Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Aralık 2008, 17:59
abi valla lastikçisine gore degisiyor bazıları buluşmak istemiyor ama bazıları da sokuyo benım en son lastıgımı patlattıklarında aslında yarmıslardı hiç bir oto lastikçesi sokmedı bende bır motorcuya goturdum sokturdum ordan lastıkcıye gıttım yaptırdım ben en son bole yapmıştım cam konusunda da servisteki camlar 200 milyon filanda galiba ama pek hoş değilde araştırırsa daha şık camlar bulabilirsin abi
Reklamlar
-
03 Aralık 2008, 18:09
lam gene bi rakır kardesimde iş war..bu camnar her motora uyyo mu nası iş?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
03 Aralık 2008, 18:16
Arkadaşlar beatîn tekerlerine dikkat dikkat. janlar çok küçük çukarlara çok giriyor. İmkan varmı bilemiyorum ama jant ve tekeri değiştirebiliyorsanız değiştirin.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
03 Aralık 2008, 18:31
cavitinoglu adlı üyeden alıntı
jr. abi senin için eski yazılardan buldum benim hosuma gitmişti bu cam servistekinden cok daha iyi ve cok daha ucuz
Deryali adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar beatîn tekerlerine dikkat dikkat. janlar çok küçük çukarlara çok giriyor. İmkan varmı bilemiyorum ama jant ve tekeri değiştirebiliyorsanız değiştirin.
öle bir imkan yok bildigim kadarıyla bir arkadasımız baya bir arastırmıs ozel yaptırırsan olabılır ancak cantların buyuklugu yeterli gibi ama cantların kalitesi cok kotu ve cok cabuk yamuluyo
-
03 Aralık 2008, 18:45
eywallah rakır supersin ben de diom wardı bi resim..acaba her cam her motora uyyo mu? nası şaapıcaz?
-
03 Aralık 2008, 19:43
abi scooter camları uyabılır yada ozel yapan yerlerde vardı bir araştır istersen ben bakınacım senin için biraz
-
03 Aralık 2008, 20:54
cumartesi ben de bakıniym cıkıp saol rakır ;)
-
05 Aralık 2008, 01:25
lam hemen yakalıyonuz adamı yaa =) rakırcım satmam satmam derken bayide bi cbf ye aşık oldum naapiym..er ya da gec yeniliycektim =( bakalım satabilcez mi o da war..keske satamadan cbf alabilsem
-
05 Aralık 2008, 01:28
abi buyutceksen sorun yok sat tabi ama bu krizde o da zor inş. diledigin gibi olur abi
-
05 Aralık 2008, 01:32
bakalım cbf ye 100 kaat zam koymus honda..bu gidisne zor gibi..sansımızı deniyoz..allah herkesin gonnune gore wersin
-
05 Aralık 2008, 01:38
-
05 Aralık 2008, 01:47
bana simdilik cbf..ardından gt 250..ardından......burdan soorasını hic arastırmadım yaw =) aklımda burgman da war acaba gt250 mi zewkni burgman mı..acaba uzun yolda hangisi daa guzel...bence maksisukutırlar uzun yolda cok konforludur ruzgar falan almıyo ya..ayaknar da onde falan..aynı goldwing
-
05 Aralık 2008, 01:53
abi bir 600 lük burgman ile dunyayı gezersin ama gt250 ile zor gecer o yol
-
05 Aralık 2008, 01:58
fiteslere alışiym direk gelirim rakır ayıbettin sen de cbr' ı alırsın gezerik. bu arada bunun kadar sıcak forum yok. cbf i de irice bi biğt sayabiliriz di mi? on far aynı zaten ben gene burdayım. forumun en yapıs yapıs adamından kurtulduunuzu sanmayın =)
yaa rakır..benim ilanda resimner gorukmuyo nie ki..imageshack e girdim upload yaptım soora cıkan linkerden en alttakini resim ekle butonuna basıp, cıkan adres cubuuna girdim, ama orda sadece yazılar war nası yapıyoz bu işi?
-
05 Aralık 2008, 02:16
yok abi kurtulmak isteyen kim senden keşke babamı kandırıp bende satsamda beati direk alsam cıbırı abi ama babam satmam diyor cok zewk alıyor binerken cok mutlu oluyo bende bir sey diyemiyorum
-
05 Aralık 2008, 02:42
rakır benim mesajı atlamısın gene yazıyommak.
benim ilanda resimner gorukmuyo nie ki..imageshack e girdim upload yaptım soora cıkan linkerden en alttakini resim ekle butonuna basıp, cıkan adres cubuuna girdim, ama orda sadece yazılar war nası yapıyoz bu işi?
-
05 Aralık 2008, 15:10
Jr. sorduğun bu galiba.
-
05 Aralık 2008, 17:23
tamam işte aynını yaptım da 1. adresi secmişin ben en alttaki yani 2.yi sectim (thumbnail for forums (2) deki adresi koydummen)
-
06 Aralık 2008, 12:44
jr. adlı üyeden alıntı
tamam işte aynını yaptım da 1. adresi secmişin ben en alttaki yani 2.yi sectim (thumbnail for forums (2) deki adresi koydummen)
En alttakindende oluyor aslında. Ordaki linki kopyalayıp mesaj kutusuna kopyalaman yeterli.
-
06 Aralık 2008, 16:22
Uzun Boylular
Merhaba arkadaşlar,
ben sadece şehiriçinde kullanmak için bir scooter almak istiyorum. Honda beat'lerin tipi çok hoşuma gidiyor ve yakıt tüketiminde cimri olduğunu biliyorum. Ancak tek terddütüm; boyumun 1,80 mt. olması. Honda beat'lerin tekeri çok küçük. Ben 1,80 boyumla bir honda beat'in üzerine binsem, üzerinde acaba çok komik durur muyum? Ve diz mesafesi beat'in üzerine oturmama yeter mi? Aranızda honda beat kullanan ve boyu 1,80 mt. ve üzeri olan varsa ve bu konudaki tecrübelerini benimle paylaşırsa çok memnun olurum..
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler