benim beat 2004 mayıs çıkışlı. sanırım akü artık ömrünü tamamladı. motoru hep ayakla çalıştırıyorum.2 3 dakka sonra şarj ediyo ama 1 saat çalıştırmazsam gene ayakla. Sizin akülerde eskidimi? bide bunun aküsü kaç para ya?
benim beat 2004 mayıs çıkışlı. sanırım akü artık ömrünü tamamladı. motoru hep ayakla çalıştırıyorum.2 3 dakka sonra şarj ediyo ama 1 saat çalıştırmazsam gene ayakla. Sizin akülerde eskidimi? bide bunun aküsü kaç para ya?
arkadaslar oldunuzmu yaw???kımseden ses seda cıkmıyor valla...
MT ANTALYA
Odyessa motorunun km sini sölersen daha fazla yardımcı olabiliriz bide kuru akümü sulu akümü?
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
motor 8500 de 2004 model. akü hakkında hiç bir fikrim yok ben 8500 kilometredir sadece biniyorum aşığım motoruma yani anlayacağın ama artık akü bitti sanırım. ayakla çalıştırıyorum. şimdiden yardımların için teşekkür ederim. Birde ankarada metzeller lastik nerden bulunur yahu. banistercaq bu lastikleri çok övdü. ben bunlardan alıyım diyorum ama satan yeri henüz bulamadım.
akü bitmiştir büyük ihtimalle zaten pek fazla km yapmamışsın; bence az kullanmanında etkisi olmuştur akünün bitmesinde.
Odyessa akün artık ömrünü tamamlamıs olabilir sen nekadar yol gitsende artık o şarj olmuyodur lastik içinde istanbuldaki bir bayiden kargo ile göndertebilirsin
Piaggio Xevo 250ie
bildiğin bir metzeller bayisi var mı? bana yollayabilecek. aküyü değiştiricem. bu arada bugün muayeneye gittim. 1 sene yazdılar. kafayı çizdim. neyse artık. 1 sene rahatım en azından.
bi arkadasım honda özenden aldı lastikleri bide sanırım genç moto da var ama özen kesin ;) buarada benm motorumda bugün akü değişti tam zamanı topic e göre ama garantiden hallettiler
Piaggio Xevo 250ie
ya ben 125cc bi mondial gördüm adam aküye bağlamış radyoyu 2 tane de hopörlör almış...toplam maliyet 5 milyon!!beat'e olur mu acep benim aklım pek almıyo ama?
olur...yapanlar war.resımler bolumune bı bak derım....
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=20169(buraya dıkkatlı bak antalyadandır kendısı)
bu arada banıstercaq da bı ara mosikletıne yapmıstı
olur olur mrk etme.
MT ANTALYA
arkadaşlar hepinize merhaba yeni kayıt oldum ve bende sizler gibi "beat" çiyim...
bi arkadaş nişanlısının motorunun stop etmesinden şikayet ediyodu o sorun bende de var fazla gaz vermeden kalkarsanız pek sorun olcağını zannetmiyorum zaten motor ısınınca sorun ortadan kalkıyo...
bi de modifiye konusunda sizlerle daha çok fikir alış-verişinde bulunmak isterim eğer ailem motoru büyütmeme izin vermezse tek çare bu kalıyor...
bence de fazla uğraşmamak gerek sonucta...motorun yapcağı hız belli
hmmm anlıyorum aslında motorun performansıyla bi derdim yok ama büyük motor alamayacaksam elimdeki motoru daha çabuk hızlanan veya 2 kişiyken daha az zorlanan bi makineye dönüştürmek yanlış mı?
2 kişi tek kişi farkı yokuş dışında pek anlaşılmaz. 2 kişide 80'e çıkar o motor tek kişide. 3 saniye erken hızlanmak bu kadar önemliyse uğraş tabii. Ama o motorun oluru azami 80'dir. Bazen görüyorum Activa'yla 100 gördüm bassam daha gidiyordu yazmış arkadaşlar. Aynı arkadaşlar Burgman'la da kapışmaya çalışıyorlar arkalarından gelince.
Sonuç olarak ben senin yerinde olsam uğraşmazdım. Ben Activa'yla 60'ı geçmeye başlayınca korkuyorum ki 60'a 6-7 sn'de çıkıyor motor. Gerek yok yani.
))db((
lenduha arkadaşım çok doğru söylüyor
100cc lik bir motor bu 600-1000cc. lerlemi kapışmayı düşünüyorsun
Peki modifiye ettin hızlandın,güçlendin frenlerin, karoserin ve diğer parçaların buna dayanabilecekler mi
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)