Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    abi valla lastikçisine gore degisiyor bazıları buluşmak istemiyor ama bazıları da sokuyo benım en son lastıgımı patlattıklarında aslında yarmıslardı hiç bir oto lastikçesi sokmedı bende bır motorcuya goturdum sokturdum ordan lastıkcıye gıttım yaptırdım ben en son bole yapmıştım cam konusunda da servisteki camlar 200 milyon filanda galiba ama pek hoş değilde araştırırsa daha şık camlar bulabilirsin abi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    lam gene bi rakır kardesimde iş war..bu camnar her motora uyyo mu nası iş?
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Arkadaşlar beatîn tekerlerine dikkat dikkat. janlar çok küçük çukarlara çok giriyor. İmkan varmı bilemiyorum ama jant ve tekeri değiştirebiliyorsanız değiştirin.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Motosikleti
    Alıntı cavitinoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kadirkobe24 teşekkür ederim. Aynen anlattığım gibi yaptım. Sağolasın.

resimleri geçen haftalarda birgün çekmiştik. Öylesine gelişi güzel. Garip gelebilir size.
    jr. abi senin için eski yazılardan buldum benim hosuma gitmişti bu cam servistekinden cok daha iyi ve cok daha ucuz

Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar beatîn tekerlerine dikkat dikkat. janlar çok küçük çukarlara çok giriyor. İmkan varmı bilemiyorum ama jant ve tekeri değiştirebiliyorsanız değiştirin.
    öle bir imkan yok bildigim kadarıyla bir arkadasımız baya bir arastırmıs ozel yaptırırsan olabılır ancak cantların buyuklugu yeterli gibi ama cantların kalitesi cok kotu ve cok cabuk yamuluyo

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    eywallah rakır supersin ben de diom wardı bi resim..acaba her cam her motora uyyo mu? nası şaapıcaz?

Motosikleti
    abi scooter camları uyabılır yada ozel yapan yerlerde vardı bir araştır istersen ben bakınacım senin için biraz

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    cumartesi ben de bakıniym cıkıp saol rakır ;)

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    lam hemen yakalıyonuz adamı yaa =) rakırcım satmam satmam derken bayide bi cbf ye aşık oldum naapiym..er ya da gec yeniliycektim =( bakalım satabilcez mi o da war..keske satamadan cbf alabilsem

Motosikleti
    abi buyutceksen sorun yok sat tabi ama bu krizde o da zor inş. diledigin gibi olur abi

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    bakalım cbf ye 100 kaat zam koymus honda..bu gidisne zor gibi..sansımızı deniyoz..allah herkesin gonnune gore wersin

Motosikleti
    banada bir cbr versin sonra bmw 650gs sonra goldwing ama abi cbf alırsan harbi rahat edersin bursaya ziyarete bile beklerim

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    bana simdilik cbf..ardından gt 250..ardından......burdan soorasını hic arastırmadım yaw =) aklımda burgman da war acaba gt250 mi zewkni burgman mı..acaba uzun yolda hangisi daa guzel...bence maksisukutırlar uzun yolda cok konforludur ruzgar falan almıyo ya..ayaknar da onde falan..aynı goldwing

Motosikleti
    abi bir 600 lük burgman ile dunyayı gezersin ama gt250 ile zor gecer o yol

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    fiteslere alışiym direk gelirim rakır ayıbettin sen de cbr' ı alırsın gezerik. bu arada bunun kadar sıcak forum yok. cbf i de irice bi biğt sayabiliriz di mi? on far aynı zaten ben gene burdayım. forumun en yapıs yapıs adamından kurtulduunuzu sanmayın =)

yaa rakır..benim ilanda resimner gorukmuyo nie ki..imageshack e girdim upload yaptım soora cıkan linkerden en alttakini resim ekle butonuna basıp, cıkan adres cubuuna girdim, ama orda sadece yazılar war nası yapıyoz bu işi?

Motosikleti
    yok abi kurtulmak isteyen kim senden keşke babamı kandırıp bende satsamda beati direk alsam cıbırı abi ama babam satmam diyor cok zewk alıyor binerken cok mutlu oluyo bende bir sey diyemiyorum

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    rakır benim mesajı atlamısın gene yazıyommak.
    benim ilanda resimner gorukmuyo nie ki..imageshack e girdim upload yaptım soora cıkan linkerden en alttakini resim ekle butonuna basıp, cıkan adres cubuuna girdim, ama orda sadece yazılar war nası yapıyoz bu işi?

Motosikleti
    Honda Beat
    Jr. sorduğun bu galiba.

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    tamam işte aynını yaptım da 1. adresi secmişin ben en alttaki yani 2.yi sectim (thumbnail for forums (2) deki adresi koydummen)

Motosikleti
    Honda Beat
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam işte aynını yaptım da 1. adresi secmişin ben en alttaki yani 2.yi sectim (thumbnail for forums (2) deki adresi koydummen)
    En alttakindende oluyor aslında. Ordaki linki kopyalayıp mesaj kutusuna kopyalaman yeterli.

Uzun Boylular

Merhaba arkadaşlar,

ben sadece şehiriçinde kullanmak için bir scooter almak istiyorum. Honda beat'lerin tipi çok hoşuma gidiyor ve yakıt tüketiminde cimri olduğunu biliyorum. Ancak tek terddütüm; boyumun 1,80 mt. olması. Honda beat'lerin tekeri çok küçük. Ben 1,80 boyumla bir honda beat'in üzerine binsem, üzerinde acaba çok komik durur muyum? Ve diz mesafesi beat'in üzerine oturmama yeter mi? Aranızda honda beat kullanan ve boyu 1,80 mt. ve üzeri olan varsa ve bu konudaki tecrübelerini benimle paylaşırsa çok memnun olurum..
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler