İyi çok sevindim doukan kardeşim. Güle güle bin. Yağsız bırakma canavarı.
jr abicim bizim beatlerde orjinal akü 12V 5Amper ve sulu akü...ama akü alacaksan biraz daha parlak ışık versin diosan kendi orjinal akü yuvasına 12V 7amperlik bi aküyüde yerleştirtebiliyosun..ona imkan veriyo akü kutusu..yanie en azından bende öle oldu..Şimdi yarın 2. aküyüde alcam koltuğun altını kullamıyom oraya koydurup seri bağlatcam ama 2. aküm 9Amperlik olcak ;) ..olcak benim akü 16 amper ) bide xenon war...artık düşünün siz verdiği parlaklığı ;) yani ortalam 3 kat daha fazla parlaklık demek bu ) Ve düşünürsende aküde yuasa derim jr abicim...alırsanda kuru tip bakımsız akü al derim..en sağlıklısı..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
annown süpersin dostum.
-peki fiyatı nedir bahsettiğin kuru yuasa 7 amperlik akünün?
-paralel bağlatcam demek istedin sanırım..seri baalarsanız 24 volt eder. BUM!
-Ama fikir dahice. Ayrıca 7 amperliğin oraya uyduğunu söylemen çok iyi oldu tamamen boyutlar aynı mı 5 amperlikle?
Arkadaşlar benim motor yere düşmesinden dolayı ön sol grenaj çizildi bu parçanın orjinalini bulabilirmiyiz.
tabikide bulabilirsin servise git stoklarında vardır büyük ihtimal hemn takarlar...
cevap_1 = Walla abicim fiyat olarak ortalama en fazla 50-60 ytl olur..daha fazla isterlerse verme yoksa kazıklamış olurlar
cevap_2 = bağlantı konusunda haklısın )
cevap_3 = hemen hemen aynı gibi..tabiki bikaç cm daha büyük en boy bağlamında ama zaten jr. abicim bizim akü kutularının üstünde sabitleme sıkıştırma için sabitleyici akü kutusunun vidalı kafası olduğu için usta birinin işçiliğini de bu işin içine katarak işlemi tamamlayabilirsin..
Şimdiden hayırlı olsun akün jr. abicim ;) Zaten motora bi xenon taktık ondan sonra başlarda yaşadığım elektrik aksamı sorunlarını çözcem die oto elektrikçi gibi oldum çıktım walla.. )
walla dostum ahmet antalya taraflarında olsan buralar beat cenneti olduğu için sana çıkma bi parça bile bulabilirdik ama uzaktaysan yapabileceğim bişey yok servse gitmeni tavsiye etmekten başka..
yada sorun sadece çizikse sadece bence boyat derim aynı rengine..çünkü bilion bizim motorların belki parça fiyatlarını,çok pahalıdır plastik meretler
bende de aynı sorun olmuştu,tanıdık bi oto boyacı abim wardı ona gittim çok güsel halletti...tabi bu dediklerim sadece çizik için..sorun bide kırık yada çalama warsa değişir gitsin derim..
Arkadaşlar dün motorumla 50km hızla seyir ederken lastiğim eskiydi maaşa kadar değiştirmek için beklerken dayanamadı ve yolda yarıldı..Biraz salladı ama güvenli bi şekilde yavaşlayabildim..Artık lastiğimi değiştirmenin zamanı geldi..şimdi size arasında kaldığım bu 2 modeli kıyaslamanızı istiyorum..
Honda Beat'im için sizce hangi lastik????:
Pirelli SL26
3.50 - 10 59J reinf TL
28 Euro (Teki) (Pirelli SL26 bugün pirelli bayisine sordum çiftini 120YTL ve 5 taksit yapabileceğini söyledi..)
Michelin S83
3.50-10 51J
70 YTL (Teki)
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
Annown kankamsın ya saol
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)