Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ya işi biliceeniz..reklamcı tanıdıksa ayarlayın sponsor olsun siz de onun adını tasıyın motorda ufak gorunmeyen bi yerde..soora işi buyutursunuz baska firmalar baalarsınız..repsol falan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    valla ben anlayamadım bu beat ın mars sıstemını.dedıgın gıbı soguktanmı,hastalıkmı var bunlarda.bazen mars basıyor.bazende akumu bıtık dıyorum kendımce,marsmı arızalı anlayamadım.hadı ayakla calıstır ,mars arızalı olsa hıc basmaz.dedıgın gıbı bırgun ayak marsıda su koyuverecek.bu motordan sogudum mars muhabbetıne.
    MOTOR bence bır hastalıktır.

valla haklısın şeref abi benimkide öyleydi,konjörtörde arıza vardı yanlış hatırlamıyorsam değiştirdiler düzelmişti

Motosikleti
    Honda Beat
    walha aLLh sukur Hıc Yasamadım Ama ILerLEyn Zmnlarda YAsarım qAlıba xD

Bu Arada : Canercamalan saoL kardes=)

Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    yok cem gecen gun goturdum olctuler,bıctıler her sey normalmıs.alarmı sok problem ondandır dedıler.soktum duzelmıstı.dun aynı numarayı gene yaptı.dylan alayım dıyorum.parca fıyatlarını duyunca korkuyorum.bılmıyorum ne yapsak acaba

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    abi bütün beatlerin ve activaların başına gelen sorundur zaten ben bir çözüm bulamadım o yüzden zaten hawalarda sogudu diye söktüm aküyü koydum ewe ısınınca doldurtur binerim bir antalyada şu beatlerin ön grenajını yapan bir yermi varsa nasıl yaptırabilirz yardımcı olcak bir arkadaş varmı acaba

Motosikleti
    Honda Beat
    Sero35 Evt Haklısın DyLan'ın Parcalar OLdukca PahaLı Ama Gıt Sen Motoruna İyice Baktır O srun cözülür Büyük Birsey DeeıL.

Ruckerpark= Bilader Bu GeneLde TamponcuLar Yapıor Ondn Yapan YerLerde Sayılı yani .

abi öylede napcan artık olabildiğince dikkatli olcan veya kasko yaptırcan zaten bişey olcak korkusylada çekilmezki yaa

Motosikleti
    dogukan kardesım tamamda şeyi anlamadım acaba orjinal grenajamı yapıyorlar yoksa farklı bir parcadanmı yapıyorlar yani orda yaptırıp kargo imkanımız filan olabilirmi ???

Motosikleti
    Honda Beat
    CBA = Ama Insan Kendıne Guvenmedıkden Sonra oLmuyor.

ruckerpark Ya Istersen Orjınal Beat kaputuna Yaparsın Istersen Cıkma Bı kaputa Yanı Adama Mazemeyı wer Seklını wer Adam Yapar YAnı

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ya bu marş problemi nası bişi..benimki gıcır die mi olmuyo eheheh =)..bazen ilk 2 basışta sert bi "tak" sesinin ardından "vınnnnn" die bi ses geliyo korkup bırakıyom o mu acaba..ama soora normal "ciuv ciuv ciuv" die sesle alıyo marşı. (olm war ya forumun en "EFEKT"if yazısı oldu)

lam izmir 11 derece antalya 14 derece..rakırın memneket 7-8 derece..ankara 2-3 derece..gene halimden bi rakır annar delirecem nası geccek bu kış..

ceyar dı freşwoğtır raydır. (zorunlu olarak ama..yoksa motor yawasnadı mı heykel gibi dewrilirsin hareketsiz. burası ankara..buzzzzz =) )

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    arkadaşlar bence sizin sorununuzu kuru aküden başka bişey çözmez belki biraz pahalıdır ama 3-4sene rahat götürür..benim dylan 34binde daha hiç marş basmamazlık yada başka bi sorun çıkarmadı çakmak gibi maşallah anında çakıyo ki geçen kış 32gün marş basmamıştım 2-3 saniye çevirdi ve aldı..ben servisteki ustayla bu şekilde konuşmuştum activa ve beatlerın marş sorunuyla ilgili..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    "ruckerpark" antalyada şuanda onu yapan 2 veya 3 usta var.yani her tamponcu yapmıor ön uzatmayı.yapan kişilerde 35-40dan aşşağıya yapmıor.Sen sadece grenajı ver ister çıkma ister orjinal grenajı(ama bnm tavsiyem çıkma verirsen daha ii)adama diorsun abi kaput uzatma yapcaz adam sana soruoo saten ne kadar uzatalım havalandırma açalımmı nerelerden ne kadar açlım dıe.snra da dier dun gelıorsun alıorsun kaputu öle yni eger yaptırcak olursan msndn konusuruz snle ok
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

35-40 a boyada dahilmi ayrıca boyatıyomusun

Motosikleti
    Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "ruckerpark" antalyada şuanda onu yapan 2 veya 3 usta var.yani her tamponcu yapmıor ön uzatmayı.yapan kişilerde 35-40dan aşşağıya yapmıor.Sen sadece grenajı ver ister çıkma ister orjinal grenajı(ama bnm tavsiyem çıkma verirsen daha ii)adama diorsun abi kaput uzatma yapcaz adam sana soruoo saten ne kadar uzatalım havalandırma açalımmı nerelerden ne kadar açlım dıe.snra da dier dun gelıorsun alıorsun kaputu öle yni eger yaptırcak olursan msndn konusuruz snle ok
    tmm konuşalım valla bursa da modlu beat görürmüş olur

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    Alıntı CBA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    35-40 a boyada dahilmi ayrıca boyatıyomusun
    hyr sadece kaput uzatma 35-40'a yapılıor ewt bıraz pahalı ama yapcak bişii yok adam her dediğini yapıor çnkü + dediğim gibi fazla kişi blmöıor ugrasmıor yapmak için sayılı kişiler...

"ruckerpark"sen gelde hallederz istersen çkma buluruz guselinden satan olursa bursada ant.grenajı görmüş olur hem :D :D
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ön frene bastıınızda (ya da basıp gaz werdiynizde) ön tekerin orda bulunan bi düzenekne arkaya dooru hareket ettiyni fakettiniz mi, ben bunu ya hafif temaslarda ön çatala yük binmesin ya da ön teker kitlenmesin diye yapıldıını düşünüyom..belki de cok dik olmıyan kaldırım gibi basamakların aşılması için yardımcı falandır. fikri olan war mı? başka skutırlarda war mı?

nedym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alıcım
    Alıntı sero35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben anlayamadım bu beat ın mars sıstemını.dedıgın gıbı soguktanmı,hastalıkmı var bunlarda.bazen mars basıyor.bazende akumu bıtık dıyorum kendımce,marsmı arızalı anlayamadım.hadı ayakla calıstır ,mars arızalı olsa hıc basmaz.dedıgın gıbı bırgun ayak marsıda su koyuverecek.bu motordan sogudum mars muhabbetıne.
    slm sero kardeş 4 yıl beat kullandım öncelikle motorun km si nedir?
    marşın ceviriyorsa vede almıyorsa pedalla calışıyorsa , prob... akünde deil benimde benzer problemim olmustu motor soguk iken öldür marşla calışmaz oldu ama ayak ile tek pedalda kibrit.
    Gelelim sorunun çözümüne motrum 15.000 km de idi ustaya götürdüm oraya baktı buraya baktı sorun yok birde süpaplara bakayım dedi ince bi ayar motor oldu kibrit 26.000 kmde yine tekrarladı dogru süpap ayarına aynen yollara devam ;)

Motosikleti
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön frene bastıınızda (ya da basıp gaz werdiynizde) ön tekerin orda bulunan bi düzenekne arkaya dooru hareket ettiyni fakettiniz mi, ben bunu ya hafif temaslarda ön çatala yük binmesin ya da ön teker kitlenmesin diye yapıldıını düşünüyom..belki de cok dik olmıyan kaldırım gibi basamakların aşılması için yardımcı falandır. fikri olan war mı? başka skutırlarda war mı?
    abi onu bende farkettim hatta birini filan beklerken can sıkıntısına hep ön frenle öle ileri geri yaparım bayırlarda dururken filan yararlı olabilir ama pek bir fikrim yok

Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    su an 13500km de.hıc sıbob ayarı yaptırmadım,olabılr.baktırayım ozaman.tesekkrler ılgınıze.
    Şeref

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler