boyayıp boyayıp satıyorlar cba 2009 filan değil o mavi 600 rr da öyle fuardaki hep boya jantlar boya motor blok kapağını boyamışlar o kadar
tabi canım stickerları bide jantla debriyajın kutusunu siyah yapmışlar ama hoş olmuş benim hoşuma gitti
bende beat varken kaç sene jantları boyatcam diye uğraştım bi türlü yaptıramamıştım adamlar şimdi siyah satıyolar bendeki şansa bak
jantlarde tam şeritlik olmuş yanii
REV'IT H20 STRADA MONT (WATERPROOOF)
http://www.gungormotor.com/urun-763-...MONT_YENI.html
ÖZELLİKLERİ :
Revit Strada H20 Mont
-Kalitesi ve fiyatıyla tam anlamıyla yüksek performanslı 4 mevsimlik bir monttur
-Çift kattan oluşan montun her 2 katı da çıkartıldığında 4 noktadan havayı doğrudan içeri alır
-Bu sayede yaz aylarında da rahatlıkla kullanılabilir
-Cordura ve Schoeller- Dynatec dış kumaş
-Hydratex iç malzeme ve omuzlarda kevlar kumaşla çok kullanışlı ve dayanıklıdır
Fiyatı: 404 YTL
ALPINESTAR RHOMA DRYSTAR MONT(WATERPROOF)
http://www.otosever.com.tr/pinfo.asp?pid=291
ÖZELLİKLERİ :
RHOMA DRYSTAR JACKET
· Aşınmaya karşı PU kumaşla birlikte 600 Denier Poly kumaş kullanılmıştır.
· 100% su geçirmez(waterproof) ve havaalan kumaş.
· CE Sertifikalı çıkabilen dirsek ve omuz korumaları vardır.
· Ürünün arkasında ayrı bölmede sırt koruması mevcuttur.
· Renkler : Siyah, Siyah/Mavi, Siyah/Kırmızı
-Fiyatı 585 YTL
Motorum bi honda beat..scooter da olsa sonuçta 2 teker ve kazası büyük motor kazasına eş değer olabiliyor bazen..Bu yüzden kaskımla olsun yeni alcağım montla olsun güvenliğime her zaman önem veririm..Şimdi sizlerden ricam bu montlar hakkında bilgisi olan kullanan warsa bu montlar arasında bana bi kullanım kıyaslaması yapmanız ve tercihimde bana yardımcı olmanız..Malum mont alıyoruz ve bu konuda fazla bi bilgim olduğunu söyleyemem..Bu yüzden burdaki tecrübeli abilerimin yardmına ihtiyaç duydum..Sizce Hangisi benim için daha kullanışlı olur..??Yorumlarınız ve tavsiyelerinizi bekliyorum..Fiyat konusunda bi düşüncem yok çünkü kendi güvenliğim söz konusu olduğu için maddiyat benim için iki planda ve ortalama 2 sene içerisinde minimum bi 250 lik motor alma düşüncemde war..Niyetim 500 lük ama nasip kısmet bakalım..Bunun için ileride de benim için kullanışlı bi mont olsun diye düşünüyorum..Ve bazen haftasonlarında da arkadaşlarımızn büyük motorlarıyla çevre şehirlere geziler düzenliyoruz..Antalya ve çevresine..Şimdi bu verileri de ele alırsak hangi model ağır basıyo sizin tercihinizde? Ben de Alpinestar Rhoma Drystar...,Ya sizin Tercihiniz Hangisi Olurdu?
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
şark aldım 180 gayme..140a bıraktı bence yeterince iyi korumaları falan..
Şiir yazdım:
Beat için o fiyatlar fazla derim..
bilmem dooru mu? yanlış mı derim?
o montlar hakkında bilgim yok annown kardeş..
zaten ben anca bu kadar yardım ederim =)
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
sllm beatçi kardeşler
arkadşlar yeni modifiyeli beatlerle piyasaya çıkıyozzz
beklerim antalyalı beatçi kerdeşlerimi
resim bekleriz yanlız
antlayada fena modlu beatlar var
seviyonuz valla faça yapmayı :=)
walla jr abicim öncelikle tavsiyen sonrada şiirin için çok ama çok teşekkür ederim...ama zaten abicim biliom beat için çok ama en fazla allahın izniyle minimum bi 250 lik twister yada yapabilirsem en iisi bi suzuki 600 lük naked alma düşüncesindeyim..suzuki naked için ancak 2 sene beklerim en fazla ama..yani bu tercihleri yapmamda birazda ileriyi düşünmek yatıyo altında.. ;)
Warmı başka bu konuda bilgisi olan şu iidir diyen ? yardımlarınızı bekliyorum..
bu arada bende bugün emrah kardeşimle konuştum antalyadan..şu anda ıspartadaymış ama mart sonu antalyada olcakmış..ve bende motoru onla birlikte götürüp sağlam bi faça yapmayı planlıyom o zaman koyarım resimerini ;) Tabi bu arada cem kardeşimden de destek almayı düşünüyorum..gerçi bayadır buralarda yok cem(erfer)..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
yaw iki montta aynı kategoride, bu yüzden üstünde hangisiyle daha rahat ediyorsan onu tercih et derim.. sonuçta scooterla bu montları kullanırken tek problem kat kat giyinmek yüzünden hareket zorluğu.. büyük motora geçtiğinde kollarından çok bedenin çalışıyor.. bu yüzden pek fark yaratmıyor.. fakat scooterda kollarının rahat olması en önemli nüans.. ben revit kullanıyorum altımda 800cc touring.. montumdan gayet memnunum..
bende ilk bursada faça işine gircem ama benim planlarım airbrush üzerine daha çok
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
oo renklenmiş buralar. satamadım gitti şunu. goturup antalyada satacam ha.
gene boyamışlar koymuşlar hondanın siteye cihazları =)
mert baktın mı dediim renk spreye war mıymış?
bu arada bugun akusu sokulmus mondi 100 kh ı kiksıtartla tek denemede calıstırdım ya o benim bittiğim andır.
annown kardeşim cok para ya o 200 liraya kadar guzel seyler war derim ben. ama paran warsa o başka.
mert resim güzel olmuş ama sana bi çanta gerek artık
haklısın abi ya bahara dolu senin yardımlarınla o işi halletcez sırt çantamda güzeldir ama geceleri reflektör görevi yapıyor
pembe diyl mi o?
ne zaman istersen dostum. ne lazımsa gonderrim yarı fiyatına burda.
Lazım gelirse gri-siyah biğt bile war bizde.
tabiki pembe hemde çingen pembesi
abi sende maşşalah herşey bulunuyor
Sllm Millet
selam sperdoo_07..nasılsın? bu arada ortaya bi laf attın ama hani nerde modlu beatler...ha bu arada yaza antalyadayım...benbim mavi meleğimide modlucaz ;)ona göre yani..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
dostlar bizim kayış kaç binde deeşiyo kaç para?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)