Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Beat
    Eyw saolsun bılader :D xD qeLıor Resım 10 dk ya :D

Burda Kafa degısık :D

Buda Orji SEkLi

Daha sonraki YaptıKLarıdma qeLıorr

Biras Büyük oLdu Ama nese YorumLarını BekLıorum^^

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

kafa granajına hava deliği güzel olmuş ön farın üstünüde uzatmışın hoş olmuş. resimlerde normal zaten forum kendi boyutlandırıyo ideal şekle getiriyo kendi
    eline sağlık allah kaza bela vermesin

Motosikleti
    Honda Beat
    aLLh razı oLsn :D daha Deısık SEkıLLerede Soktum xD onLarında Fotosu qelıcek .... :D

Kimse KaLmamıs qaLıba Burda :D

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    Alıntı CBA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin kardeş senin motordda görüntü modu varmı bütüm antalyalı beatlar sanki fabrikasyon modlu hepsi modlu
    Antalya'da beat'i olupta görüntü mod'u olmayan beat'li yandan beat'ldiir. Ama doğukanın dediği gibi burda herkez piyasacı yalımda dylan ile 40-45 yaşında kafasında köylü şapkası olan adam bile teke kalkıor.Antalya Piyasacılar Şehri bu bir gerçek....

bu arada sizleri unuttum sanmayın bayadan beri siteye girmiordum o yüzden yazmıordum artık girip yazıorum bu arada "ruckerpark" ve "jr." özelden msn adreslerini atarsanız sevinirim...
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    anaa yüni kardeş gelmiş..hoşgeldin kardeşim uzaknaşma bu kadar..döktürmüşün gene..motorun önü kilim gibi olmuş..

eet arkadaşnar burdan iletiyorum ki motorumu sataktan vazgeçmek uzereyim..hem kriz donemi paramın we motorumun ustune yatmak (2009 rezalet olcak diyolar) hem de her resimlerine bakısta "aaaah ahhh lan ne guzel geziyom..b.k mu war 120 ile gidecem..yerinden kalkmaz buuk motoru nereye kaldırıp koyacam sehir icinde" dediimden oturudur ki..sildim silecem ilanımı (işe girersem durum deişiwerebilir tabi)..hem bi 5000 e cıksın ufaklık aha desin ben buyum bu kadar gidiyom o zaman belki biraz daha tatmin eder.. bu sene de gezilere katılmıyıweriym naapak. yüni göndercem emeseni..rakırla sen de bana gönderin.

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    abi sen kaldırma bence ilanı bakarsın bir talip çıkar tmm motorumuz çok güzel ama onu daha yükseltmekte fena olmaz tabi bu arada gezilere niye katılmıcakmışınki tmm biraz zor olur bayırlarda ama düzde gezi hızında sorun olmaz gibi geliyor bursa mt nin gezilirine baktıysan hep oralardayım yani bir beatli abimle beraber bu arada msn nimi atıcam ikinizede

Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Antalya'da beat'i olupta görüntü mod'u olmayan beat'li yandan beat'ldiir. Ama doğukanın dediği gibi burda herkez piyasacı yalımda dylan ile 40-45 yaşında kafasında köylü şapkası olan adam bile teke kalkıor.Antalya Piyasacılar Şehri bu bir gerçek....

bu arada sizleri unuttum sanmayın bayadan beri siteye girmiordum o yüzden yazmıordum artık girip yazıorum bu arada "ruckerpark" ve "jr." özelden msn adreslerini atarsanız sevinirim...

helal olsun amcaya yaa zaten sahibinden.comda gezerken ne kadar antalya beat ilanı varsa modlu

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    iyi bakalım dursun ilan..ya 250lik arkadas war keeway supershadow yanımdan ronnnnn dei geciyo rampada..normal tabi..arkadasa sordum geziler 70-90 arası hızlarda yapılıyo dedi duzde tamam da uzuuunca otoban rampalarında 50ye dusuyommen yaa ne gezisi adamlar kufreder durur =) ayrıyeten cbf 150 bile gezide geride kaldı diyen eleman war forumda..ben wazgectim keeway land cruiser cekicem en sıfırından...iş bulursam bu krizde tabi.

rakır link atsana sizin gezileri ..hepsini istiyom =)

Motosikleti
    Honda Beat
    Abi Yapcaık Bisi Yok Antaya Burası FuLL Piyasacı

İlk ALdıgım Zman ==

İlk ALdıgım Zman

Buda Sonrakie Duffy DucK SEwıorum^^

=

Duffy <3 xD

duffy güzel olmuş

bende dainese stickere yapacam bi ara

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    dogukan ilk fotorafa bayıldım şeritler süper omuş bende istiyoruuum

jr. abi tmm bakıyorum şimdi hemen zor olcak biraz ama jr. abimimi kırcam

buyur abi http://www.motosiklet.net/forum/gezi...i-yasiyor.html

Motosikleti
    Honda Beat
    :D Sey Duffy bende SewıoruM Motorumuda Ayrıca Sewıyorum^^
    1 2 Haftaya dEısık SekkıLere Koyuyorum :D Can Sıkıntısında

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    3 cizgi muhtesemmiş adidas gibi olmus. motor ford focusta da olduu gibi tatlı sert cizgilere (duz cizgiler kesişip köşeler olusturuyo ancak bu koseler kimi yerde hafif yuwarlatılmıs) sahip olduundan dolayı yapılan modifikasyonlarda lineer yani duz cizgiler kullanılması motoru tamamlar. o yuzden 3 cizgi cok acaip olmus.

Alıntı Doqukan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :D Sey Duffy bende SewıoruM Motorumuda Ayrıca Sewıyorum^^
    1 2 Haftaya dEısık SekkıLere Koyuyorum :D Can Sıkıntısında
    aynen yaa bende paso reklamcıdan çıkmıyom

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    saten bu reklamcılar bizim sayemizde köşe oluorlar haaa sök yapıştır hesabıı
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

Motosikleti
    Honda Beat
    Hic Sorma :D UniAkrep rekLamcılarda Tanıdık oLmasa :D:D

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    valla tanıdıklarda olmassa kazıklıycaklar satn:D

Motosikleti
    Honda Beat
    hHEhe :D xD

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Arkadaşlar benim beat kışın soğukta çalışmakta zorlanıyordu çoğunlukla ayak marşı ile çalıştırıyordum. Gerçi aküde yeniydi ama bir yıl daha geçseydi eminim arada sırada da normal marşla çalışmazdı.
    1-2 yıllık beatlerde durum nedir ?
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    doqukan07 o motor sneinmi bilmiyorum topikte fazla takılmıyorum ama süper yapmışşın eline sağlık güle güle kullan dicektimki o resim ilk aldıgın zamanmış tmm gene güle güle kullan da ilk hali tam tesco imiş
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler