ŞŞŞTTT HEEÖÖYY!!! ölü başlık!! bi tane kayış değiştiren yok mu?
ŞŞŞTTT HEEÖÖYY!!! ölü başlık!! bi tane kayış değiştiren yok mu?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
http://www.sahibinden.com/simdi_hond...XQQdisplayitem
ne bu yaww tam 4000 tl ye yuvarlamışlar valla yuh artıkk..
yuhaaa bu ne ya bu motorun bu kadar para eden bir tarafıda var biz mi bilmiyoruz acaba . . .
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Hocam 4.000 Lira'ya burada sıfır CBF 150 + Lazer kask veriyorlar...
Oha oha ankarada 3870 ama masraflarla 4070 oluyo. Çok sinirliyim bedawaya satıyorum motorumu wazgeçtim-geçecem bu işten artık. Motorlarınızın kıymetini bilin arkadaşlar. Mert cbf 3980 oldu.
NOOLUYO YA!! Aktiva biğtten paalı olmuş bi yannışlık olmasın bu işte 3960 yazıyo orda
heralde honda servisten cekiyodur arkadas..cbrlerde falan oluyo aşşaada bu yazı
uzun bi aradan sonra tekrar merhaba arkaşlar ;) naslsnz bklm görüşmeyeli neler yaptınız motorlarınıza varmı bi modifiye fln ;)))
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
YÜKSELİŞ HONDADAN DEV KAMPANYA
2009 MODEL HONDA BEAT
ANAHTAR TESLİMİ(PLAKA RUHSAT SİGORTA DAHİL)
AXESS - WORLD CARD - BONUS - MAXİMUM
PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİT
1000 TL nakit 500 TL x 6 taksit
ARAYIN GÖRÜŞELİM
NOT: YENİ RENKLER STOKLARIMIZDADIR
veriyor adamlar plaka masrafları dahil yani.
plaka ruhsat zaten 200 tutsa normal fiyata bunu ekle oraya geliyo zaten.
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
vayyy cba cım on numara olmuş ya ama ben aynısının aynı boyutta kırmızını istiyorm bende gidiyim matbaacılar yapmaz dimi? bide kaç kuruş ortalama? bu aradada beate 4000 milyar verilmez yaa çok para onun yerine çok güzel 2 el cbr alırsın 0 cbf alınır lütfen kızmayın beatciler benim görüşüm
cba kardeş süper olmuş yaa bak bütün imdadıma sen yetişiyorsun allah razı olsun senden valla işte bende aynısının aynı boyut kırmızı arıyorum matbaacılar yaparmı? bu aradada beatciler benim görüşüm kızmayın ha sakın ama 4000 tl beata çok verilmez ya o para 2 el temiz cbr 125 cbf 150 0 alınır tabiki zevk olayı farklıdır
aa bu olmadı üzüldüm valla ya o delik kıırk için:( reklamcılar yapar diyorsun 10 15 dk oke peki boyutlarını nasıl ayarlıyorlar? nasıl yapacaklar bende pek bilmem kaç boyut yaptırım
hocam git motorunla onlar yapar uygun bir şey
aynen öle bursalım katılıyroum sizlere en kısa zamanda gidip hallettirip resimlerinide paylaşırım bu arada gemlikdenmi ikamet ediorsunuz?*
yok pendiklim bursanın içindenim ama gemlikdede motorcu arkadaşlarımız vardır
yaa gidin alın servisten. uuraştıınıza deemez. kac para olcak ..k kadar stikır?
abi serviste bulunduğunu sanmıyorum siparişle gelir belkide ama reklamcı daha ucuza yapar gibi geliyor .
servise gittim bugün pendik güngöre ama kapalıydı başka zamana kadar bu arada ruckerpark sen pendiklimisin vayy bende pendik tanışmak isterdim;)
Mertçim kesin vardır serviste o stikırlar. Hondanın butun modellerinin altında war o yazı nerdeyse ya. O yazı karakterine uydurmanız lazım honda markasının güzelliği o yazının şeklinde görüntüsünde. reklamcıya yaptırılacak iş 1 sene sonra kawlar kışı yedi mi çatlar solar bozulur. Benim çok işim oluyo reklamcıyla biliyorum. Senin için sedef rengi sprey araştırdım ama henüz bulamadım. Sanırım piyasada yok ama arıyorum raslarsam bildiricem.
Ben motorumu satmaktan vazgeçtim arkadaşlar. Yeryüzünün aynı anda hem en ekonomik hem de sağlam motoruna biniyorum. Sadece motoru zayıf diye ya da çevremin "heybetli motor al" baskısıyla ya da insanların sukutırları motordan saymamaları gibi önyargıları nedeniyle honda markasından ve gıcır motorumdan, en önemlisi sukutır esnekliğinden şimdilik vazgeçmeyeceğim. Dertsiz başıma dert alamam. Bütün gün kontak kapanmadan çilemi çekiyo saat gibi maşallah olay budur.
Şimdi sorular:
-Benim yakıt tüketimim 2,73 lt/100 km arkadaşlar var mı benden iyisi hadi bakalım =)
-Benim akü şarj olmuyor rakırmert arkadasımın dediine gore aku garantiye girmiyomus sokabilen var mı?
-kuru aku markası ve fiyatı onerin bana bu canavara biraz elektrik lazım.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)