Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Alıntı SHADOW0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BNİMDE 2009 beatim war grenajı güzel ama eksikleri de war tabi mesela tekeri biraz daha büyük,jantı daha güzel ön fren disk ve ilk aldığınızda motordaki akü iyi değil değiştirmek zorunda kalıyosunuz yada ayaktan calıstırmaya kalkıyosunuz ama benzini cok az..runner 180 vxr 200 speedfight 2 bws kullandıgım için biliyorum...
    kulladıgın motorlardan sonra eksik yanların gelmesi normal abi ama benzin için 3 nüde 2 ye katlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    gezicen bunla bööle aar aar akşama kadar 5 liralık benzini koyup di mi rakır. gıcır motorun hayırlı olsun şadow kardeşim. güle güle kullan. rodajını güzel yap. 172 kgdan fazla yük koyma. kitap böyle der. cbf 150ninkinde daha az gösteriyo. ne garip di mi iki cüsseli erkek gezemiycez mi?
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    Honda Beat
    YA BeYLer Benım Motor Daha onceden 100 RAhatca qeLıordu Sımdı ıse 95 zor qeLıor ndn Acaba ? ? :S

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Shell'den benzin al birde öyle dene
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Alıntı Doqukan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YA BeYLer Benım Motor Daha onceden 100 RAhatca qeLıordu Sımdı ıse 95 zor qeLıor ndn Acaba ? ? :S

artık seninkide yavas yavas düşmeye başladı herhalde,bendede öyle olmuştu ilk zamanlar 100 geliyodu sonradan düşmeye başlamıştı

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    100 mü..hehaha..lam rakırla ben 85i geçemiyoz düz yolda ne 100ü yaa..öpün sewin o aletleri 100le götürüyosa..şükredin halinize yani. kacar kilosunuz cba we doukan?

bakın ilk sayfalarda da wardı böyle söyliyenner..neden yawaşlıyo ben annatiym..aletler motorları ufak olduundan biraz daha torklu olsun die son hızları düşük ayarlanmış. yani, kayışın üstünde gezdiği koninin yapısı buna göre ayarlı. düşünün ki vitesli bisikletinizin arka dişlilerinin en ufağı, arkadaşınızın bisikletine göre daha büyük..bu ne demektir..o daha hızlı gider siz daha az yorulur ama daha cok tur cewirirsiniz. bu durumda cewirebilceeniz kadar hızlı da cewirseniz redlaynınıza girip belli bir hızı geçemessiniz.ama rampada da onun kadar yawaslamadan hız koruyarak dewam edersiniz. burası annaşıldıysa motorumuza geri dönelim. motorumuzun hız kadranına bi göz atalım hmm bayaa ibre war gidecek alet FAKAT O DA NE!! 80den itibaren kırmızı çizgi war bi tane..peki bu ne demek oluyo? işte o, dewir göstergemiz olmadığından motorun redlaynı oluyo. yani 80den itibaren redlaynda geziyoruz. 100de falan anırtıyoruz..siz bir otomobili de surekli 4. vitesde redlaynda kullanıp 100 uzeri hızlarda 5e atmadan surerseniz ya da dewir kesiciye bastırıp oole vites deestirirseniz o motor bi sure sonra sizi bırakıyo arkadaşlar buna dikkat edelim. abim dewir kesicide vites deestirdiynden 2 tane arabanın motorunu bitirdi..gitmiyodu alet ya sattı 2sini de. 160ı geçmiyodu artık. sizlere tawsiyem bunları 80-85te kullanmanız.

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    bnm beatte öleydi ilk zamnlar rahat 100 görüordu snradan 90-95 grmeye başladı
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Motosikleti
    benim beati yakcam ya

Motosikleti
    Honda Beat
    DeryaLı Kardes Ciddi oLursan Sewınırım

Jr. Ya 70 kiLoYm bnde Ama Ne bılem Ilk Zmnlar Motor Gıttıkce Gıdıordu Sımdı Ise 95 'e qeLmek Icın Yırtıor kendını Bn Hızı Sewmem Ama ndn boLE oldu Aklıma Takılan o Sadece :S

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    yazdım işte benim fikrim bu doukan kardeşim asılmayın motorlara yazık.

arkadaslar 8000i gecenler bor katkısı atabilir internetten inceleyin. ben geçsem ben atıcam =) teknede we arabada baya faydasını gördük. motorsilk marka..borpower diyl..daha iyi diye duydum..alın bi şişe birazını motora kalanını arabaya icirin ışıl ışıl.

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    2006 model..32000 km yaptı..95 km/h yapıo..düz yolda tabii :D

alanyada yaşıyo..en fazla konyaya kadar gitti..en yakın şehirde 3 haftaya bir her izin günümde antalyada takılıyoz ;) yalım park şekli ;)
    yaza boyaya gircek bide grenajlarda biraz oynaması yapılcak...o zaman resimlerini koyarıs..

benzin konusunda ewet katılıyorum shell farkı war..mesela ben onu baya bi denedim..3 marka arasında:!-Shell 2-Opet 3-Petrol Ofisi

aslında hepsinde de 95 oktan alıyoz ama shell marka benzinini yanması daha yüksek ve daha hızlı..o yüzden motor ışıklarda kalkmada bile farkediyo benzin shell olunca..tek sorun shell kullanınca baya bi iyi yakıyo benimki
    [B]OZAN GÜLMEZ[/B]
    [B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
    [B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    gezdiym yernerde hiç şel yok bi deniymmen de bulup alıp bakiym

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    sen motoru sagır acmıs olabılırsın.benım motor2005 13500km de.90 goruyor.bısey var bu motorlar 60-70 ten sonra guven vermıyor.nede olsa 10 jant.
    MOTOR bence bır hastalıktır.

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    gençler..akü şarjında kullanmak için çakmak soketi takma fikrim var. böyle ya da benzeri bi çözüm uygulayan oldu mu? varsa resim aliym neresi uygun diye

Motosikleti
    Alıntı sero35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen motoru sagır acmıs olabılırsın.benım motor2005 13500km de.90 goruyor.bısey var bu motorlar 60-70 ten sonra guven vermıyor.nede olsa 10 jant.
    sağır açmak nası oluyor acaba
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    yomu hiç yeni modlu beat resimleri yawss?
    [B]OZAN GÜLMEZ[/B]
    [B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
    [B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ben oricinalciyim. stikır bile koymam.

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    Alıntı ruckerpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağır açmak nası oluyor acaba
    motor uzulmesın dıye fazla sıkıstırmıyorsun.ılerleyen km lerde motor,max gucunu gosteremıyor.yanı aynı motor 90-95 goruyorsa,senınkı 80'ı gecmıyorsa duzgun acılmamıstır.sagır acmak terımı,sanayı kesımlerının yakıstırmasıdır.yaygın bır benzetmedır.Şeref
    MOTOR bence bır hastalıktır.

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    arkadaşlar, dakikada 8000 (saniyede 133) devir cewiren makine ile 3000 (saniyede 50) dewir cewiren makine arasında bir performans farkı olmaz (silindirlerin içinde kıyamet kopuyo cehennem yaşanıyo her saniye). esas olan parcaların alısma surecinde makineye yuklenmemektir ki istenmeyen aşınmalar yaşanmasın. bu kadar mühendis o yazıyı kitaba yazarken sizin sağır kullanmanızı mı istiyorlar. ben otomobilimi surekli 70 km hızda kullanırım.. "140 beygir araba öyle mi kullanılır lam sağır olmuştur" diyen arkadaşlarımı yanıma oturtup otobanda 220 km ye hızla çıkardım. bahsettiğin şey şu konuda doğru olabilir. hani denir ya, motor 5000 km den sonra gercek performansını werir..işte o 5000 diye kabul edilen aşınma-alışma düzeyine, dewirli kullanan adam daha çabuk gelip "motorum iyi gidiyo" derken devirsiz kullanan daha geç gelir. o eşik geçilince her motor verebileceğinin en iyisini verir. sonuçta her motorun bir ömrü olduğundan motoru sıkıştırmamak daha uzun süreler kullanıcılarına hizmet vermesini sağlar. "len ben gelin gibi kullanıcam, benden sonraki sahibi abanıcak motora" düşüncesindeyseniz tadını çıkarmak için basabilirsiniz satınca iş sizden çıkar. ama dökülene kadar binicem derseniz nazik olmakta fayda var.. motor mekanik aksam..kendini yenileyemez..silindirlerin içindeki her patlamada biraz daha aşınır..redlayn dibine dayayıp da motorundan eski performansı alamayan arkadaşların sorunu budur..araçların devir göstergelerindeki kırmızı çizgi renk olsun diye orada değildir, dibe dayamayın..çalışın biriktirin ikinci el cbr düşürün basın abicim (sanene diyenleri işitir gibiyim). beatle basiym diyosanız aha bu kadar basar =)..eşşee atla yarıştıramassın dili dışarda biyere kadar koşabilir eşek bunun için yaratılmamıştır. ekonomik haywandır. =) (özlü söz oldu lam) motorda performansı we ömrü düşüren şey hor kullanılmasıdır. rodajda abanılması, ömrü boyunca motor ısınmadan, hemen ısınsın diye bilincsizce dewirli (yani ısınana kadar yağsız) kullanılmasıdır.

Motosikleti
    evren abi çok güzel ve çok mantıklı bir açıklama yapmışın teşekkür ederim
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler